Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By str00ja
Da ću slušati svoje omiljene muzičke izvođače dokle god postoje, a i ako prestanu da snimaju. Ja jednom kad zavolim npr. bend, to je zauvek, može samo da mi varira stepen zaluđenosti njime.

Da ću uvek voleti čokoladu i preterivati sa njom, osim ako se ne desi ne znam šta što bi mi je nekako ogadilo u podsvesti.

Da nikad neću prestati da se svađam sa mamom (čak i kada oboje umremo :lol: )

Da nikad neću prestati da budem optimista i ići kroz život sa osmehom. Ako je nula, pozitivna je.

Ima još stvari u koje sam prilično siguran u ovom trenutku, al ipak zbog nedovoljno iskustva ih ne bih navodio, jer je vrlo moguće da se one kao činjenice promene vremenom, kroz nekoliko dana ili pak godina.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne mogu da živim bez slatkiša, mačaka, muzike i sexa.

Nikada neću biti savršen i nikada neću biti spokojan zbog toga.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by bas bleu

sta je to u sta ste sigurni, koje su nepromenljive datosti vaseg postojanja?
da svaki dan onima koje volim to i pokazujem.

jako je bilo teško doći do toga da to mogu, više taj osećaj ne puštam ni za šta na svetu!

:love: :love: :love:
By Speculum Columbae
Hm...nisam optimista nikako, ali mislim da je ono što je nepromenjivo u vezi sa mnom činjenica da zaista volim jagode u svakom agregatnom stanju.
Kako je život mala stvar.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Originally posted by bas bleu
Originally posted by Dear Lucy
ovako, što bi se sportskim žargonom reklo, na prvu loptu, ne postoji nijedna stvar u koju sam apsolutno sigurna.
zaista, ni jedna jedina? ne mora da bude veliko nesto. to je poenta. zanima me u sta ste sigurni.
pa, recimo, sigurna sam da vožnju automobila ne volim. sigurna sam da volim svoju majku. eto, te dve stvari mi sad padaju na pamet, al opet samo prezent.
Korisnikov avatar
By Madonna
jebote ja danas razmišljam o ovome. i onda kontam kako se svačiji stav može promeniti i da bezbroj nekih sasvim nasumičnih spoljašnjih uticaja neprekidno utiče na naš razvitak i napredak/nazadovanje i da iako ništa nije set in stone, postoje ta neka ubeđenja koja su najbliže tome. pa sam se pitao šta bi to bilo u mom slučaju? :hamlet: a potom se smorio i odustao.
but! i do know this: ne bitno --> nebitno. who's with me? :wundy:
By str00ja
E da, znam i da ću ama baš uvek ići liftom a ne stepenicama ako je u pitanju više od dva sprata penjanja. 100%, taman neko da mi umire gore, a ja da čekam lift jedno par minuta - čekam lift.
Korisnikov avatar
By maka
pa ne znam jebiga nikad ne bih uradila neku bolestinu,najbanalnije - pojela govno, posecereno ili ne,svejedno,ne bih.

a sto se tice zivotnih sitnih stvari,hm.... nikad ne reci nikad.
Korisnikov avatar
By badu
This much I know:
Don't eat yellow snow.
(Bacam rime, majcin sine! )

O da! I nisam laka, maco! Sxefitza p0dzEmlYa fTw!

Napisacu neku 'pametnu' kad ustanem. Pinkisver.
Korisnikov avatar
By smaug
Da sam mnogo srecnija u tridesetim nego sto sam bila kad sam bila tinejdzer. Da sam opustena samo i jedino dok vozim. I da mi nije bitno sta vozim. Da imam addictive personality. Da sam opasno addicted to chocolate i da bi stvarno bio red da prestanem da pokusavam da smanjim kolicinu klopanja iste. Da sam bila katastrofalno nemirno dete i da ne bih zelela sebi sebe. Da je to sto sam umela i da citam i da pisem (i latinicu i cirilicu, jebote) sa tri godine zauvek obelezilo moj zivot i da je my gadget addiction vrlo objasnjiva stvar. Da odlicno pamtim mirise. Da ne pamtim imena. Da pamtim lica. Da kad s nekim razgovaram tog nekog gledam u oci i da posle razgovora nemam pojma kako je taj neko bio obucen. Da me oni koji sude o drugima nerviraju vise od onih with little knowledge. Da me i dobronamerna ogovaranja dovode do ludila. Da mi je zao sto nema vise 'matemetike' u mom zivotu. I sto se sva matematika svela na racunanje proseka i obicno sabiranje. Bljak.
Da ne znam kad cu da umrem ali da znam kakav ce pokrov da mi bude.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
This much I know, Born This Way premieres on Friday. Apart from that nothing else matters, therefore it doesn't exist.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Da umem biti bolno entuzijasična u svojim opsesijama. :veverica:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
coffee & cigarettes

