Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sunflower5
Kako kad,uglavnom nosim lanče,mindjuše i sat.Narukvice i prstenje redje,ali i to se dešava.Bitno mi je da mi ide sa tim što obučem i da ne bude kitnjasto.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
pirs (nos) , kozica obmotana oko ruke i perlice od drugarice sto sam dobila, kanapce malo oko druge ruke i ponekad neka srebrna naraukvica, prestence malo. od ogrlica sam se odvikla, smetaju mi. jako retko ih stavljim. a da...cetiri alkice (dve levo, dve desno), dve mindjuse za pupak (jedna u levom, druga u desnom uhu), i dve mindjuse na srafic (obe u istom). i jedan pokusaj pirsa na vr' uveta. :giggle:
Korisnikov avatar
By willow_in_dawn
Ja pod hitno moram u shopping za novi nakit.

Sve su mi pokupili ljudi...

</3
Korisnikov avatar
By James.
3 mindjuse, kozna narukvica, prsten...
Ponekad ubacim neku ogrlicu, ali retko - od kada sam pokidao omiljenu.
Korisnikov avatar
By Sunce
Narukvicu od stidnih dlacica. Divno mi stoji.
Korisnikov avatar
By Oziris
4 mindjuse na levom, jednu na desnom uhu, sat na levoj ruci (ali ne uvek) i burmu na domalom prstu desne ruke. :)
Korisnikov avatar
By Koroleva
cao svima
tema mi se ucinila zanimljivom... nova sam :)
pa da dodam...

mrzela sam zlato ali eto, priznajem sada ga nosim... ne uvek ali desva se i tu spada prstenje, lancic, mindjusice...
mada volim bisere, Prave da naglasim, i da neke kristalcice... ili sam bez i jednog komada nakita i super mi je!
i da ne zaboravim sat trenutno neizostavan je postao... poput muskih metalnih ali za zene :)
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by Sunce

Narukvicu od stidnih dlacica. Divno mi stoji.
to ova sa avatara? :wundy:

ot: volim nakit, ali ga nesto ne nosim u poslednje vreme..
uglavnom nosim mindjuse
Korisnikov avatar
By Waldorf
Kožice, znojnice (ako se to može nazvati nakitom), homemade narukvice od konca, narukvicu od jako tamnog žada, ponekad neki prsten, a bez sata kao gola.... Verovatno bih nosila i poneku minđušu, ali su mi uši suviše male pa sam utripovala da bi em bilo ružno em bolelo do besvesti, te neću ni da pokušavam.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
imam nekoliko ogrlica koje ponekad stavim..uglavnom su pokloni i volim ih...isto tako i dva prstena od kojih jedan nosim na kaziprstu leve, a drugi na palcu desne ruke
Korisnikov avatar
By Hys.
Mindjuse. Volim neobicne, vel'ke i bizuteriju.

Crveno crne, zeleno srebrne i crveno nesto nesto :kesa:

Ma skoro sve mindjuse su mi crvene. Ili crno crvene.

:nesiguran:
Korisnikov avatar
By starsailor
^ e i ja imam to sada na desnoj ruci. toliko mi je sirok zglob :lol: pa se jako svideo Srecku, zeleo je da ga pozajmi :lol:
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by Hys.

Mindjuse. Volim neobicne, vel'ke i bizuteriju.
oo da :wundy:

kupila sam skoro neki deciji prsten kod kineza, mnogo mi se dopao :lol:
i nameravam da nabavim jos :D
Korisnikov avatar
By Galateja
Na levoj ruci sat, na desnoj prsten na malom prstu.
Korisnikov avatar
By Tuznipetarpan
Volim jedino srebro.. Nosim dve mindjuse koje cesto gubim :) I ponekad stavim prsten koji menja boju u zavisnosti od raspolozenja i jos jedan sa likom Aleksandra Makedonskog i od pre par dana nosim lancic sa privescima u obliku skorpije da ljudi vide koliko sam opasan i oblikom meseca da vide kolika sam spavalica :PPP
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Tuznipetarpan

