Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Profesore i ja sam bio nevaljao!

Da, uvek bezao/la
11
31%
Ponekad
16
46%
Nikad bezao/la
8
23%
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Sixto

Jeste li u zivotu bezali iz skole ili uprkos vecini ostajali na casu?

Kasnije u zivotu, da li ste bili u prvim borbenim redovima ili strajkbreheri kad se okuplja neka kriticna masa da se postigne neki cilj?
Ja ne bezim iz skole, ja sam dobro dete :opatica:

Kasnije? Koje kasnije? :kopanos:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Evo blaga demonstracija:

Dolazim na poslednji cas astronomije u prvom polugodju, da odgovaram. I profesor me pita, mrtav ozbiljan "A ko si ti?" :sigh:

Ili profesorka engleskog mi je rekla da sam bas porastao od naseg poslednjeg vidjenja :lol:

Al ja ne bezim zato sto nisam spreman za kontrolni ili slicno, sta vise na kontrolne namerno i dodjem.

A nezavisan sam od vecine, ali ako svi osim mene pobegnu sto bih ostajao? Necu da sam sa profesorom imam cas.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja mislim da mi ni jednom nismo imali 'veliko kolektivno bezanje' :nesiguran:

bezim, doduse retko..
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Jedina dva puta u zivotu kada sam pobegao (jednom u osnovnoj i jednom u srednjoj) razlog je bio to sto se davalo nesto na televiziji sto sam bas hteo da gledam, a na sta ne bih stigao ako bih ostao na poslednjem casu (oba puta je bio u pitanju poslednji cas). Oba puta sam rekao da mi nije dobro i profesori su me pustili. A nismo tada imali kontrolni, pa nije bio problem.
Korisnikov avatar
By sunflower5
Sto se tice bezanja, individualno - nisam, kolektivno - jesam.
A u strajkovima, nisam nikad bila u prvim borbenim redovima, ali sam ucestvovala. :protest:
Korisnikov avatar
By elektron84
U osnovnoj nisam nikad.
U srednjoj ovako pojedinacno ne, ali grupno jesam jednom. I dobila sam ukor :lol:

Kad se setim pretnji nekih likova iz razreda (a mi se vec dogovorili da odemo samo ne sa njima)...Eh...nedostaje mi srednja...

A kasnije u zivotu, hm...nisam bila predvodnik nekih protesta. Ne volim bunt radi bunta i nepotrebnu anarhiju. Ako nesto ima smisla, onda se borim.

E, da, jesam jednom trazila da se odlozi ispit u ime svih, jer su se drugi plasili te profesorice...

Nista znacajno. Ipak vise volim da mene vode :)
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Trudim se da iskoristim svih 14 neopravdanih u toku skolske. :pivce: Srecom, UVEK neko hoce da ide. Ne bezim nikad zbog odgovaranja/pismenih , jednostavno smori me sve, pogotovo petak. -.-
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Odmah da napomenem da sam bila preCednik razreda :alexis: :lol: Sto se tice bezanja, bila sam gospodin organizator, i kad naucim ja bi bezala :doh: Cesto smo bezali sa biologije, jednom prilikom smo se odlucili u poslednji minut, pa kad je stampedo krenuo drugarica se pogubila i pala, posteno smo je izgazili. :lol: A za bezanje sam jednu kravu sto nikad nije htela da bezi podmitila opravdanjem... :lol: Mrzela sam te sto nisu hteli da beze, aj molim te, kolegijalnosti malo... :nope: A i ovako sam sama isla kuci, mama mi je pravdala...a i kad ne naucim za 5, pokupim se i odem. :lol: To me je posebno uhvatilo u trecoj godini, nikad nisam bila u skoli...:doh:Sad kad se setim...bilo je to lepo vreme ^^
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Sixto

Jeste li u zivotu bezali iz skole ili uprkos vecini ostajali na casu?

Kasnije u zivotu, da li ste bili u prvim borbenim redovima ili strajkbreheri kad se okuplja neka kriticna masa da se postigne neki cilj?
bio sam odličan učenik, koji je bjezao kad mu se bjezalo.
ukoliko bi cijeli razred bjezao, sto se rijetko dogadjalo, solidarizirao bih se.

nisam nikad bio strajkbreher niti bih to ikada bio.

inace sam u vezi nekih stvari "u prvim borbenim redovima" (ako se to tako moze reci), ali to nema ama bas nikakve veze s mojim ponasanjem u srednjoj skoli.
Korisnikov avatar
By XerYuS
Bezao sam sa casova jako cesto. Cesto se desalavalo da kad smo se nasli na autobuskoj stanici (u srednju skolu sam putovao u drugi grad, kao i 80 posto razreda) nas dvoje, troje kojima se taj dan nije islo u skolu zasednemo u kafic pa smo tamo sedeli celih 6 - 7 casa. Medjuvremenu su nam se pridruzivali koji su bezali sa jednog odredjenog casa i tako... :) Pa sam obicno sutradan isao kod lekara po opravdanje sa simptomima povracao sam, imao sam temperaturu, imam proliv... pa sam dobio i za narednih dva dana i evo nas opet u kaficu :)

A secam se kad smo se namerno izbacivali sa casa. Imali smo nekog matorog profesora biohemije, i imali smo dva casa jedno za drugom i imao je obicaj da nas ne pusti ni na odmor izmedju dva casa. A gradivo, a i profesor dosadni za medalju. Nije voleo ako neko ne gleda u njega dok govori ili ako pise kad ne treba ili ako zvaces zvaku itd... i zbog toga je izbacivao ljude, ali ih nikad nije upisivao u dnevnik. I tako sam ja poceo lepo da saram moju svesku i da "ometam" drugaricu ispred mene. Malo mu je trebalo da primeti pa su gospodin i gospodjica zamoljeni da napuste cas. Mi smo jedva sakrili radost sa lica, i krenuli napolje, kad ono cujes saputanje iz jedne klupe: "ej, cekajte nas na dvoristu sacemo i nas dve." Nije proslo 5 minuta evo stizu gospodje... i tako mi.

A kad je bilo u pitanju kolektivno bezanje ja sam uvek bio za. Desilo se jednom da sam jednu malu streberku koja nije htela da bezi, zgrabio za ruku i vukao i cimao do ulice, dok nije pristala da ide sama :D
Korisnikov avatar
By walt333
Ja sam baš bežao ali dobro moja škola je bila škola za propalitete tako da nisam bio usamljeni slučaj. U fazonu sve bude fino ali kada na kraju budeš neocenjen iz većine predmeta, pa razredni ispiti... onda ne bude nimalo prijatno.

A na drugo pitanje odgovor je ne. Nikada isam štrajkovao, bio pobunjenik, gusar, dizao revolucije...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!