Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By sunflower5
Autori hita "Wonderful life" nastupaju 25. maja u Beogradskoj areni, saopštio je "Avalon".
Duo iz Mančestera, koji je za samo godinu dana karijere stekao svetsku slavu, dolazi i u Srbiju. Teo Hačkraft i Adam Anderson za sobom imaju jedan album, ali i planetarni hit "Wonderful life" i duet sa australijskom pop princezom Kajli Minog "Devotion".

Inspiraciju za svoj jedinstveni zvuk Teo i Adam su pronašli u Italiji, gde su na jednom putovanju otkrili žanr "disco lento", odnosno spori disko. Na živim nastupima sviraju na koncertnom klaviru, električnoj gitari i sintisajzerima, uz pomoć benda i operskih pratećih vokala.

Karata će u prodaji biti samo 4.000, po cenama od 2.490 i 2.990 dinara. Prodaja ulaznica počinje 31. januara.

IZVOR
Korisnikov avatar
By wizzy
jesu, ali moram da idem, obozavam ih. Bas me zanima kakvi su uzivo, da li vrede ovolike novce... meni je
:B onaj za sintijem mi je bas... mmm:)
Korisnikov avatar
By spliff
mnogo skupe koviljke
za samo jedan hit
:snob:
Korisnikov avatar
By colorado
Vaistinu skupi. Skunk Anansie su u Parizu za 5 ojra jeftiniji...
Korisnikov avatar
By Madonna
IDEMMMMMMMMMMMM

DIVOOOUUŠŠŠŠN
ma sve
Korisnikov avatar
By constantine
samo da ne bude ko za innu da smo je cekali 4 sata da izadje... pevala pola cuke i cao zdravo... mislim bilo je oki jer su didjejevi bili ekstra... i smatram da je karta skupa
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Karte su preskupe s obzirom da imaju jedan album, i to osrednji, i samo jedan hit, i da ukupno nemaju više od 40 minuta materijala koji bi izvodili, i da su ograničili 4000 karata baš zbog toga, i što verujem da neće biti nikakav tehnički spektakl koji može koštati njih toliko...
Ne idem!
By str00ja
Izvode oni i razne obrade, verujem da ce i to biti na repertoaru. I kakve veze ima broj karata sa duzinom nastupa?
Ne znam, mozda odem, jeste skupo.
Korisnikov avatar
By Torry
mene podsecaju na savage garden

mozda zato sto su dvojac, i jos ponesto

ici cu jedino ako mi neko pokloni karte
Korisnikov avatar
By Blady
Svidja mi se taj hit. bas bas... i volela bih ici.. ali mislim da je karta preskupa !
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!