Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
dakle :D

samo jos jedna posljedica srpsko-hrvatske agresije na bosnu i hercegovinu.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by elektron84

KAkva tema i kakvi odgovori :glupan:

Ovi zapalili macku, a neki ovde bi klali i ubijali pocinitelje :drama:

Fascinantno kako nasilje povlaci nasilje :ostrisekiru:
a sta bi im ti duso radila? pomazila po glavi ili lupila dve 'roditeljske'? ne pomaze to...
Korisnikov avatar
By *deni*
Još viču za mačkom : '' Vatreni zmaj ! ''
Korisnikov avatar
By elektron84
Postoje adekvatne kazne.
Ne vidim ni kako bi pomoglo ubijanje, kasapljenje, paljenje ove dece ( i sta je vec predlozeno ovde).
Korisnikov avatar
By crni90
Originally posted by haemoglobin87

KAkva tema i kakvi odgovori :glupan:

Ovi zapalili macku, a neki ovde bi klali i ubijali pocinitelje :drama:

Fascinantno kako nasilje povlaci nasilje :ostrisekiru:
a sta bi im ti duso radila? pomazila po glavi ili lupila dve 'roditeljske'? ne pomaze to...
a :srbin: pa ona misli da su to nevina i nesvesna deeeecaaa, koja ne mogu da budu zlaaaa i da je sve sto ona urade jako slaaaatko

ih kako je slatko zapaliti macku, ljubi mama svoju junacinu :)

kako kaže čika amfilohije:"i pedofili su nečija deca" :(

slazem se da decu ne treba paliti ili vesati, ali ih treba prvo dobro istamburati i poslati u dom zatvorenog tipa, ili osuditi na kaznu drustveno korisnog rada na nekoliko godina.
Korisnikov avatar
By elektron84
Ne, ne mislim da su decica slatka i fina i da im treba kupiti bombonu, ali sam si lepo rekao, drustveno korisni rad ili neka adekvatna kazna.

Prosto ne mogu da shvatim da odrasla, zrela osoba cak i u afektu napise tako nesto. "Klincima istom merom" ili "i njih na lomacu" i slicno.

Po cemu ste onda vi koji to pisete drugaciji od njih?
Ma...odoh ja odavde :)
Korisnikov avatar
By crni90

Postoje adekvatne kazne.
Ne vidim ni kako bi pomoglo ubijanje, kasapljenje, paljenje ove dece ( i sta je vec predlozeno ovde).
Adekvatne kazne postoje u ovoj državi? Ne zasmejavaj me!

Sa drugim delom tvog posta se slažem!
Korisnikov avatar
By elektron84
Trebalo bi da postoje.
Ljudi za ubistvo COVEKA dobiju par godina i slobodni su, a ovde bi neki da uvode smrtne kazne za paljenje macke. Treba biti realan.

A to kakva nam je drzava...bolje ne komentarisati.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
zaviriti lepo u Dusanov zakonik, on je imao sigurno neku finu ideju i za ovakve slucajeve. A @elektron, objasni mi po cemu su ova deca vrednija od te macke?
Korisnikov avatar
By *deni*
Za ovo se ne bi ni saznalo, da ovo ispaljivanje Vatrenog zmaja od mačke nije snimljeno.
Zna li se od kad je taj snimak ?
Korisnikov avatar
By acid drop
ljudi, ja mislim da je ovoj đeci potrebna stručna pomoć, a ne kazna.
Korisnikov avatar
By Tungi
Strucna pomoc elektro sokovima.

Podlaci mali.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
samo ne kontam kako ljudi nikako da skontaju da.. ma. ne mogu. sve sami sadisti.
Korisnikov avatar
By scout_finch
A @elektron, objasni mi po cemu su ova deca vrednija od te macke?
ne ulazim u to ciji je zivot manje ili vise vredan, nisam merodavna da o tome odlucujem, al' mislim da ne treba ubiti bilo koga. to znaci, ne treba ubiti ni ubicu. jer ako je on tako los zato sto je ubio coveka/macku/sta god kakva sam ja ako uradim isto? isto ubica, ne?

ont: nisam odgladala snimak, neam ja stomak za to. a valjda se mlade psihopate prepoznaju po tome sto muce i ubijaju zivotnje, piromani su, piske u krevet u tinejdzerskim godinama i tako to. u svakom slucaju, treba im psihijatar + da budu institucijalizovani.
Korisnikov avatar
By bern
Toj djeci treba psihijatar, kao i njihovim roditeljima, a bogme i nekima iz ove teme.

