Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by elektron84a sta bi im ti duso radila? pomazila po glavi ili lupila dve 'roditeljske'? ne pomaze to...
KAkva tema i kakvi odgovori
Ovi zapalili macku, a neki ovde bi klali i ubijali pocinitelje
Fascinantno kako nasilje povlaci nasilje
Originally posted by haemoglobin87a pa ona misli da su to nevina i nesvesna deeeecaaa, koja ne mogu da budu zlaaaa i da je sve sto ona urade jako slaaaatko
Originally posted by elektron84a sta bi im ti duso radila? pomazila po glavi ili lupila dve 'roditeljske'? ne pomaze to...
KAkva tema i kakvi odgovori
Ovi zapalili macku, a neki ovde bi klali i ubijali pocinitelje
Fascinantno kako nasilje povlaci nasilje
Originally posted by elektron84Adekvatne kazne postoje u ovoj državi? Ne zasmejavaj me!
Postoje adekvatne kazne.
Ne vidim ni kako bi pomoglo ubijanje, kasapljenje, paljenje ove dece ( i sta je vec predlozeno ovde).
Originally posted by Deletelol.
Ah, ti Bosanci...koja stoka! Sto se nisu poubijali u prethodnom ratu?!
Originally posted by acid drop
ljudi, ja mislim da je ovoj đeci potrebna stručna pomoć, a ne kazna.
Originally posted by haemoglobin87ne ulazim u to ciji je zivot manje ili vise vredan, nisam merodavna da o tome odlucujem, al' mislim da ne treba ubiti bilo koga. to znaci, ne treba ubiti ni ubicu. jer ako je on tako los zato sto je ubio coveka/macku/sta god kakva sam ja ako uradim isto? isto ubica, ne?
A @elektron, objasni mi po cemu su ova deca vrednija od te macke?
Originally posted by scout_finchja ni u jednom momentu nisam rekao da tu decu treba ubiti. Rekao sam samo da bi im ista kazna bila mozda adekvatna, lepo im polijes ruku benzinom pa zapalis, malo gori, pa ugasis, pa opet tako par puta...cisto da se osecaju kao ta macka. Ovo sto su oni uradili je cist sadizam a to nije ni igrarija ni eksprimentisanje. Eto ja bih bio toliko human pa bih im dao mogucnost gorenja samo jednog ekskremiteta a ne celog tela.
Originally posted by haemoglobin87ne ulazim u to ciji je zivot manje ili vise vredan, nisam merodavna da o tome odlucujem, al' mislim da ne treba ubiti bilo koga. to znaci, ne treba ubiti ni ubicu. jer ako je on tako los zato sto je ubio coveka/macku/sta god kakva sam ja ako uradim isto? isto ubica, ne?
A @elektron, objasni mi po cemu su ova deca vrednija od te macke?
ont: nisam odgladala snimak, neam ja stomak za to. a valjda se mlade psihopate prepoznaju po tome sto muce i ubijaju zivotnje, piromani su, piske u krevet u tinejdzerskim godinama i tako to. u svakom slucaju, treba im psihijatar + da budu institucijalizovani.
Originally posted by PopeyeOnda je ovo tirada namenjena Viktoru Vilotijeviću, a potom i ostalima, da ubuduće serioznije biraju događaje kojima će posvetiti čitav topic.
ovaj topic prosto vapi za jednim pametnim postom, a izgleda da je odgovornost pala na mene.
so anyway... ova citava stvar je nevazna glupost, medijski napuhana zahvaljujuci tzv. novim tehnologijama, koje poticu ljude da svako idiotsko sranje koje su napravili ili u kojem su sudjelovali stave onlajn. takve klipiće, fotke i sl jednostavno treba ignorirati, a ne podrzavati i ohrabrivati gledanjem, otvaranjem topica i ispraznim komentarima.
(mislim da sam ekšli sve ovo pisao kad su oni psi bačeni u rijeku, al eto )
vazna vijest je egipat, ali sam siguran da topic o tome ne bi uspio dobaciti do druge stranice.
inace, kako se prepoznaje sto je vazna vijest a sto nije? it's very simple: sto se neka stvar tice vise ljudi, to je vaznija vijest. dogadjanja u egiptu se ticu ne samo 80 milijuna egipćana, nego i cijelog bliskog istoka, pa i amerike i europe. zapaljena macka u livnu se tice roditelja djece koja su to ucinila, lokalnih vlasti i zajednice, dakle nekih 10ak tisuca ljudi.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!