Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ih, od 20 miliona, meni bi i 100000e bilo dovoljno da pobegnem od kuce u neki svoj stancic. :sigh:

20 miliona, ako me ne bi ubio shok bi potrosila na sledece:

- ne zalim para koje bi dala, ma i 5 miliona za diplomu i da vise ne studiram nikada nista u zivotu. :sigh:

- po milion bi dala sestrama (dosta im je)

- 3 miliona majci (ipak se ona mucila na porodjaju)

- tetkama bi dala po milion isto

- kupila bi neku staru, predratnu kucu u Bg i renovirala je, ali da zadrzi svoj stari izgled :sigh:

- Putovala, puuutovala, puuuutovala ih.. :kragi:

- Dala bi zeni milion da ne mora da radi vise nikada u zivotu, to bi joj najveci poklon bio. :lol:

- Kupila bi par nadrkanih stanova u nekim metropolama i izdavala ih :evil:

- Dala bi u dobrotvorne svrhe, za spasavanje nekih ugrozenih vrsta, recimo.

Sta pretekne omiljenim forumasima. :giggle: :kasalj:
Korisnikov avatar
By castor
note: kupiti gajbu CO-u

i sebi

iii svasta nesto zanimljivo raditi
Korisnikov avatar
By unic0rn
Odredio glavnicu i to bi se metlo u banku i ne bi se diralo nikada.

Kupio jedno zapadno i jedno istocno ekonomsko drzavljanstvo.

Posejao investicije, napravio prvih 50 miliona. Pa 100. Pa 250. Pa 500. Prvu milijardu.

....

:pilence:
Korisnikov avatar
By castor
^ vencao se sa unijem :koncern:
Korisnikov avatar
By unic0rn
koristis priliku sto ti je rodjendan da napravish ujedinjenje... :lol:
By Glasnik
Obožavam da maštaram ovako...

I imam 300 stvari koje bih odradio, al avaj...

Bolje da ne počinjem jer je poente bez. :rida:
Korisnikov avatar
By Azdaja
bilo bi mi dosadno...

ostavila bi sebi milion, a ostalo dala u dobrotvorne...
By alexandermagic
Originally posted by Burak

Otvorio bih konacno neki pristojan gay klub koji bi bio bogato uredjen(nesto slicno kao scenografija grand parade), a ne kao ovi danas - tres rupe. :peder: :lol:
:lol: , zaboravio si dodati i smajli - :opacupa: , kako bi dojam bio potpun.

---

Interesantno, nikad nisam razmišljao o dobitku na loto-u.

Prvo što mi pada na pamet - potpomogao izgradnju i /ili ozbiljno renoviranje par džamija. Ostalo - nekretnine.
By loreenche
Kupio bih drzavljanstvo neke zemlje koja bi me privukla u tom trenutku, preselio se, kupio kucerinu, i ziveo ko gospodin covek.
Korisnikov avatar
By acid drop
kupim neki jako dobar auto i povedem curu na bahame. :cool: :auto: :sunce: :kupanje:

edit: curu kupim isto, naravno. forever alone :placko:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako šta ?
Pa nakrivim kapu i uživam do kraja života.
:sesir:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ja cu prvo da prochitam pazljivo sve postove, napravim analizu i odaberem (na osnovu konkursa koji proglasavam - SAD! :smug: ) najumeshnijeg medj' vama za svog - ekonomskog savetnika! :sudija:

Da ne dodje stani-pani kada mi se tolika suma nadje na stolu, a ja bez pripremljene strategije...

Ne, ne! Na sve se mora misliti! :sudija:
Korisnikov avatar
By Cruiser
Niko mi ne bi verovao, pa im svakako ne bih nista dao....

Dobiti 20 milioncica na lotu je teze nego naslediti tron engleske kraljice...

Uostalom, tesko zaradjen novac se ne deli tek tako.

Humanitarnim podelama neka se bave ovi sto imaju nekoliko milijardi, a ne mi sitna raja sa par milioncica.
Korisnikov avatar
By 2kune
stavio bih to na banku i imao vječnu rentu od barem 1000 eura mjesečno... :prst2:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by HPLC

Da li se nekad pitate kako bi potrošili pare koje osvojite na lotu? Recimo da se radi o 20 miliona evra.
Preselio bih se u Midsomer Parva ili kako se već zove to mesto, i sa prozora posmatrao dvogledom kako mi se komšije ubijaju a Barnaby trči okolo pokušavajući da otkrije ko je koga ubio.

