Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
@vademecum:
Da...
Jesi li ti pomislio slučajno koliko si ti zabrinuo svoje roditelje dok su te izbacivali iz kuće bez ikakvog obzira da crkneš na ulici?
-.-
Korisnikov avatar
By viktorce92
kolicina mrznje prema meni zato sto sam gay je neopisiva...zabrinuo? pa da jesam vrovatno bi me bar pozvala a ne vredjala ....to sto sam ja imao nisu bili roditelji nego klasicne srbende ...bez i malo sazaljenja.
i ja nisam pobegao....nego OTERAN
Korisnikov avatar
By Heartkiller
@vademecum,
pa dobro bre, kako te nije sramota da kažeš tako nešto?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by viktorce92

kolicina mrznje prema meni zato sto sam gay je neopisiva...zabrinuo? pa da jesam vrovatno bi me bar pozvala a ne vredjala ....to sto sam ja imao nisu bili roditelji nego klasicne srbende ...bez i malo sazaljenja.
i ja nisam pobegao....nego OTERAN
Znam bre...
Onakva izjava je pobudila sarkazmurinu u meni.
(tj. nisam mislio bukvalno ono sto sam napisao)
By vademecum
sto da me bude sramota?za svadju je potrebno dvoje..
Korisnikov avatar
By viktorce92
oduvek sam bio dobar prema njima,nisam pravio probleme,nisam bio po kaficima i kafanama,nisam se bio,drogirao...nista....
samo zato sto sam gay sam dobio sve ovo....
Korisnikov avatar
By EnRage
Ja sam isto naivno vjerovao da se ovakve stvari ne događaju.

Mislim da ti je prvo što moraš napraviti sredit prijavu prebivališta u mjestu gdje sada živiš i tamo se prijaviti na biro da barem nekakva prava imaš jer ovako si zaista na dnu i to u vlastitoj državi.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
@vademecum: Jeste. On je njih izazivao takvim očitim pokazivanjem svoga pederluka, tako da je prirodna reakcija što su ga izbacili. :shtap:

Ako sa druge strane imaš kriminalce i narkomane koji su toliko u tvom životu, onda bi mi naprosto bilo loše da se ne svađaš.
Korisnikov avatar
By viktorce92
nikakve svadje nije bilo....nego su meni ukidan sva prava jedno po jedno...i na kraju mi je zapreceno i oteran sam ZATO STO SAM PEDER. jel to sada jasno?????
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera

oduvek sam bio dobar prema njima,nisam pravio probleme,nisam bio po kaficima i kafanama,nisam se bio,drogirao...nista....
samo zato sto sam gay sam dobio sve ovo....
Izgleda da im je to bio problem.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Treba da te bude sramota zato što se dečko nalazi u teškoj, ali zaista teškoj situaciji. Umesto da mu udeliš neki savet, ti mu govoriš da je kriv. On je u ovoj tužnoj priči žrtva, a ne krivac. Toliko od mene... :)
Korisnikov avatar
By viktorce92
a problem je sto ni za to nemam para tako da sam opet na dnu....
treba se odjaviti pa prijaviti...pa treba naci posao i yaraditi 200e da bi platio dug koji su oni napravili meni do septembra....jer ako to ne uradim necu moci u skolu i mogu odmah da se ubijem.
Korisnikov avatar
By sofia
Koliko ja znam redovno srednjoskolsko obrazovanje je besplatno, tj o trosku drzave... tu se nesto desava sto ja ne- ra- zumem!
Pazljivo iscitaj http://www.jogtar.mtaki.hu/data_show.php?doc_id=227

Drugi moj savet je, ukoliko je sve tako kako kazes, prosetaj ujutru do centra za socijalni rad u tom mestu, izlozi im situaciju, a oni ce ti resiti neke pravne i egzistencijalne probleme tipa; prinudni smestaj, upis u skolu, finansijska socijalna pomoc, zdravstveno osiguranje...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Napravio sam pretpostavku, očito pogrešnu.
Ali ovde očito bivam drugačije shvaćen. Ne mogu pomoći ni pričom, a ništa drugo konkretno mi ne pada na pamet. Ako bude palo, javljam.

Nadam se da ćeš se izvući iz problema i da ćeš se snaći.
Svako dobro želim.
Korisnikov avatar
By viktorce92
izgleda da u srbiji treba biti narkoman i kurva da bi bio postovan i voljen....uzasava me ovakva stvarnost!
Korisnikov avatar
By viktorce92
hvala svima na svakoj pomoci,ipak mislio sam da cu biti shvacen medju svojima...zar ne?
Korisnikov avatar
By Mage
Stvarno ne znam šta da ti kažem. Da živimo u nekoj normalnoj zemlji, lako bi se našlo rešenje... Možda bi mogao da tražiš azil da odeš u neku drugu zemlju? Mislim ipak jesi u jako teškoj situaciji, možda bi te negde i primili.
Korisnikov avatar
By 2kune
Šta se konkretno i detaljno dogodilo sa školom? Sad ne ideš u školu? Koliko dugo? To je privatna škola kad se plaća? Svakako pokušati nastaviti školovanje.

Koliko sam shvatio, kod roditelja se ne kaniš vraćati? Onda lijepo do najbliže udruge i najbližeg Pakija pod ruku i odite zajedno sredit zdravstveno, promjenu mjesta stanovanja i socijalnu pomoć a roditelje tužiti za nastavak školovanja.