I ponekad stavim prsten koji menja boju u zavisnosti od raspolozenja
E moja ortakinja ima taj, super je, gde ima da se kupi? (muka mi vise da kradem od nje :giggle: )
Ne menja boju u zavisnosti od raspolozenja, vec neceg drugog, al necu da ti kvarim uzitak (meni bilo trulo kad mi rekli)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Često nosim srebrni lančić ili sa priveskom koji mi je kupila najbolja ortakinja, ili sa kamenom od žada (Amber), ili sa priveskom koji mi je kupila tetka, uz pojašnjenje da je baš ludo i onako otkačeno i baš ja, na kraju se ispostavilo da je na njemu zapravo nacrtano dva znaka za muškarca (krug sa strelicom) i dva mala srca između. Ona POJMA nije imala šta to znači, a ja sam se prenerazio na trenutak. :D

To mi je inače omiljeni privezak koji imam.
By str00ja
U 99.99 % slucajeva ne nosim apsolutno nista, ni rucni sat nemam, goli mi i prsti i zglobovi i vrat, a ni pirsing nikakav nemam, znaci bukvalno nista.

A s vremena na vreme (sto je ekstremno retko) tutnem neki celicni prsten sto imam, ili jednu od dve ogrlice sto imam, jednu srebrno-koznu, vise fensi, i jednu kezual s kanapom sa nekom satro rimskom plocicom koja mi se mnogo svidjala kad sam je kupio. I posle provalio da ona zapravo simbolise Blizance kao horoskopski znak, i to tako na foru rimske plocice, a ja em ne verujem toliko u horoskop, em Skorpija-Bik, nidje veze, ali sam je ipak nosio jer mi se svidjala i uz svasta mogla da se tutne xDD

edit: ako se znojnica racuna, a kontam da ne, to stavim nesto cesce od gore pomenutog, ali i dalje ne tako cesto.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
poslednjih par godina, na žalost, ništa. pre toga godinama nisam skidao srebrni prsten sa palca (mnogo je lep, sa slonovima :sigh: ), ali mi on sad deluje isuviše neozbiljno za posao i ostale obaveze. (možda bih ga mogao nositi kad izlazim... :eureka: )

lančiće i narukvice ne volim. ostaje sat - koji trenutno nemam i ne planiram da kupim (mada volim lepe i neobične satove). i eventualno neke ogrlice i narukvice od kože ili drveta. i to sam pre nosio, pa mi i to dođe nekako neozbiljno.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ima li neko predstavu o tome gde bih mogla pronaci ovako nesto?
Hvala.

Slika
By Glasnik
Samo tanko lanče oko vrata s priveskom koji je prvo slovo mog imena. ;)
Korisnikov avatar
By nsc
nosim vrlo diskretan nakit - samo zlato - lancic bez priveska, narukvicu, 2 razlicite karike u levom i jednu mindjusicu sa safirom u desnom uhu, 8 burmi razlicite boje na levom domalom prstu i 2 prstena - burme na desnom, kariku - pirsing na levoj bradavici i pirsing u pupku (vidi avatar)
sat ne nosim od kada imam mobilni
od modnih detalja nosim, ponekad, brojanice od zlatnog i crvenog konca, kokring, itt
By Kragi
Ništa.
Ne nosim nakit (lancice, kajle, prstenje, narukvice, mindjuse ... nemam pirs)
Jedino sam fan rucnih satova ali ne mislim da su satovi nakit :D sat je, meni, vise modni detalj. Jedini i neophodan, za muskarca, sto ne znaci da imam nesto protiv ljudi koji nose nakit ili ne nose satove :D
Sat na ruci cu, inace, uvek primetiti kod drugih :D
U poverenju:
- moram da priznam da ni sat ne nosim uvek :meda:
Korisnikov avatar
By mikeli
kitio sam se "tozlom" kada sam isao po svadbama, i to sa tri prstena, kao ganci + brojanica, specijalno sa ostroga ......
zadnje tri godine, nema ni svadbi, pa nema ni nakita ....
satove nenosim, otkad je tu mobilni,
narukvice ne volim,
lance isto, nevolim, gushe me
od nekih zelja, hteo sam da stavim mindjusu, ali nikada, ne da se bojim il me strah, jednostavno, nisam imao vremena da to obavim, zbog ovog pre brzog zivota danas i posla .....
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!