Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

KLADŽA!

svratim ponekad
5
19%
ne kladim se
21
81%
Korisnikov avatar
By crni90
Koliko često posećujete kladionice? Kladite li se uopšte? Koliko ste najviše dobili a koliko izgubili? :)
Ja sam do pre godinu dana bio kao šugav ako sa sa drugarima ne bacim bar jedan tiket nedeljno... Čisto onako iz zabave :)
Voleo sam onaj kladioničarski filing petkom uveče, kad sa drugom zasednem u zadimljenu prostoriju kockarnice koja bazdi na alkohol, gde sve smrdi na porok i nemoral :) .
Ispijamo piće, gledamo prenos holandske lige i komentarišemo kvote, spominjajući majku Tiovonenu jer je dao gol za pobedu PSV-a :D
A tek kad je svetsko i evropsko prventsvo, pa se kladionica pretvori u kafanu... eee

Uglavnom igram Švabe i Holanđane, golove naravno (najčešće padne 3+).englesku drugu ligu cepam X ili 0-2 gola. Italijansku seriju B igram duplu šansu, jer se prelazi u ovoj ligi gotovo nikada ne ostvaruju, a kvota je visoka :) ... Zatim tu su sigurice gde obavezno odigram 1 (keca): Inter, Milan, prvi na tabeli islandske lige cepa sve u svom prvenstvu, Barselona, Seltik, Kopenhagen, PSV (3+), Partizan, Dinamo Zagreb...
Provalio sam najsigurniju ligu! Major League Soccer - američka liga :) Zatim ruska liga, kad ekipe igraju negde u ledenom Sibiru, gde se oglavnom utakmice završavaju sa 0:0 :)
Uglavnom igram sistem 3 od 6, zatim tri para na jednom tiketu ili singl (sa uplatom od 1000 din, jer se drugačije ne isplati) :)

Baš dugo nisam bio u kladionici. Mislim da se polako odvikavam:putnik: a kladim se od petog osnovne

kukuuuuu crni aranđele, je l' se ti kockaš, ubio te gospod da te ne ubije
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Decko, ti stvarno kao da si rasao u kraju gde se diluje svasta nesto !

Kockanje od osnovne skole tj. od 5 razreda? :shok:
Jbt zivot! Sto se ne igrate arjackinje barjackinje kao sva deca? :shrug:
Korisnikov avatar
By 2kune
kakve ovo ima veze sa sportom? :hik: valja ovo šutnuti u DiP sve da autor posjećuje isključivo sportske kladionice... :njanjanja:
By Sixto
KAd si ti u pitanju ja se kladim na LSD! :lol:
Korisnikov avatar
By crni90
Originally posted by Zwezdica

Decko, ti stvarno kao da si rasao u kraju gde se diluje svasta nesto !
Jesam :(
Kockanje od osnovne skole tj. od 5 razreda? :shok:
Da! Pola razreda :( I ŽENSKE
Samo smo hteli da ispadnemo frajeri :) posle smo se kladili iz navike, a neki jer su želeli da dođu do brze i lake "zarade"...

E, al' ne znaš kakav je osećaj poniženja kad imaš 12 godina, a radnica kladionice te izbaci/najuri :)
Bila je neka krecava/kovrdžava žena sa izrazito crnom kosom koja je radila u kladionici Brazil... Tu kladionicu su sva deca izbegavala u širokom luku, jer nas je (sa potpunim pravom) skoro pa metlom jurila napolje. Brazil je bila jedna od retkih kladionica gde su deca bila na "crnoj listi" :)

Jbg. Zvezdice :) kad imaš 12 godina, silno želiš da imitiraš odrasle... Ali svakako da se, sa ove distance, protivim da deca posećuju kockarnice.
Korisnikov avatar
By 2kune
budućnost Srbije odjednom mi se jasno pokazala... :drama:
Korisnikov avatar
By VikiVetar
Jednom dobio 60 KM (30 eura), a drugi put 20 KM. To su mi najveći dobici, a kladio sam se nekih 20-tak puta, i uvijek sam ulagao po 1 KM. Slažem se da je klađenje pošast, a može da preraste i u zavisnost, zbog toga se više i ne kladim.
By str00ja
E majke mi, lepo ti Zweki kaze, ja u petom slagao puzzle, igrao zmurke, nisam ni znao da postoji kladionica kao institucija.

Elem nikad nisam usao u istu, niti cu. Em ne pratim sport, em kad skupim i 200 kinti na pameti mi je kafa ili pivo s drustvom, ili koju cokoladu da kupim, nema sanse da bi se naterao da dam ista na kladzu uz veliku mogucnost da ne dobijem nista. U svako doba cu za te pare pre da se castim necim jestivim :njami: :shunkica: ili odem s drustvom na pice.

edit: Da ne pominjem sto bih za nekoliko neplodnih odlazaka u kladionicu mogao da se prosetam do Usca i kupim nesto kul od garderobe :peder:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by str00ja

E majke mi, lepo ti Zweki kaze, ja u petom slagao puzzle, igrao zmurke, nisam ni znao da postoji kladionica kao institucija.

