Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by MarsNi to me ne zanima. Curling sam morao da upisem u google, nisam znao da se ono ciscenje poda tako zove
Možeš tamo da se kladiš i na curling ili trke pasa
Meni su cool ona engleska klađenja, tipa: kako će da se zove Bekamova ćerka ili koliko će da bude teška na rodjenju ili koliko gemova će Murray da dobije na sledećem turniru i sl.
Originally posted by crni90jer mozes da prestanes kad god pozelis
Ja sam do pre godinu dana bio kao šugav ako sa sa drugarima ne bacim bar jedan tiket nedeljno... Čisto onako iz zabave
Originally posted by Zwezdicahahaha kako dobro. <3
Decko, ti stvarno kao da si rasao u kraju gde se diluje svasta nesto !
Originally posted by ultravioletAli ja zaista jesam rastao u kraju gde se dilovalo sve i svasta
Originally posted by Zwezdicahahaha kako dobro. <3
Decko, ti stvarno kao da si rasao u kraju gde se diluje svasta nesto !
Originally posted by lostinspacecekaj petak
Hoce li neki znalac ovde da mi istipuje dobar tiket?! Potrebne su mi pare! xD
Originally posted by ultravioletklubska i reprezentativna evropska i svetska takmičenja su dobra samo za singlove. isključivo igrajte nacionalne lige!
a LŠ?
Originally posted by str00jaAman bre, zar mislis da u kockanju i kladjenju ne postoji mentalno zadovoljstvo? Pa ljudi uzivaju u tome u pocetku a iz uzivanja to prerasta u naviku i zavisnost.
Mentalno zadovoljstvo je kad se npr. ti i ja istračarimo uz nargilu.
Ili kada se ožderemo od palačinki.
Ili kad si kupim nove patike ili farmerke i oduševljavam iznova.
Mentalno zadovoljstvo je osećaj nakon treninga. Ili kad znam da postoji neko ko jedva čeka da se kresnemo. Ili kad dobijem 9ku ili 10ku na faksu.
Kada slušam omiljenu pesmu iznova i iznova.
Mentalno zadovoljstvo je kad napišem ovako kul post i pročitam ga.
Meni mentalno zadovoljstvo NIJE kada odem i bacim 500 kinti uz 80% šansi da necu nista dobiti. A veće šanse za dobitak bi iziskivale udubljivanje u sport, sportske kupove i kvote za klađenje, što mi svakako ne bi pričinjavalo mentalno zadovoljstvo.
Mentalno zadovoljstvo je relativan pojam
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!