Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
da je beogradjanin18 vise od onoga sto jest, stavio bi disclaimer u prvi post u kojem trazi da se snimak ne smije komentirati u stilu 'treba njih isto zapaliti'.
vec zamisljam tu paniku u glavama, taj hladni znoj koji ih oblijeva kad su suoceni s pitanjem 'ako ne mogu reci uobicajene gluposti koje bez razmisljanja laprdam jer to valjda tako treba, sta onda?! STA ONDA?!' :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Odakle tebi taj talenat da svaku temu pretvoriš u nešto nacionalno/nacionalističko?
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by Delete

Ah, ti Bosanci...koja stoka! Sto se nisu poubijali u prethodnom ratu?! :rafal:
i niko ne reaguje na ovaj post? divno. :burka:

nisam odgledala snimak, nemam stomak za tako nesto.

male monstrume u popravni dom i na intenzivnu psihoterapiju.
Korisnikov avatar
By Srklet
a čuj, mitrandir spominje sebe u trećem licu, so there's that.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
dosla sam samo da napisem da sam ignorisala ovu temu!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by simarrgL*
i niko ne reaguje na ovaj post? divno. :burka:
Svidja mi se tvoj smajli. :yes:

Ali se pitam da li ti pada ta burka malo na oci kad neko napise ovakav komentar (citiran ispod), ili se sa njegovom pretpostavkom da su svi Bosanci potencijalne tempirane bombe, istrenirani samo da budu destruktivni i da unistavaju sve sto im se nadje na putu?
Originally posted by crni90
KOLIKO VIDIM, SNIMAK JE NAPRAVLJEN NEGDE U BOSNI!!! Ta deca će za 20 godina da prave nove Srebrenice. Biće u nekim novim el mudžahid, HVO ili VRS jedinicama! Ovako će ljude da pale, čim odrastu

Šta je to ušlo u te Bosance pa da su tako surovi :piski:
Naravno, moj post je bio sarkastican i upucen kao replika svima koji razmisljaju kao crni90, a to jesu ili nisu otvoreno izneli u svojim postovima.

:nokti:
Korisnikov avatar
By *deni*
Znaš šta, Popeče, ja mogu da razumem to masovno zgražavanje i osudu paljenja mačke na priloženom snimku.
Većina ljudi će se javno zgroziti i osuditi ovakve i slične postupke, iako možda u duši nemaju takva osećanja.
Stid ih je da ne osude javno, iako se možda tajno, u tami svojih domova slatko smeju '' Vatrenom zmaju '', a možda i priželjkuju da i sami tako nešto urade, ako već i nisu.
To je tako, ne možeš od ljudi očekivati da uvek govore ono što misle, a svako ima potrebu da sebe predstavi javno u što čistijem svetlu.
By alexandermagic
Originally posted by Kiborg

Ja bih ih zalivao koncentrovanim kapsaicinom, nek gore satima... a posle tog iskustva, ceo preostali život bi imali PTSP i obesili bi se sami kad definitivno psihički puknu :awesome:

:love:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
@delete: I meni je jako malo falilo da nešto slično napišem...
Korisnikov avatar
By simarrgL*
@delete
nisam htela da pravim wall of text, zato sam citirala samo tvoj komentar
mislim, malo je tesko provaliti ko je sarkastican a ko ne na internetu
znas i sama da ovde ima budala koje su tako nesto mogle da napisu i misle ozbiljno..
edit: tj, crni je i napisao :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Popeye

da je beogradjanin18 vise od onoga sto jest, stavio bi disclaimer u prvi post u kojem trazi da se snimak ne smije komentirati u stilu 'treba njih isto zapaliti'.
vec zamisljam tu paniku u glavama, taj hladni znoj koji ih oblijeva kad su suoceni s pitanjem 'ako ne mogu reci uobicajene gluposti koje bez razmisljanja laprdam jer to valjda tako treba, sta onda?! STA ONDA?!' :pinknaocari:
Bitno da je svaki tvoj post prepametan. :ubise:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by simarrgL*
edit: tj, crni je i napisao :lol:
Brate, sestro, o tome ti ja pricam. :smeh:

@Korvin
Tebi ne treba mnogo pricati, znas kako to funkcionise. ;) A oni bi jos i opomenu da mi dodele. :lood:
By Glasnik
Ne želim da gledam video. :glupan:

I smetaju mi ovi što odmah pozivaju na neke stvari koje su copy-paste Dušanovog zakonika...

Jbt, u šta ste pretvorili temu... :doh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako uspevate da ne pogledate snimak ? Ja nikad ne mogu da se uzdržim, ma kakva upozorenja da stoje da je snimak potresan i uznemiravajući.
Uvek pogledam.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
''

klinci moraju na lecenje, sto pre.. ako ih zapale, nece se sigurno pojaviti klip toga :zid:
By Glasnik
Originally posted by *deni*

Kako uspevate da ne pogledate snimak ? Ja nikad ne mogu da se uzdržim, ma kakva upozorenja da stoje da je snimak potresan i uznemiravajući.
Uvek pogledam.
Govorim u svoje ime: Imao sam naporan dan i ne treba mi još i prizor mačke u plamenu uz idiotski smeh neiživljene dečurlije koja u tome vide vrhunsku zabavu.

Nekad i pogledam, ali sad nisam in da mood... :sudija:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne samo da se smeju, već i negoduju ( '' Ala smrdi !!! '' ) i nazivaju nesrećnu mačku u agoniji vatrenim zmajem.
:nazalost:
By Glasnik
Zahvaljujem na transkriptu videa, Deni. ;)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by *deni*

Uvek pogledam.
Takodje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!