Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Simor
Upisujem se u fan klub. Priznajem da me najmanje zanimaju pure biološke teme, ali tekstovi poput, u najnovijem broju, gajenja maka i opijumu u Avganistanu ili podzemnim lavirintima Pariza uvek me privuku. Btw, apsolutni sam fan tema o klimatskim promenama, energetskoj efikasnosti i sl. i zahvalan sam što NG promoviše takve teme.

:kragi:
Korisnikov avatar
By erkondisn
jel se racuna i kao fan tv kanala :cheer:

volim gledati i to stvarno raznolike teme, za razliku od discovery programa koji temama pristupaju na jedan izrazito populisticki nacin...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ja racunam, pa moz' i ti! :smug:

:lol:

Kad bi zaredj'o sa National G., mog'o bi gledati celo popodne... :cheer:
Korisnikov avatar
By VikiVetar
Magazin ne čitam, ali sam takođe veliki fan tv kanala.
By RuznaGlupaZla
Imam skoro sve brojeve NG Srbija. Omiljene su mi društvene teme, naročito vezane za Afriku, dok o životinjama često preskačem. Nejupečatljivija mi je ona o zlatu.
Posebno volim kad dodaju mape.
Korisnikov avatar
By HARP
Skinuo dosta video materijala sa NG koje gotivim...
Volim fotografiju na snimku, te mom oku godi, priča drži pažnju. Umem satima da gledam...

Izdvojio bih jedan koji volim:
Slika

Inače smo navikli da gledamo emisije o životinjama kako mi njih vidimo, ovo je odrađeno baš onako kako leopard doživljava... preporučujem :)

''
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by erkondisn

jel se racuna i kao fan tv kanala :cheer:
Da, naravno. Ne pratim još kanal ali sam odgledao jedno desetak njihovih dvd reportaža.
Originally posted by RuznaGlupaZla

Imam skoro sve brojeve NG Srbija. Omiljene su mi društvene teme, naročito vezane za Afriku, dok o životinjama često preskačem. Nejupečatljivija mi je ona o zlatu.
Posebno volim kad dodaju mape.
Oko Afrike, imali su sjajnu reportažu o Sudanu. Tamo je skoro bio referendum oko nezavisnosti južnog Sudana. Ako ozbiljnije pratiš medjunarodnu politiku časopis može biti od velike pomoći da shvatiš zašto i kako se stvari dešavaju na različitim delovima zemaljske kugle.

Mape su im iscrpne. Recimo velika istorijska i geografska mapa Izraela. Znanje je veoma vešto prezentovano na nekoliko nivoa koji se preklapaju; taj neki opšte obrazovni enciklopedijski nivo spojen sa najnovijim okrićima. Recimo, u nekoliko brojeva se iscrpno govorilo o arheološkim iskopinama u Izraelu. Sve posledice koje takva otkrića imaju u naučnim i političkim krugovima ljudima sa drugih krajeva sveta ne bi bile jasne bez određenih bazičnijih saznanja koja časopis i nudi. To isto važi i za druge oblasti znanja, biologiju na primer, i to je jedan od najvećih kvaliteta ovog časopisa.

Imali su veoma opširan članak o Srbiji koji na vrlo studiozan i trezven način svetskoj javnosti nudi informacije o ovoj zemlji bez suvišnih strasti i predrasuda.

Čitam od prve do poslednje stranice ali ako bih birao članak koji mi se najviše dopao, neka to budu mumije iz Palerma u broju 28 ili, u to istom broju, priča o bekstvu iz Severne Koreje.

Originally posted by HARP
Skinuo dosta video materijala sa NG koje gotivim...
Volim fotografiju na snimku, te mom oku godi, priča drži pažnju. Umem satima da gledam...

Mislim da su u tom pogledu kombinacije teksta i slike nenadmašni. Imaju najviše standarde i to je drugi najvažniji kvalitet časopisa.
Korisnikov avatar
By horus.
^ don't know what r u talking about... :nerd:

ont: uclanjujem se... :)
Korisnikov avatar
By IriS
ne čitam magazin... ali zato NatGeo gledam 80% vremena koje gledam TV.
odlične su im emisije... a nekako najvolem Taboo.
Korisnikov avatar
By harlequin
A zasto svi preskacu teme o zivotinjama?
Mrzela sam geografiju svakog trena skolovanja. Ali NG citam od korice do korice, posebno volim taj bioloski deo NG-e i zanimljivu statistiku. Pomeraju granice slikovitih prikaza dosadnih podataka.

Fali mi jedan broj... Moram to negde nabaviti.

Fanujem skroz!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!