Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ZwezdicaNe mogu tacno da definisem sta je za mene sreca, zato sto me pojedine stvari cine srecnom.. Jednostavno osetim, u telu neko treptanje i odrazi mi se to u ocima i osmehu...
Sta je za vas sreca?
Sta vas cini srecnim?
Bez cega vas zivot ne bi bilo potpuno ispunjen i srecan, trenutno?
Bez cega ne mozete da zamislite srecan zivot (dalje buducnost, recimo 10ak god.)?
Originally posted by Hys.Daaaaaaaaaaaa, znam te momente, tako su dragoceni, a tako retki, prelepi. Kada je ceo svet bas po tvojoj meri..
Srecna sam kad za trenutak izgleda kao da je sve ok.
Onaj trenutak srece kada je sve kako treba da bude i to je lepo
Originally posted by hlaefdigezenskaaaa pravaa hocuuu
mene ovo pitanje asocira na ovo:
''
a onda mozak samo nece da misli vise na tu stranu...
Originally posted by Hys.Si to hlaefdige citirala?
Srecna sam kad za trenutak izgleda kao da je sve ok.
Onaj trenutak srece kada je sve kako treba da bude i to je lepo
Originally posted by colorado
Sad sam se vratio iz setnje. Zrenjanin izgleda veceras ovako, samo sto je jezero zaledjeno:
Dugo je 500m, i prosli smo po istom u oba smera, caskali, smejali se i pevali, i bas nam je bilo leeeepo.
Ne mogu da verujem da to nikad do sad nisam uradio, a zivim ovde ceo zivot... :loser:
Ovo su jos neki prizori oko njega:
Kulturni centar:
Levo je sud, desno je muzicka skola, a u sredini nas Pisko. (hoce nekad izvorom iz vode da menja boje duge)
Muzicka skola, a iza je Gimazija sa svojom fiskulturnom salom:
Reformatorska crkva i Mali most:
I konacno, most na suvom:
Da, preterali su s obradom.
I strava mi je sto su klinci iskoristili celu povrsinu jezera za grafite. Crtaju i pisu po ledu tako sto ciste sneg.
Nasao i ja neku car zime... JIPPI!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!