Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dear Lucy
oduvek je bilo klinaca idiota koje roditelji ubijaju od batina, pa klinci onda, dok ne porastu i ojačaju da uzvrate roditeljima, muče životinje. Pritom, uglavnom mačke, jer su psi ipak malo manje umiljati i njih sakate tek u doba adolescencije.
Korisnikov avatar
By Hys.
Necu pogledati snimak, i ne znam koji kurac sam i citala temu.
By RuznaGlupaZla
Kako li je zakonom u BiH regulisana svirepost prema životinjama?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zadavio bih golim rukama čoveka koji nešto tako uradi, kada bih prisustvovao takvoj okrutnosti!

Ne usuđujem se da pogledam snimak!

Zašto postavljate ovakve teme i mučite nas, kada ne možemo ništa protiv jebenih mentola u nekoj zabiti na usranom Balkanu?!

:rafal:

Plače mi se!
Korisnikov avatar
By bern
Bi li se ovoliko pičkarali da je ona nesretna mačka (ili mačak, da me ne optuže za seksizam) planula/o negdje u Americi?

Stvarno mučna tema, ponajmanje zbog mačke.
By therealrocknrolla
U jebote, ovo mi nije trebalo. Moj macor je nestao pre dva meseca. Prvo sam pomislila da je u svaleraciji, a sledeca misao mi je bila da ga je snasla sudbina ove sirote mace.
Objektivno - male govnare treba obuci u kosulje sa rukavima na ledjima, pa na dozivotno lecenje medikamentima, psihoterapijom, elektrosokovima, potapanjem u 'ladnu vodu.
Subjektivno - treba ih poslati na ''tretman'' kod her Fricla.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by RuznaGlupaZla

Kako li je zakonom u BiH regulisana svirepost prema životinjama?
Zakon? Pa jos u BiH... Mora da se salis kad postavljas takvo pitanje... Prvo moras da definises na koji entitet se odnosi, pa onda da utvrdis da li je okrivljeni na teritoriji tog ili nekog drugog entiteta, pa...ah, ti Bosancerosi!
Korisnikov avatar
By Frey
Ovo je bilo na youtubu pre godinu-dve...
By Hans
Bilo je i u 'Utisku nedelje' nešto slično i cela Srbija zna za to ali se eto opet svi sablažnjavamo i ne radimo ništa povodom toga. Država regrutuje nasilnike jer će valjda tako lakše u NATO, a potom i u EU, šta li je već u pitanju...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!