mislim, ako stvarno govorim o nepromenljivim datostima postojanja.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
e, pa da.
raspisacu se autoterapijski cim budem bila u datosti merodavnog raspolozenja.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by smaug

Da sam mnogo srecnija u tridesetim nego sto sam bila kad sam bila tinejdzer. Da sam opustena samo i jedino dok vozim. I da mi nije bitno sta vozim. Da imam addictive personality. Da sam opasno addicted to chocolate i da bi stvarno bio red da prestanem da pokusavam da smanjim kolicinu klopanja iste. Da sam bila katastrofalno nemirno dete i da ne bih zelela sebi sebe. Da je to sto sam umela i da citam i da pisem (i latinicu i cirilicu, jebote) sa tri godine zauvek obelezilo moj zivot i da je my gadget addiction vrlo objasnjiva stvar. Da odlicno pamtim mirise. Da ne pamtim imena. Da pamtim lica. Da kad s nekim razgovaram tog nekog gledam u oci i da posle razgovora nemam pojma kako je taj neko bio obucen. Da me oni koji sude o drugima nerviraju vise od onih with little knowledge. Da me i dobronamerna ogovaranja dovode do ludila. Da mi je zao sto nema vise 'matemetike' u mom zivotu. I sto se sva matematika svela na racunanje proseka i obicno sabiranje. Bljak.
Da ne znam kad cu da umrem ali da znam kakav ce pokrov da mi bude.
:hail:
Korisnikov avatar
By Tomek
Posle svega:

znam da nista ne znam
da nista nije trajno i da se sve menja
da sve moze i da nista ne mora

:veverica: :veverica: :veverica:
Korisnikov avatar
By 2kune
KOOOO! KO KO KO KOKKOKOKOKO KOOOOO! :pilence:
(s obzirom da je kokošji veoma kompliciran jezik matrične gramatike, navedeno može da znači ili 'snijela sam jaje!' ili 'čuvajte se! nebo će nam pasti na glavu!' op. prev.)
Korisnikov avatar
By IriS
ponela me smaug sa svojim odgovorom... pa da se apdejtujem.

zahtevna sam, volim svoj posao više nego leba da jedem (a dobar i kvalitetan 'lebac mi obezbeđuje), dete sam i ne želim nikad to dete da pustim da ga "odraslost" pojede, odgovorna do imbecilnosti, kontradiktorna, bitanga i princeza, vesela i radoznala, bezobrazno emotivna, :pasčuvar: onima koje volim, neozbiljna. i jako se volim.
Korisnikov avatar
By bas bleu
catholic schoolgirls in short skirts does nothing for me. unlike catholic schoolgirls in long skirts. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Merkati, delfini, kitovi i mravi su inteligentniji od 80 % ljudi.
Korisnikov avatar
By Galadriel
I biolumuniscente bakterije su, da, od ponekih.
Korisnikov avatar
By bas bleu
contrary to the popular cinematographic belief, a hug does not make things better. some actually find it downright irritating. a type of a blackmail.

similarly, big, heartfelt speeches don't work either. which isn't really relevant if you are not capable of delivering one. in a nutshell: if she will not hear, she will not hear.

some people will say i love you significantly fewer times than others without hearing it said back. and you're a bloody cowardly cunt for not saying it back if you too love. there isn't an apology good enough for this.

never mistake your things that is with your things that isn't. otherwise, it is bound to hurt. but, if she appears with a flashing red neon sign saying the thing that is fucking grab her like there's no tomorrow. even if she is a little delayed.

if she is beautiful in her entirety, like a poem, don’t let her slip through your fingers. no, not literally but metaphorically. it is ok if you need some distancing first, but let her know so.

if there is love, there is a way. people do change. painlessly even sometimes. and for better.
Korisnikov avatar
By bas bleu
this much i know: i keep getting it wrong.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!