Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By lav
ma ja ne vidim potrebu zasto bi je neko vredjao, mislim ok je ne svidja ti se i to je to, al sto neki pisu kao mrzim je, glupa itd... mislim no comment...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by colonia_boy

Znas li ti koliko je Barbari bilo potrebno da dostigne uspeh koji je Gaga dozivela sa samo jednim izdatim albumom?
Nije Barbara nego Barbra.

Znam: trenutno.

Ako za početak karijere uzimamo debi album, imala je 21 godinu kada ga je snimila (The Barbra Streisand Album) i za koji je iste godine dobila Grammy za Album of the Year i Best Female Vocal Performance. I na dalje samo uspesi (i tako 50 godina). Tako da ne znam o kojih 12 godina njenih zlopaćenja i nepriznavanja pričaš.

A ako pod karijerom računaš i pevanje po klubovima onda - da, trebalo joj je 3-4 godine da radi i to da je otkriju, al to joj je (bože me oprosti) zajedničko i sa Gagom...
By abrakaduda
Barbra nije gradila karijeru preko Youtube-a i ostalih virala,...

takodje cu morati da spomenem i Britney...ona je na pocetku nastupala po shopping mall-ovima kako bi se promovisala...i meni je to ok...

a Gaga radi suvise napadan i prenaglasen marketing
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by Mars

Znas li ti koliko je Barbari bilo potrebno da dostigne uspeh koji je Gaga dozivela sa samo jednim izdatim albumom?
Nije Barbara nego Barbra.

Znam: trenutno.

Ako za početak karijere uzimamo debi album, imala je 21 godinu kada ga je snimila (The Barbra Streisand Album) i za koji je iste godine dobila Grammy za Album of the Year i Best Female Vocal Performance. I na dalje samo uspesi (i tako 50 godina). Tako da ne znam o kojih 12 godina njenih zlopaćenja i nepriznavanja pričaš.

A ako pod karijerom računaš i pevanje po klubovima onda - da, trebalo joj je 3-4 godine da radi i to da je otkriju, al to joj je (bože me oprosti) zajedničko i sa Gagom...
Ako je gremi nagrada pokazatelj necije slave onda smo zaista u kurcu. Gaga ih ima 5 ali sam siguran da to nije razlog njenog uspeha.

Btw, postoji nesto sto se zove transkripcija licnih imena i sem ako ne navodish u originalu, kod nas se pishe Barbara.
Korisnikov avatar
By lav
a sto imas problem sa gaginim marketingom, ocigledno deluje...
By abrakaduda
pa ne deluje samo njen maketing...vec Bieber-ov, onda na UK trzistu imamo Jessie J, CHERYL COLE naravno...

oni se ne izdvajaju ni po cemu osim po dobroj propagandi...nemam problem, nego ne shvatas...oni imaju sve sto imaju i drugi...samo st su marketinski jaci
Korisnikov avatar
By Mars
Colonia, hoćeš molim te da mi pojasniš ovo šta znači:

"In a Twitter message sent shortly after her red-carpet arrival, Lady Gaga said: "This is Nicola, Haus of Gaga: Gaga is in incubation. Tonight's performance is in collaboration with Hussein Chalayan and House of Mugler. X"
Korisnikov avatar
By Mars

Btw, postoji nesto sto se zove transkripcija licnih imena i sem ako ne navodish u originalu, kod nas se pishe Barbara.
Ama nije. Ne može Barbra da bude Barbara.

Slika

To što je Strejsend umesto Straisend je druga stvar. Prisli/Presli itd.

;)
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Sta ti tu nije jasno?

Twitter - social network
Nicola Formichetti - Gagin stilista i clan njenog kreativnog tima Haus of GaGa
Hussein Chalayan - napravio Gagino jaje
House of Mugler (Thierry Mugler) - dizajnirao kostime za sinocnji nastup

edit: moze Barbara! Ne tupim ja mozak vec 4 godine na anglistici za dzabe. A to sto novinari nemaju pojma za tehnike prevodjenja nisam ja kriv :)
Korisnikov avatar
By Mars
Ništa mi nije bilo jasno (osim Twitter), zato sam te i pitao.

Hvala.

Edit: Barbra. Nego je našim ljudima teško da shvate i prihvate da taj oblik imena uopšte postoji (o razočarenju kada shvatiš da je 4 godine tupljenja mozga ipak bilo prilično za dzabe, ne bih, uživaj dok možeš).
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa bas nece biti da je Barbara;)
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
ako mi bude dosadno prepisacu vam... khm nazovimo ih pravilima transkripcije kojima nas je uchio moj omiljeni profa Hlebec. Nisam fan istih pa najcesce imena pisem u originalu ali Barb(a)re se secam kao primera na kolokvijumu kad mi je maznuo poen jer sam napisao Barbra :(
Korisnikov avatar
By V25
Barbra je bila najbolja na celoj manifestaciji dodele Grammy-ja.
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Pogledao sam nastup i unošenje jajeta, i jako mi se svidelo! Biću objektivan i neću pljuvati gagu ovog puta, ovo je zaista bilo originalno, nije previše skretalo pažnju sa pesme, i što je najvažnije, za razliku od prethodnih nastupa ovaj je bio sa ukusom! I mislim da ako nastavi ovako, mogu je ponovo zavoleti i nastaviti da je slušam....
Pesma mi se ne sviđa, mislim da nije plagijat Madonnine pesme, iako liče... Čini mi se da je Lady GaGa odlučila da malo promeni "stil", i to mi se sviđa, očekujem da će album doživeti komercijalni neuspeh, a sve što doživi neuspeh mene oduševi...
I još nešto, izgleda da Gagini fanovi ni po koju cenu neće priznati da je pesma loša, kao ni da hejteri neće priznati da je nastup dobar...
Korisnikov avatar
By Mars
Meni se Paparazzi nastup sa MTV VMA 2009 baš dopao, a pesmu Speechless obožavam.