I na kraju (ne na početku) pare. Jerbo nije bitan posao ako ne nosi pare, jelte...
Teško je tuđim kurcem po ledini lupat, ali ja ću sada ovdje iz dalekog Splita malko naglas razmišljati i ispričati kako sam se ja jedno vrijeme šlepao kada nije bilo ni para ni posla... Elem, dosta forumaša ovdje živi od prevođenja... Netko bolje a netko lošije... Prevoditelja imade dvije vrste... Jedna odma ukucava sama tekst ko singerica a druga je manje ili više nesposobna raditi pred ekranom već sve ide po papirima... Tako sam jednom ja glumio sekretaricu jednom prevoditelju druge grupe i zaradili smo zajedno dvostruko više love nego što je zarađivao sam jer smo zajedno radili dvaput brže... On je dobivao 40 kuna po stranici od kojih je meni davao 10 mada bih ja bio zadovoljan i sa 5... Za prosječnu knjigu između 300 i 400 stranica dobili bi 15 000 kuna od kojih bi on uzeo 10 000 a ja 5 000. Prosječna plaća u Hrvatskoj je tada bila 3 000 kuna.
Prije mog dolaska radio je jednu knjigu za mjesec i po (ponekad i duže) a zajedno bi napravili jednu knjigu u manje od mjesec dana.
Eto, ako netko od prevodioca ima potrebu za sekretaricom... Samo ideja... Treba samo znati tipkati na komp... :D
Korisnikov avatar
By lacky
ja evo sad citam, i ne mogu da verujem...bas mi je zao.. :(
samo zato sto si gay da te izbace iz kuce...mislim ja nisam outovan roditeljima i nzm kako bi reagovali kad bi znali...ali ipak mi je mnogo da te roditelji izbace iz kuce zato sto si gay... :(
nadam se da ces se nekako snaci... :)
Korisnikov avatar
By viktorce92
ovako...dogodilo se to da mi majka nije bila kuci,otac tesko bolestan i puna kuca narkomana...morao sam ostati kuci i cuvati oca i kucu...bio je januar i jakooo puno snega skola mi je 15km daleko,nisam imao para ni za hranu...nisam isao u skolu jer nisam mogao...pa su dobri roditelji odlucili da me prebace vanredno....ja sam dao od 14 ispita 11 ispita iz prve ostala 2...i onda su me izbacili i ostavili mi dug od 200 evra...koj ja moram da platim skoli da bi mogao da nastavim skolovanje...a nemam odakle...to je sto se skole tice,moram da sredim prebivaliste pa da trazim bar socijalnu pomoc...da li zna mozda neko da li bi mi drzava nekako pomogla da zavrsim srednju skolu tj. ne bi mogao nikako da radim i idem u skolu...a i stambeno
da li bi imao neku pomoc jer sa tom bedom od 6 hiljada ne bi mogao da sve troskove izdrzim...
Korisnikov avatar
By viktorce92
za forum znam odavno jer od svoje 16 godine sam clan gay srbije...a tek sada i clan foruma...
Korisnikov avatar
By Belanos
sad sam se bas uznemirio. e kakav je ovo svet?
Shit my glass is empty that sucks !
Korisnikov avatar
By 2kune

ovako...dogodilo se to da mi majka nije bila kuci,otac tesko bolestan i puna kuca narkomana...morao sam ostati kuci i cuvati oca i kucu...bio je januar i jakooo puno snega skola mi je 15km daleko,nisam imao para ni za hranu...nisam isao u skolu jer nisam mogao...pa su dobri roditelji odlucili da me prebace vanredno....ja sam dao od 14 ispita 11 ispita iz prve ostala 2...i onda su me izbacili i ostavili mi dug od 200 evra...koj ja moram da platim skoli da bi mogao da nastavim skolovanje...a nemam odakle...to je sto se skole tice,moram da sredim prebivaliste pa da trazim bar socijalnu pomoc...da li zna mozda neko da li bi mi drzava nekako pomogla da zavrsim srednju skolu tj. ne bi mogao nikako da radim i idem u skolu...a i stambeno
da li bi imao neku pomoc jer sa tom bedom od 6 hiljada ne bi mogao da sve troskove izdrzim...
znači, nema natrag roditeljima i škola nije redovna... što će reći da nemaš nikakvih prepreka da središ status nezaposlenog punoljetnog građanina bez vlastita prebivališta i dobiješ socijalu...
ostaje samo problem para...
By vademecum
Obrati se najblizoj socijalnoj ustanovi.
Nemozes ostati na ovaj nacin bez igde icega!
Zelim ti sve najbolje,i javi kako ide!
Korisnikov avatar
By 2kune
btw, nije vrag da neka udrugica baš ne treba nekog za nešto po tom i tom programu za barem 10 000 dinara mjesečno po obavljenom poslu... ne mora biti gay udruga...
Korisnikov avatar
By viktorce92
mnogo zavlace u centru...tamo kazu roditelji vise nemaju nista vise samnom...za socijalnu pomoc cu morati da se odjavim sa adrese na koju mi se l.k vodi i prijavim na novu a zatim trazim pomoc....ovde u ks trenutno za mene nema posla...nadam se da izvucem tu socijalu i nekako otplatim tu skolu do septembra da bi nastavio redovno...i opet ostaje pitanje stana...mnogo problema za nekog mladog kao ja...okrutan je zivot....
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!