Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Sram te bilo Tungi, postim ! :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja ti nisam nista...mesnato,ponudio:lol:

Ja mrsim:smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
:lol: dobro je sto nisi :smeh: nema price o tim stvarima.. moram nedelju dana da se pridrzavam, inace ode glava :andjela:
Mrsis :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Kittrie
tungi, miran! :bic:
smanjice se sise (i dupe nadam se :shrug: ) za koji dan. :yes:
nemoj da me traumiras da ne mogu da spavam gola kod tebe u krevetu !! :P
By Orion
Sanjao sam da mi je otac uzeo krevet i tera me da spavam na podu u nekom drugom stanu koji je pun buba i samo trčkaraju po parketu gde treba da spavam.
I imao sam neku ogromnu modricu na ruci. :cut:
Korisnikov avatar
By colorado
Sad cu malo da lupam:
Mozda dozivljavas oca kao nekog ko te tera da se suocis sa svojim strahovima i problemima koji bi te kadtad stigli (te bube bi se u jednom trenutku svakako popele na krevet).
A ta modrica... ako je od njega.. mozda on to vise sili nego sto bi ti voleo.

A mozda si sve ovo izmislio. haha :)
Korisnikov avatar
By Blady
Karaoke.. ju kako sam pevala, ne mogu da verujem koliko profi :love:
Sto je najgore,probudim se skoro bez glasa :sigh:
Korisnikov avatar
By Madonna
omfg
sad sam se setio kad sam video smaug u temi o hitleru

sanjao sam nju i bb u nekom džipu kako se smeju a hys i ja u drugom džipu, i nešto smo stali i pričamo kroz prozor, bb i smaug se nešto smeju i produže pa se pratimo. više od toga se ne sećam :neznam: :neštonešto:
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Null

omfg
sad sam se setio kad sam video smaug u temi o hitleru

sanjao sam nju i bb u nekom džipu kako se smeju a hys i ja u drugom džipu, i nešto smo stali i pričamo kroz prozor, bb i smaug se nešto smeju i produže pa se pratimo. više od toga se ne sećam :neznam: :neštonešto:
Prvo, jebote, pazi kako pocinjes recenice u temi 'Sta ste sanjali?': video sam smaug u temi o Hitleru...

:lol:

A i ostatak je skroz skeri jer je skroz moguc.
Korisnikov avatar
By Shmi
U bolnici sam, cekam operaciju nesto sa grlom... odbijam da vidim oca i svadje sa razlicitim ljudima... :drama: :wow:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Jednog forumasa kako prodaje sove na hexagonalnoj mapi :) Previse igram civilizacije I guess :bicikl:
By Glasnik
Sanjao sam da se s Odri Totu gađam lešnicima u izlogu neke poslastičarnice.

:wtf:
Korisnikov avatar
By maka
nije da se hvalim ali sinoc sam imala jebeno vlazan san :blush:
Korisnikov avatar
By Hys.
Nije da se hvalim al ja sam popodne imala san gde muvam neku femi manekenkicu 20 santima visu od mene i skroz sam bila macho. I jela sam cokoladu. :cowboy:

:awesome:

I da, naravno da nish vise nije bilo od muvanja :sigh:

(al da se zna da je manekenkica bila hocna :scout: )
Korisnikov avatar
By Blady
Bolje da se pitam sta nisam :wundy:
Korisnikov avatar
By el jaguar
sanjala sam ovu gospodjicu iznad..koja je dosla na ljetovanje sa jos jednom forumasicom .. niska, chichurava sa naocarima,slatko neko dijete...Ljetovale u HN i zvale me da dodjem i ja dojdoh sa ekipom u taj pih grad:primoracjeumomsrcu: ..tamo smo fijali..a HN potpuno prazan..e bes stete :-) znam da se dobro pilo.. na nekoj spjazhi ..o da..:-) a onda smo krenuli kolima,ijao,pud Tiotograda...a tamo cic od zime...i mi greote sto..u kafanu..a ne no ne!inace Blekuso,na putu do titograda,si izvodila striptiz uz neku finu glazbu!:-)))do pola..ali bi dosta!!:-)))) :-PP ne brini,nismo te ticali..pushtili smo te da uzhivas uz glazbu..a samo smo podjekad, oko bacili na tebe..:-DD
Korisnikov avatar
By pochi
Originally posted by Eifranloo

Jednog forumasa kako prodaje sove na hexagonalnoj mapi :) Previse igram civilizacije I guess :bicikl:
ahahah ahah i ja :)
e volim tvoj avatar samo da znaš! totorooo totorooo
:giggle:
Korisnikov avatar
By Mars
Neku vodu, neko mirno malo jezero u sumrak, mračan i vlažan i zelen... i neki kao paviljon na sred te vode, kružni...i neki stubovi prema vodi a prema unutrašnjosti kao neke mračne prostorijice...i ja po tom krugu, a na kraju vidim neku siluetu i sad znam da ne treba da idem dalje, da mi taj bas i ne želi nešto dobro...ali nemam gde, tu smo...onda dalje vidim da se on tamo brzo i efektno obračunava tamo sa nekim, dvoje, strpava ga u par poteza u neku od tih sobica, sve to brzo, da ja ne vidim, da ja i dalje mislim da je on skroz ok...prosto eto neki covek, stoji tamo...i NE ceka mene...i NECE mene isto onako (ili jos gore)...i ja idem, korak po korak (kao - prijatna setnjica pored vode)...i približavm se i zauzimam neki stabilan položaj, nekako bih čvrsto da stojim...nekako mislim da bi najbolje bilo da ga nogama savladam, gurnem iznenada u onu vodu...ali da nekako do zadnjeg koraka ne primeti da sam ga ja provalio, koje su mi namere...da misli da je ON prevario mene....jos dva koraka, jos jedan..
Korisnikov avatar
By Galateja
Sanjala sam da me je neko ubio iz pištolja. :hypno:
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!