Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Ash Crimson

Dete se zvalo Albert, psiholozi su bili Votson i Rajnerova. Hteli su da proucavaju emocionalno uslovljavanje, ali posle nisu uspeli da razuslove dete.
I meni se nešto nije bilo slagalo u startu.

Albert.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Mars

Dete se zvalo Albert, psiholozi su bili Votson i Rajnerova. Hteli su da proucavaju emocionalno uslovljavanje, ali posle nisu uspeli da razuslove dete.

Albert.
u jbt.

Sad sam radoznala da pogledam to po netu, a znam da ce zeludac da mi se prevrce. Vec se (prevrce).
Korisnikov avatar
By Mars
Jeste, Albert.

Sve devojčice u odeljenju spucao ekspresni materinski instikt kad smo radili te lekcije.

Jedna needljama manično švrljala poslednje listove sveski sa "Ich liebe Albert !!!"
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Hys.
Originally posted by *deni*

Pitam se koliko bi sad bilo ljudi na planeti i koliki bi bili stepeni siromaštva i nezaposlenosti, da se nije desio Drugi svetski rat...
To je vez za smaugovinu/smaugovu/smaugicinu (?) temu u DIP-u sbbkbb:

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... pid2122019
Well...smaug's.

Ali, bzirom da ' his soft underbelly is vulnerable to attack', onda je, jel, smaugovu.

I to je skroz ok sa mnom. :)
By str00ja
E mnogo mi se sviđa ova tema :awesome:
Originally posted by Dante
Originally posted by Popeye
Originally posted by str00ja

Što se nije našao neko normalan da se TADA i TAMO zalaže za multikulturalnost, ljudska prava i miroljubivu spoljnu politiku, i da organizuje kontramitinge, a pritom bude dovoljno organizovan i moćan da povuče masu i suprotstavi se Adolfu?
jer nisu imali fejsbuk. :retard:
sreća pa je sva krivica svaljena samo na njega. Zamislite da nije tako, a da ste danas Nemci u Nemačkoj sa vojnim licima među precima.
ali nije tako. i dobro da nije.

Naravno da je dobro što nije tako, ja sam samo rekao zamislite.

Originally posted by Dante
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

kako je Dante, u nedostatku zivota, stigao da citira.
Nije bilo namenjeno tebi. Mogla bi da pokušaš da odgovoriš Hys, Orlando i Marsu koji ti jesu to namenili, a ne meni.
Nemam problem sa tvojim mišljenjem i time što se razlikuje od moga*, pa ni potrebu da te kritikujem.
Sa druge strane ne volim udruživanja, npr. troje njih (Mars, Orlando, Hys) protiv jednog. Nije da si ga branila, samo si se rogobatno izrazila.
Svejedno mi se dopada apozicija "Dante, u nedostatku života"
Word.

---------------------------------------------------------------------------

* jedino sa čime imam je nedostatak istog (ili neformirano/nezrelo), sa čime ti nemaš veze

Ovo nije tema o formiranosti i zrelosti, već o Adolfu Hitleru i stavovima o dotičnom. Ja nisam pisao doktorsku disertaciju pa da mi se prebaci nedostatak bilo čega, već sam izneo svoje mišljenje upakovano u priču, jer mi se tako može i jer je ovo tema namenjena za to. Ne znam zašto si se nameračio na mene i ne vidim zašto je za ovu temu bitno sa čim ti to imaš problem, zvučiš kao neka komisija. I ne znam u čemu je fora da, kako si sam rekao, citiraš nešto što nije bilo namenjeno meni, a onda ga namenjuješ meni, što si uradio stranicu ili 2 pre. Pošto si već ranije naveo da se ovo citirano odnosi na mene, sreća pa si ti jedina osoba koja me relativno dobro poznaje, a misli da razmišljam i pišem neformirano/nezrelo/sramotno :kiss: :odrasti:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Originally posted by Null

Evo ja.

Ne mogu da se odlučim da li bih ga radije zadavio golim rukama kao odraslog čoveka...ILI ga dočekao sa dve cigle u glavicu dok još nije izašao ceo iz svoje majke (osim ako nije breech birth, onda bih morao da sačekam da ceo izađe)...ILI bih ga seckao negde mesec dana, polako...

U tim okvirima treba treba tražiti moju emociju prema tom čoveku.
au.

ont: ništa
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Originally posted by Hys.

Albert.
u jbt.

Sad sam radoznala da pogledam to po netu, a znam da ce zeludac da mi se prevrce. Vec se (prevrce).
Pogledaj slobodno, nije nista sto izaziva prevrtanje zeluca - bar se meni tako cini - to jest, nije eksplicitno, samo je neeticno. Evo linka: http://en.wikipedia.org/wiki/Little_Albert_experiment
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Adolf Hitler je bio heteroseksualni pedofil koji je pokušavao da legalizuje pedofiliju.
To je bila suština njegove politike.
Ozbiljno mislim da je u Nemačkoj postojao antifašistički pokret koji se intenzivno borio protiv Hitlera i da Nemci nisu bili uz njega do poslednjeg dana njegovog "života".
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!