Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By crni90
Originally posted by XerYuS

A jel ima nekog sa severa srbije???

I ja volim da se druzim! :veverica:
Pod sever Srbije misliš Sombor - Subotica - Kikinda ili Smederevo - Beograd - Šabac :) ?

Ja sam rođen u Kikindi, tamo sam proveo pola detinjstva. Navratim s vremena na vreme :)
Korisnikov avatar
By Gabriel
Originally posted by crni90

Pod sever Srbije misliš Sombor - Subotica - Kikinda ili Smederevo - Beograd - Šabac :) ?

Ja sam rođen u Kikindi, tamo sam proveo pola detinjstva. Navratim s vremena na vreme :)
Sabac...sever?:doh:
Korisnikov avatar
By colorado
Pa jeste ako pricamo o onom delu Srbije bez Vojke sto se isto zove Srbija.

Edit: Pricam o Sapcu i severu...
Korisnikov avatar
By crni90
Originally posted by Gabriel

Sabac...sever? :doh:
U Vojvodini se pod pojmom Srbija podrazumevaju teritorije Republike Srbije južno od Save i Dunava, a stanovnici tih teritorija su Srbijanci.
Nije isto Srbija i Republika Srbija. Šabac je na severu (severozapadu) Srbije, a Kikinda, Subotica i Sombor su na severu Republike Srbije :)
Nesporazum je u tome što meni nije jasno da li je mislila na Srbiju kao geografsku celinu ili Republiku Srbiju kao državu.
Korisnikov avatar
By Gabriel

Sabac...sever? :doh:
U Vojvodini se pod pojmom Srbija podrazumevaju teritorije Republike Srbije južno od Save i Dunava, a stanovnici tih teritorija su Srbijanci.
Nije isto Srbija i Republika Srbija. Šabac je na severu (severozapadu) Srbije, a Kikinda, Subotica i Sombor su na severu Republike Srbije :)
Nesporazum je u tome što meni nije jasno da li je mislila na Srbiju kao geografsku celinu ili Republiku Srbiju kao državu.
nesporazum...izvinte :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
mhm.
ja svoj sabac racunam u severozapad srbije.
tako su nas ucili u skolici. :)

ali nemam taj osecaj razlike geografski itd. izmedju srbije i republike srbije. mada bih verovatno trebala poraditi na tome. kad budem imala vremena.
Korisnikov avatar
By Gabriel
Originally posted by Kittrie

mhm.

ali nemam taj osecaj razlike geografski itd. izmedju srbije i republike srbije. mada bih verovatno trebala poraditi na tome. kad budem imala vremena.
ja u tu tvoju chkolu nisam isao...ja sam ti Vukovac, mora da je drugo gradivo tamo u mali :) )
Korisnikov avatar
By Kittrie

mhm.

ja u tu tvoju chkolu nisam isao...ja sam ti Vukovac, mora da je drugo gradivo tamo u mali :) )
jel ovo pokusaj duhovitosti? :)
jer sam sam vukovac for real. ne da to ista znaci. a buduci da sam u suhom centu, neki 'pocetak' male mi nije daleko. ako ti je i to ista bitno- vidim spominjes taj deo.
i kad vec iskoristi to VELIKO SLOVO, vukovac se pise malim pocetnim. osim ako neces da kazes da si selo (spelujem- v u k o v a c ).

ranije je postojao tzv. podrinsko kolubarski region itd... ali da ne ulazimo u to vec..
Korisnikov avatar
By Gabriel

mhm.

jel ovo pokusaj duhovitosti? :)
jer sam sam vukovac for real. ne da to ista znaci. a buduci da sam u suhom centu, neki 'pocetak' male mi nije daleko. ako ti je i to ista bitno- vidim spominjes taj deo.

ranije je postojao tzv. podrinsko kolubarski region itd... ali da ne ulazimo u to vec..
au sele, nista ja tebe nisam razumeo... nema ni veze.. :)
Korisnikov avatar
By Srklet
kikinda i šabac spadaju u pazuh svijeta.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ejs. Možete se ljutiti koliko god hoćete..
Ne prestajete biti Srbijanci. :giggle:
Korisnikov avatar
By XerYuS
Mislio sam na okrug Subotica Kikinda (ja sam tu negde izmedju).
Vojvodina je u Srbiji... ( po meni :) )
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pa, Vojvodina je u Srbiji za sve one koji ne žive u nekom svom izmišljenom svetu...
Korisnikov avatar
By Blady
Da, zivim u izmisljenom svetu :roll:
Korisnikov avatar
By Tungi
Mozes/te ti/vi iz sela,al' ne moze selo iz tebe/vas:lol:
By Ulix
Originally posted by KorvinOdAmbera

Pa, Vojvodina je u Srbiji za sve one koji ne žive u nekom svom izmišljenom svetu...
Jeste, u Srbiji je. Ali to ne znači da su Vojvođani time preterano zadovoljni.
Korisnikov avatar
By Tungi
Zapravo Srbija je selo,a Vojvodina sokace;)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by Ulix
Originally posted by KorvinOdAmbera

Jeste, u Srbiji je. Ali to ne znači da su Vojvođani time preterano zadovoljni.
Pa znam.
Ne moraju.
Ne tražim ljubav i želju za pripadnošću i slična sranja.
Samo iskreno.

Jesam li u Srbiji? Jesam. Je l mi se to dopada? Ne. Želim li to promenim? Da. Radiću na tome? Itekako hoću.

Ali ne: "Vojvodina nije Srbija."

To mi je neozbiljno. :)

edit: A i ne možeš reći Vojvođani, nego neki Vojvođani. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!