Jel to znači da sam fan??

:blentavi:
Korisnikov avatar
By lav
ja verujem da su ostale pesme sa albuma mnogo bolje od ove, ali ova nije losa
Korisnikov avatar
By bern
Vi ste ljudi gluvi. Pjesma je s*anje.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Slika

Trenutno potvrdjeni naslovi pesama na novom albumu

Americano
Bad Kids
Born This Way
Edge of Glory
Government Hooker
Hair
Judas (drugi single, producent RedOne, izlazi u maju)
Marry the Night
You and I

U poslednja dva dana je odradila bar desetak intervjua i pricala je kako o singlu tako i o albumu Born This Way. Singl je za nepuna tri dana prodat u 450.000 primeraka samo u SAD-u, cime je oborila rekord za najvecu ostvarenu prodaju u prvoj nedelji u kategoriji pevacica. Prethodni rekord je drzala Britney sa Hold It Against Me, koji je za 7 dana prodat u 411.000 primeraka. Svaki put kada bi je pitali za slicnosti singla sa Express Yourself jednostavno bi odgovorila sa hvala jer je x puta rekla da obozava Madonnu i opet ju je nazvala kraljicom popa. Pricala je i o zvuku novog albuma koji ce definitivno biti dance orijentisan. Born This Way je totalno drugacija od ostalih pesama i prema njenom misljenju definitivno nije najveci hit na albumu. Njeni favoriti su Judas, Hair i Marry The Night, svi producirani od strane Red One-a. Spot za BTW bi trebalo da izadje uskoro, ali svi znamo njeno "uskoro" jer smo Telephone cekali mesec dana.
By Hans
Meni je nova Karleušina pesma triput bolja od ovoga. Još vuče i na Madoninu 'Express yourself'.
Nastup od prošle godine gde krvari na sceni je bio odličan, mislim da je pesma 'Paparazzi' bila u pitanju.

Ja i dalje volim samo Poker face i I like it rough.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dante
:puzzle:

{size=206}O M G{/size}

{size=96}G{color=Purple}O{/color}{color=Green}S{/color}{color=Blue}P{/color}{color=Purple}O{/color}{color=Red}D{/color}{color=Yellow}E{/color} {color=Blue}P{/color}{color=Purple}O{/color}{color=Orange}T{/color} {color=Blue}P{/color}{color=Pink}I{/color}{color=Green}S{/color} {color=Orange}T{/color}{color=Pink}I{/color} {color=Teal}J{/color}{color=Yellow}E{/color} {color=Navy}B{/color}{color=Purple}O{/color}{color=Pink}Ž{/color}{color=Teal}A{/color}{color=Red}N{/color}{color=Green}S{/color}{color=Orange}T{/color}{color=Purple}V{/color}{color=Yellow}E{/color}{color=Red}N{/color}! {color=Purple}O{/color}{color=Teal}Ć{/color}{color=Purple}U{/color}!!!!{/size}

Jel si u ovo uložio svoj trud ili nekako odradio automaCki??
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Hans

Meni je nova Karleušina pesma triput bolja od ovoga. Još vuče i na Madoninu 'Express yourself'.
Ja je par puta čuo na televiziji danas i, veruj mi, ne da mi vuče, nego jasno čujem Madonu.

Još sa onim dugim, plavim repom kad zamaše....meni isto.
By Speculum Columbae
Originally posted by Mars
Originally posted by Dante
:puzzle:

{size=206}O M G{/size}

{size=96}G{color=Purple}O{/color}{color=Green}S{/color}{color=Blue}P{/color}{color=Purple}O{/color}{color=Red}D{/color}{color=Yellow}E{/color} {color=Blue}P{/color}{color=Purple}O{/color}{color=Orange}T{/color} {color=Blue}P{/color}{color=Pink}I{/color}{color=Green}S{/color} {color=Orange}T{/color}{color=Pink}I{/color} {color=Teal}J{/color}{color=Yellow}E{/color} {color=Navy}B{/color}{color=Purple}O{/color}{color=Pink}Ž{/color}{color=Teal}A{/color}{color=Red}N{/color}{color=Green}S{/color}{color=Orange}T{/color}{color=Purple}V{/color}{color=Yellow}E{/color}{color=Red}N{/color}! {color=Purple}O{/color}{color=Teal}Ć{/color}{color=Purple}U{/color}!!!!{/size}

Jel si u ovo uložio svoj trud ili nekako odradio automaCki??
Isplatilo se.
Korisnikov avatar
By Mars
Jeste, baš je osvežilo ovu stranicu nekako.

:)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!