Sakloni me Bože dušebrižnika!
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by scout_finch
A @elektron, objasni mi po cemu su ova deca vrednija od te macke?
ne ulazim u to ciji je zivot manje ili vise vredan, nisam merodavna da o tome odlucujem, al' mislim da ne treba ubiti bilo koga. to znaci, ne treba ubiti ni ubicu. jer ako je on tako los zato sto je ubio coveka/macku/sta god kakva sam ja ako uradim isto? isto ubica, ne?

ont: nisam odgladala snimak, neam ja stomak za to. a valjda se mlade psihopate prepoznaju po tome sto muce i ubijaju zivotnje, piromani su, piske u krevet u tinejdzerskim godinama i tako to. u svakom slucaju, treba im psihijatar + da budu institucijalizovani.
ja ni u jednom momentu nisam rekao da tu decu treba ubiti. Rekao sam samo da bi im ista kazna bila mozda adekvatna, lepo im polijes ruku benzinom pa zapalis, malo gori, pa ugasis, pa opet tako par puta...cisto da se osecaju kao ta macka. Ovo sto su oni uradili je cist sadizam a to nije ni igrarija ni eksprimentisanje. Eto ja bih bio toliko human pa bih im dao mogucnost gorenja samo jednog ekskremiteta a ne celog tela.
Korisnikov avatar
By Srklet
ovaj topic prosto vapi za jednim pametnim postom, a izgleda da je odgovornost pala na mene. :D

so anyway... ova citava stvar je nevazna glupost, medijski napuhana zahvaljujuci tzv. novim tehnologijama, koje poticu ljude da svako idiotsko sranje koje su napravili ili u kojem su sudjelovali stave onlajn. takve klipiće, fotke i sl jednostavno treba ignorirati, a ne podrzavati i ohrabrivati gledanjem, otvaranjem topica i ispraznim komentarima.

(mislim da sam ekšli sve ovo pisao kad su oni psi bačeni u rijeku, al eto :D )

vazna vijest je egipat, ali sam siguran da topic o tome ne bi uspio dobaciti do druge stranice.

inace, kako se prepoznaje sto je vazna vijest a sto nije? it's very simple: sto se neka stvar tice vise ljudi, to je vaznija vijest. dogadjanja u egiptu se ticu ne samo 80 milijuna egipćana, nego i cijelog bliskog istoka, pa i amerike i europe. zapaljena macka u livnu se tice roditelja djece koja su to ucinila, lokalnih vlasti i zajednice, dakle nekih 10ak tisuca ljudi.

;)
Korisnikov avatar
By mitrandir
A šta treba da napišem? "Joj, vidi kako lepo gori!"?
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Popeye

ovaj topic prosto vapi za jednim pametnim postom, a izgleda da je odgovornost pala na mene. :D

so anyway... ova citava stvar je nevazna glupost, medijski napuhana zahvaljujuci tzv. novim tehnologijama, koje poticu ljude da svako idiotsko sranje koje su napravili ili u kojem su sudjelovali stave onlajn. takve klipiće, fotke i sl jednostavno treba ignorirati, a ne podrzavati i ohrabrivati gledanjem, otvaranjem topica i ispraznim komentarima.

(mislim da sam ekšli sve ovo pisao kad su oni psi bačeni u rijeku, al eto :D )

vazna vijest je egipat, ali sam siguran da topic o tome ne bi uspio dobaciti do druge stranice.

inace, kako se prepoznaje sto je vazna vijest a sto nije? it's very simple: sto se neka stvar tice vise ljudi, to je vaznija vijest. dogadjanja u egiptu se ticu ne samo 80 milijuna egipćana, nego i cijelog bliskog istoka, pa i amerike i europe. zapaljena macka u livnu se tice roditelja djece koja su to ucinila, lokalnih vlasti i zajednice, dakle nekih 10ak tisuca ljudi.

;)
Onda je ovo tirada namenjena Viktoru Vilotijeviću, a potom i ostalima, da ubuduće serioznije biraju događaje kojima će posvetiti čitav topic.
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni je najtužniji prizor ove mace i njen pogled, pre nego što su je obesna deca pretvorila u '' Vatrenog zmaja ''.
Sve mi se čini da bi ljudi koji su to mogli da učine mački, bez problema mogli da muče i bilo koje drugo živo biće, uključujući i čoveka.
Korisnikov avatar
By *deni*
Nego, na snimku se vidi da je mačka bukvalno planula, u sekundi se pretvorila u buktinju ili u , kako su to deca na snimku rekla, vatrenog zmaja.
To bi trebalo da znači da su je deca prethodno polila nekim benzinom.
Korisnikov avatar
By Srklet
ja sam po tom pitanju jako liberalan, smatram da svatko moze otvarati topice kakve hoce. i onda da svatko moze u tim topicima komentirati kak su glupi u tri pm. :D

ako vec furamo eksploatacijske snimke neugodnih susreta životinja i ljudi, meni su ipak nekako drazi oni u kojima zivotinje naude ljudima. :angel:

recimo :D

''
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja ovo stvarno ne smem da pustim da gledam jer cu uzasno da se uznemirim, bice mi muka i plakace mi se.

Ja bi njih spalio. Cisto da vide kako je.
Korisnikov avatar
By bern
There's more than one way to skin a cat!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!