Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SixtoAko jeste osobu treba banovati da ljudi ne bi prestali da se javljaju kad je nekom stvarno potrebna pomoc.
Zasto ja imam trip da je ovo performans slican onom sa nekrofilijom od pre par godina?
Originally posted by haemoglobin87tužakanje po sudovima košta, 'nate
ja bih ih tuzio apropo zakona o diskriminaciji i za nemar...nesto bi se tu iskopalo
Originally posted by viktorce92imao je, Paki je to...Kosovka đevojka
nisam gimnazijalac...masinac sam(tj. nadam se da cu biti)
a hemija mi dodje razonoda ...onako ponekad.
mada mi sada to zaista nije problem...
gledam kako zivu glavu da izvucem ...
posalao sam broj paki-u,i nadam se da je on imao iskustva sa ovkavim situacijama koje nisu tolilko rektke...
ipak ovo je balkan.
Originally posted by Wilhelmina
- prvo sredis boravak, tj. prebivaliste. Ako to zahteva odjavu sa prethodne adrese, stopom ili kako god u prethodno mesto prebivalista da to obavis.
- nakon sto se prijavis pravac Centar za socijalni rad, da im izlozis svoj problem. Ako je zaista situacija takva kakvu pretstavljas, nece biti problem da dobijes socijalnu pomoc u visini od nekoliko hiljada dinara mesecno. Znaci, nemas posao, nemas izdrzavanje, imas samo zavrsenu osnovnu skolu.
- sto se skole tice, i tu stvari ne moraju da idu po propisima, mozda uspes da dogovoris redovan upis bez obzira sto imas vise od 18 godina. Znam da su neke novosadske skole dozvoljavale cak i ljudima koji su dva puta pukli istu godinu da nastave redovno skolovanje, pod uslovom da nisu bili problematicni i da nemaju dosije u policiji. Mada, ni vanredno skolovanje nije bauk, ako stvarno zelis da zavrsis skolu.
- vec su spomenuli kurseve, za njih se raspitas na birou, i ako vrse bilo kakve obuke za deficitarna zanimanja, mozes da dobijes kurs i besplatno. Za isto pitas i u Centru za socijalni rad, da li bi oni mogli da snose troskove tog kursa, jer se ne radi o ne znam kakvim parama.
- zajebi pricu o onome sto je bilo. Opet, ako su stvari takve kakve jesu, sve i da te zovu nazad ne bi trebalo da se vracas u tu sredinu odakle su te isterali.
Originally posted by viktorce92cekaj malo.... ako nisi pao, kako si onda 2 godine u zaostatku za svojom generacijom?
da decko mi jeste najveca podrska,kada se zavrsi strajk odjavicu se sa stare i prijaviti na njegovu adresu...
sto se posla tice,stalno ga trazimo,idemo do biroa,na internetu,po oglasima itd...
sto se skole tice 3 godinu mogu da upisem redovno jer nisam padao ni ponavljao ni jednu godinu...
problem je samo to sto nekako moram da otplatim dug koj su mi roditelji napravili da bi mogao bilo gde da se upisem
tj.bilo sta jer sam blokiran tim dugom...
voleo bih da nastavim redovno jer je lakse...
neznam samo koliko bi mi centar pomogao posto sa tih par hiljada necu imati skor ni za sta.zanima me da li bi oni mogli nekako da mi pomognu dok ne zavrsim to i ne zaposlim se....
Originally posted by viktorce92Uradi sledeće
i kada bi otplatio to i ispisao se ja fakticki ne bi pao godinu,niti bi imao neki ponovljeni razred nego bi samo imao tu pauzu od 2 dve skolske godine(3 i 4)
moja generacija ce u septembru upisati prvu godinu faxa tako da kasnim 2 godine...nisam imo lose vladanje(nisam se bio itd...)
ni narucito lose ocene.
sada imam te probleme koji se ticu moje egzistencije i jako mi je krivo sto su mi roditelji gotovo unistili zivot i ostavili da se sam snalazim,nadam se da cu se nekako izvuci i normalno nastaviti skolovnje,po sto je to sto najvise zelim jer znam da mogu.
valjda ce centar nesto da pomogne kada promenim adresu i omoguci ti mi da prezivim posto su mi izgledi za sada prilicno mali :-(
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!