Jako lepo mesto taj Midsomer... netaknuta priroda... biljke, životinje, otrovne pečurke svih vrsta, može da se kupi sveža divljač na lokalnoj pijaci, može da se peca, ima jazavaca i odgajivačnica retkih ptica grabljivica, stalno se organizuju zanimljivi vašari i takmičenja svih vrsta, samo što moraš stalno da preskačeš preko leševa kad kreneš u šetnju...
Korisnikov avatar
By Shmi
O ovom stalno mastam... :smilegrin:

1. Iznajmila ostrvo samo za mene i moje bliske prijatelje, pruzila nam lux i nezaboravni odmor od 15 dana. :smilegrin:

2. Pokupovala par stanova na raznim krajevima sveta i za iznajmljivanje i za sebe kad mi dune da putujem negde.

3. Mojim najboljim prijateljima poklonila po 500.000 evra.

4. Bratu bi dala 5 miliona evra ali da ne moze sve odjednom da trosi nego za vece sume da se dogovara sa mnom tipa auto,stan itd. :trep:

5. Obezbedila bivsu snajku po stambenom pitanju i novcano.

6. Mojoj prvoj ljubavi kupila stan i ostavila nesto kesha da moze da zapocne svoj biznis.

7. I jos jednoj mojoj velikoj ljubavi bi kupila neki dzip i dala nesto kesha ali da ne zna od koga je. :)

8. Osobi broj jedan u mom zivotu isto pet miliona evra na racun. Ali to tek posle kad ispuni opciju broj jedan. :smeh:

9. Zapocela neki biznis koji opako donosi lovu. :trep:

10. Iznajmila brod za krstarenje i celu gay populaciju iz bivse juge pozvala na lux krstarenje od 21 dan.

:hvala: :hvala: :hvala:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by jukie

Preselio bih se u Midsomer Parva ili kako se već zove to mesto, i sa prozora posmatrao dvogledom kako mi se komšije ubijaju a Barnaby trči okolo pokušavajući da otkrije ko je koga ubio.

Jako lepo mesto taj Midsomer... netaknuta priroda... biljke, životinje, otrovne pečurke svih vrsta, može da se kupi sveža divljač na lokalnoj pijaci, može da se peca, ima jazavaca i odgajivačnica retkih ptica grabljivica, stalno se organizuju zanimljivi vašari i takmičenja svih vrsta, samo što moraš stalno da preskačeš preko leševa kad kreneš u šetnju...
nnnda... i vele da nije teško naći smještaj... ima puno praznog stambenog prostora... izgleda da se tu, tko zna zbog čega, puno brže umire nego u ostatku planete... tako da uvijek ima praznih stanova... vele da za jedne sezone snimanja mjesto tri puta promjeni svoje stanovništvo...
Korisnikov avatar
By svejedno
...sad molim boga da nikada ne saznaju da nikada nisam igrao loto.
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by haemoglobin87
Originally posted by mitrandir

A šta misliš, s kim bih putovao? :D
nemoj sad da se vadis :nono:
ako si mu rekao hemi... on kad bi dobio te pare mene bi zaboravio.... :D salim seee ...voli mene mitrandir

e sad ja da odg. na temu te pare bih u veoma kratkom roku potrosio jer ljudi kazu kojom brzinom dodju pare tom brzinom treba i da odu.... jbg ipak je to kocka :D
Korisnikov avatar
By pochi
no way ću dati humanitarku to ostaje na bredu i anđelki a pare verovatno ne bi ni uzela,možda mali deo da platim račune a ostalo bi vratila dzavolu :smeh:
:kopanos:
Korisnikov avatar
By pochi
e da da usput bi kupila katanu i preklala jednu kasirku koja mi se opasno zamerila danas :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
kupila jos 2 nekretnine- ovde i u inostranstvu.
lupila mojima deo kesha.
napravila zurku.
proputovala malo.
potplatila nekog da me lepo zaposli.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!