Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Piše da je ovo podforum za radosti socijalizacije... :shrug:
A ja imam jedan veliki problem sa socijalizacijom... :cut:
Naime, jako često mi preko raznijeh forumah ali najviše preko romea stižu privatne poruke. 90% njih glasi doslovno 'šta ima?'...
Ja na takve poruke jednostavno ne znam šta bih odgovorio... :neznam:
Da počnem nabrajati sadržaj sobe? Da iznesem svoje imovinsko stanje? Nekretnine, bankovne račune? Ili da opisujem čitav univerzum? Kako zaboga odgovoriti na jedno takvo pitanje? :hamlet:
Ili je možda u pitanju zen koan? Možda nakon par godina dobivanja poruka 'šta ima' napokon doživim satori? :nesiguran:
Eto, polažem ovim putem taj ogromni problem zbog kojeg mi je zapriječeno 90% online komunikacije pred vaše noge... :geisha:
Nadam se da ćete mi što hitnije pomoći jer je problem krajnje akutan... baš sam maloprije odgovorio da ima cijelu godinu svijetska godina šišmiša... :drama:
što da radim? i ja želim komunicirati preko neta i volim sve što vole mladi... :rida:
Korisnikov avatar
By *deni*
Možda si sam možeš pomoći tako što ćeš svoju bujnu maštu i kreativan mozak staviti na odmor u određenim situacijama.
Kad te neko pita '' Šta ima ? '', a ti odgovori '' Evo, ništa posebno '' i posle zaboravi da ti je pitanje uopšte i postavljeno, jer ljude obično i ne zanima šta ima, nego je to uobičajen način za započinjanje komunikacije, isto kao i pitanje '' Kako si ? ''.
Korisnikov avatar
By Kittrie
zaboga. :doh:

na: 'STA IMA?', se kaze: 'ZBOG?'.
svako normalan ce znati sta sledece ide.

posle 3 u2u-a, eve ti sa sve muz, mini toy pudla, i 3 kineska deca na ljuljaska. :wundy:

edit: i jos jedan predlog iz bogate nam kulturne bastine-
-'sta ima?'
-'a sta bi ti picko? pederu jedan !! :shamar: ima ono sto ja kazem da ima, a ne sta ti 'oces'. :shamar:

ovog puta ti, muz, svingeraj, persijska maca, i 2 kambodza deca na skejtu. nedeljni rucak sa andja, bred i njihovo 16 deca uz lea kish. lepeza1
By Sixto
2Kune je na nekoj hemiji od popodnevnih casova prethodnog dana...
Korisnikov avatar
By 2kune
nisam na kemiji... takav sam od rođenja... :kesa:
znači to je samo nekakva konvencija? ne treba da tumačim kako ima prostorvremenski kontinuum, četiri osnovne sile i elementarne čestice u interakcijama? dosta je odgovoriti 'evo, ništa posebno'... hvala, hvala, olakšaste mi život... :radosnice:
Korisnikov avatar
By colorado
A na ono "Sta se radi?"

Sto je tu izbacen subjekat? Kako da znam za koga me pita?
Korisnikov avatar
By 2kune
a ne! 'šta se traži' je konkretno pitanje na koje imam konkretan odgovor... :alexis:
problem je samo što je većini to previše... :blush:
Korisnikov avatar
By *deni*
A šta najčešće odgovoriš kad te pitaju '' Šta se traži ? ''
Korisnikov avatar
By colorado
Meni je konkretno kad je ovako: Sta trazis?

Ovako mi je daaaa, verovatno me pita za mene, ali je kesa da me pita direktno... ili je pasivusa koja zbog toga podsvesno insistira na pasivu.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by *deni*

Možda si sam možeš pomoći tako što ćeš svoju bujnu maštu i kreativan mozak staviti na odmor u određenim situacijama.
Kad te neko pita '' Šta ima ? '', a ti odgovori '' Evo, ništa posebno '' i posle zaboravi da ti je pitanje uopšte i postavljeno, jer ljude obično i ne zanima šta ima, nego je to uobičajen način za započinjanje komunikacije, isto kao i pitanje '' Kako si ? ''.
Misliš oni to ne znaju, Deni.

Al, aj da pravimo malo dramu...
Korisnikov avatar
By 2kune

A šta najčešće odgovoriš kad te pitaju '' Šta se traži ? ''
iju! sram da te bude! :lepeza: tako nešto pitati jednu poštenu i nevinu ženu! :drama:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars

Misliš oni to ne znaju, Deni.

Al, aj da pravimo malo dramu...
Vidim ja da se kuna bezobrazi već treći dan otvaranjem brojnih tema sumnjivog smisla i cilja, pa me čudi kako još nije zaprimio opomenu zbog toga.
Korisnikov avatar
By 2kune
eto što su ti zlobnice... ne kažeš joj što se traži odma oće da te banira... :durenje:
Korisnikov avatar
By *deni*
Uopće ne tražim da budeš zbaniran, no samo opomenut, jer ovakvom bahatošću daješ loš primer ostalima. Evo, već su, kao mladi majmuni, počeli da te oponašaju i sami takođe da otvaraju gomilu spam tema.
Ti si ovde ipak najstariji korisnik i valjalo bi da mlađima služiš kao primer, a ne da budeš kolovođa u kršenju discipline i lepog ponašanja.
Kako očekivati da mladi budu fini, kad se najstariji korisnik tako detinjasto ponaša ?
Korisnikov avatar
By jukie
Pa to je kao "Whatsup" ili kao kad devojčica izviđačica pita svoju simpatiju Phineasa: "Whaćju duuuuing?" A on kaže "Evo pravimo multiprotonski akcelerator da bismo lakše pokosili travu u bašti"
Korisnikov avatar
By 2kune

Uopće ne tražim da budeš zbaniran, no samo opomenut, jer ovakvom bahatošću daješ loš primer ostalima. Evo, već su, kao mladi majmuni, počeli da te oponašaju i sami takođe da otvaraju gomilu spam tema.
Ti si ovde ipak najstariji korisnik i valjalo bi da mlađima služiš kao primer, a ne da budeš kolovođa u kršenju discipline i lepog ponašanja.
Kako očekivati da mladi budu fini, kad se najstariji korisnik tako detinjasto ponaša ?
pa čuj... jedno je pitati što osjećaš prema nečem a drugo je gađati se sv. savom na nekog... iako je oboje produkt fejsbukacije... jebiga, vremena se mjenjaju pa se tako mjenjaju i forme postova...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

:lol:

što ja volim kad deni ovako.
By alexandermagic
Odgovoriš u skladu s IQ-em osobe koja šalje takve poruke: " he he he pozzz "

Obavezno tri "z". :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By walt333
(ne)vezano za temu ja najviše mrzim kada me neko pita šta ima novo? Pogotovo kada me pitaju ljudi koji ne znaju ni šta ima staro.
Korisnikov avatar
By KiWi
Na pitanje "šta ima?" odgovoriš stvarno šta ima. To je odlično pitanje za početak konverzacije.

U mom slučaju, kada me pitaju "šta ima" odgovaram šta mi je najbliže laptopu "čaša, ulje za masažu, mobilni telefon i pakovanje XXL trojanaca koji uopšte nisu XXL" :D ... da vidiš kako će da se raspiše posle toga :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zagubi šifru od naloga za forum makar na nekoliko dana.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!