Elem nikad nisam usao u istu, niti cu. Em ne pratim sport, em kad skupim i 200 kinti na pameti mi je kafa ili pivo s drustvom, ili koju cokoladu da kupim, nema sanse da bi se naterao da dam ista na kladzu uz veliku mogucnost da ne dobijem nista. U svako doba cu za te pare pre da se castim necim jestivim :njami: :shunkica: ili odem s drustvom na pice.
Eeeeeeeeeeeee svinjogojstvo moje. :mazi:
Ista sam i ja tak'a, pre bi napunila stomak i uradila si neki merak, nego se kockala.
Zakljucak: Nismo porocni, ali smo debeli. :lol:
By Glasnik
Ne vidim nikakve pozitivne strane postojanja kladionica! Nisam ni u jednu nikad ušao niti planiram! A i oni koji tamo odlaze samo bacaju pare! Kad dobiju jednom od dvadeset puta ''kladioničari'' časte celu kladionicu i opet su ''na nuli''. :wtf: Zapravo, oni su u debelom minusu...

Imam u široj familiji primer zavisnika od kocke i to me užasava!

:vezan:
By str00ja

Ista sam i ja tak'a, pre bi napunila stomak i uradila si neki merak, nego se kockala.
:hug: Kontam da bi se slozila i sa gore dodatim u editu :giggle:
A zakljucak skroz na mestu :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja sam bio navucen tipa mesec dana davno nekad, tipa 4-5 razred kad je moglo da se uplati po 20 dinara. Secam se da sam za 20 dinara jednom dobio 560 :wundy:

Smor mi sad.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Originally posted by Glasnik88

Ne vidim nikakve pozitivne strane postojanja kladionica! Nisam ni u jednu nikad ušao niti planiram! A i oni koji tamo odlaze samo bacaju pare! Kad dobiju jednom od dvadeset puta ''kladioničari'' časte celu kladionicu i opet su ''na nuli''. :wtf: Zapravo, oni su u debelom minusu...
:up:
Fino razmišljaš. Slično bih i ja napisao... :)

:alexis:
Korisnikov avatar
By Zwezdica

:hug: Kontam da bi se slozila i sa gore dodatim u editu :giggle:
A zakljucak skroz na mestu :lol:
Pooooooootpuno. Dusa. :mazi: Peder2 ::soping::
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Heartkiller

A mentalno zadovoljstvo?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Dosta str8 fora i ponašanja!

Budi pristojan i ponašaj se gay dok si ovde.
By str00ja
Originally posted by Anhedonie
Originally posted by Heartkiller

A mentalno zadovoljstvo?
Mentalno zadovoljstvo je kad se npr. ti i ja istračarimo uz nargilu.
Ili kada se ožderemo od palačinki.
Ili kad si kupim nove patike ili farmerke i oduševljavam iznova.
Mentalno zadovoljstvo je osećaj nakon treninga. Ili kad znam da postoji neko ko jedva čeka da se kresnemo. Ili kad dobijem 9ku ili 10ku na faksu.
Kada slušam omiljenu pesmu iznova i iznova.
Mentalno zadovoljstvo je kad napišem ovako kul post i pročitam ga.

Meni mentalno zadovoljstvo NIJE kada odem i bacim 500 kinti uz 80% šansi da necu nista dobiti. A veće šanse za dobitak bi iziskivale udubljivanje u sport, sportske kupove i kvote za klađenje, što mi svakako ne bi pričinjavalo mentalno zadovoljstvo.

Mentalno zadovoljstvo je relativan pojam :plavuso:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Bio sam jednom u kladionici sa najboljom drugaricom. Na samom ulazu nam je upuceno desetak 'what-are-you-two-will-and-grace-look-alike-motha-fuckers-doing-here' pogleda pa smo ostali svega pola sata. Blejali u one liste kao krave u sarena vrata jer naravno nemamo blage veze sa sportom. Onda sam totalno iznerviran nekim unknown sportom pitao lika koji radi da prebaci na vivu ili mtv na shta mi je on uputio blago teleci pogled i rekao da to nije frizerski salon. Ondak sam ja, kucka u nastajanju, prokomentarisao njegovu frizuru. Srecom drugarica je uspela da popuni tiket pre nego sto je ovaj ispizdeo i hteo da nas izbaci. Naravno da smo pukli tiket ali bar smo omirisali ustajali testosteron :drama:

Kako mi nedostaju tinejdzerski dani...
Korisnikov avatar
By Mars
Povraća mi se od pomena te reči samo.

Neka prljava, uboga, ničija deca koja žicare pare pa odma udju da se klade...neke fizionomije u trenerkama koje namršteno prate malo televizore tamo malo muvaju onu radnicu....neki klima-uredjaji, neke zeleno-plave folije po staklu, neke plasticne stolice i jeftine hemijske olovke po stolovima, neki papirići....

Neki smrad, neka atmosfera nerada i promašenosti, nevezano za eventualne pare koje se povremeno dobiju.....
Korisnikov avatar
By Tungi
Nisam nikad krocio na to mesto,niti uplatio tiket.
Korisnikov avatar
By Mars
Meni komšika i dobra drugarica radila tamo, otud ona zapažanja i osećaji.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
nedavno baš s nekim razmenih utiske o tim kladionicama, onako iz ulične perspektive (nikad nisam imala razloga da uđem, tako da samo taj utisak i imam).
u mom starom kraju, na potezu gde sam šetala psa, bilo ih je par u nizu. svaki put kad bih prolazila, unutra su svi nepomično sedeli i piljili u onaj ekran (koji je, realno, bio najživlja pojava u toj prostoriji). kao freeze frame ili izlog pun mannequin dolls, ili kavez sa prepariranim životinjama. potpuno nadrealno. i sablasno, naročito kasno uveče, kad ništa drugo ne radi i ulica je pusta, pa su ti kladioničarski zombiji jedini humanoidi koje vidiš u prolazu. :uplasen:
Korisnikov avatar
By Mars
Nisi ti čula te analize.

Lazio. ..Deportivo... Bešiktaš.

FENERBAHČE.
By Kragi
Svratim sometimes, mada sam se kao mladji malo vise kladio. :volinevoli:
Uglavnom se kladim na fudbal, narocito volim ligu sampiona, i nikada to nisu bili tiketi sa nekom ogromnom kvotom. Nikada, zapravo, nisam sanjao o nekom velikom novcu tako, nego mi je vise zanimljivo da testiram 'znanje' mada ne iskljucujem ni faktor srece. :)
Ne igram recimo sisteme i sl stvari a vise volim kombinaciju vece uplate i manje kvote nego minimalnu uplatu sa kvotom 5769356!
Ljudi su, ovde, malo vise alavi i nestrpljivi pa onda obicno sastave tikete za jedan dan, uz to ako bi mogle sve utakmice da pocnu u 17.00 h kako bismo digli pare oko 19.00 a single ili kombinacija utakmica koje se igraju u toku vise dana ili cak u razlicitim terminima se mnogo vise isplati :njami:
Volim igre sa golovima i eventualnu kombinaciju fikseva i golova jer mi je lakse da gadjam 2+ drugo poluvreme recimo, od konacnog ishoda meca.
Omiljena igra 1&t12+ i 2t12+ i 2ug2+
Korisnikov avatar
By Mars
E da.

Kladio sam se jedino kad je jedna liga bila nameštena. 4 nedelje od kad smo se mi uključili i došlo do nas pa dok nije puklo (a što smo takođe znali) :D

Šta smo se tad para nauzimali i napotrošili momentalno posle....mirikl.
By alexandermagic
LoL.

Bilo bi malo čudno da se ja pojavljujem na takvim mjestima, a nemam ni namEru.
By Sixto
Originally posted by colonia_boy

Bio sam jednom u kladionici sa najboljom drugaricom. Na samom ulazu nam je upuceno desetak 'what-are-you-two-will-and-grace-look-alike-motha-fuckers-doing-here' pogleda pa smo ostali svega pola sata. Blejali u one liste kao krave u sarena vrata jer naravno nemamo blage veze sa sportom. Onda sam totalno iznerviran nekim unknown sportom pitao lika koji radi da prebaci na vivu ili mtv na shta mi je on uputio blago teleci pogled i rekao da to nije frizerski salon. Ondak sam ja, kucka u nastajanju, prokomentarisao njegovu frizuru. Srecom drugarica je uspela da popuni tiket pre nego sto je ovaj ispizdeo i hteo da nas izbaci. Naravno da smo pukli tiket ali bar smo omirisali ustajali testosteron :drama:

Kako mi nedostaju tinejdzerski dani...
AL VIVU I MTV! :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By 2kune
zašto je za vrijeme Juge bilo tako dobro? vrlo jednostavno, igrala se tombola! :deda:
kladionice su jedini pravi uzrok 90-tih, nikakva politika i slični bakrači... oni koji se odgoje po kladionicama lako će naći neki razlog ili neku politiku da proizvedu 90-te... a kladionice su otvorene 24 sata / 7 dana tjedno... onda kada su zatvorene banke, ljekarne i policija - kladionice rade! :drama:
ako želimo balkan izvesti iz 90-tih i uvesti u EU hitno se moraju spaliti sve kladionice, streljati svi njihovi vlasnici i narod ponovo naučiti na tombolu... :deda:
Korisnikov avatar
By XerYuS
Nikad nisam ulazio u kladionicu. Em me ne zanimaju takva posla, em nemam blage veze sa sportom, ako bi mi rekli da igram npr. fudbal, to mi bi bilo kao da mi kazu da se seksam sa nekom ribom (mozda bi to i lakse izveo :alikako: )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!