Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By inga
Još nisam vršila razmenu salive na takav način :D
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Jeste i jesam -.-
To je jako ponizavajuce...
A kada sam ja to uradila.. hm.. pljunula sam jednog decaka, koji mi se uneo u facu i hteo da me tuce.. sreca, pa sam mu pljuvackom zamaglila naocare i onesposobila njegov vid na neko vreme :D
Korisnikov avatar
By 2kune
:nope: ...nnda... agresivni su ti s očalama... čudo jedno... :nokti:
što nisi pričekala da ih skine? gdje je tu fer plej? :drama:
By alexandermagic
Nije. Nisam, osim ako ne računam pljuvanje osobe tijekom seksa no to radim iz strasti. :D
Korisnikov avatar
By XerYuS
Da, jedan pacijent me je pljunuo u celo dok sam mu ukljucivao infuziju:jbg:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
nije mi se to dešavalo. ali mi je par osoba lupilo šamar - učiteljica, moja mama jednom prilikom, još jedna osoba... ne znam da li sam bila ponižena kad me učiteljica ošamarila ( imala sam 7 godina ), ali da mi je bilo neprijatno i tad - jeste.
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Dear Lucy

nije mi se to dešavalo. ali mi je par osoba lupilo šamar - učiteljica, moja mama jednom prilikom, još jedna osoba... ne znam da li sam bila ponižena kad me učiteljica ošamarila ( imala sam 7 godina ), ali da mi je bilo neprijatno i tad - jeste.

ja bih je tuzila

za pretrpljeni strah i blamiranje pred odeljenjem
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Nije me niko pljunuo ako ne racunamo ljude kojima se pljuvacka nakuplja po ivicama usana i prskaju kada izgovaraju usnene suglasnike kao sto su "P" i "B", a ja sam imao tu nesrecu da stojim dovoljno blizu. A ni ja nisam nikog pljunuo. Ne mislim da bih ikada uradio tako nesto (do malopre nisam o tome ni razmisljao kao opciji).
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Da, pljunula me je jedna iz komsiluka, kad smo se igrale... Krava je bila starija tri godine od mene, a ja je ofulila u klikerima pa je bila besna...ni pet, ni sest, ona mene pljune, a ja joj gurnem u oko onu prskalicu sto se zabije u zemlju, pa se poveze sa crevom, naravno onaj siljati deo sam joj nabila. :lol:
By Glasnik
Nije me niko pljunuo.

I ja ne znam da pljujem. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
E secam da smo se sestra i ja pljuvali (bukvalno) kad god smo se posvadjali (svaki dan) kad sam bio mali (cekam ono "ali ti si i dalje beeebaaa", oguglao sam).
Jednom me je toliko iznervirala, a ja sam jeo bananu, da sam kasu sazvakane i pljuvackom natopljene banane ispljunuo po njoj i po zidu :lol:
Jednom je ona mene dohvatila i nekako me oborila na pod i vezala me i rukama otvorila usta i bio joj cureo nos i ona tako lepo istresla nos meni u usta :krezavi:

I posle kazu deca su nesto najlepse :barf:
Korisnikov avatar
By Madonna
pa ja nisam nikog pljunuo, misim, pljunuli su mene, misim HAHHAHAH

ZDWAWO
well, ako se mora fizichki delovati :giggle: s nekim a ne zeli se zavrshiti u zatvoru zbog prebijanja (I mean, prebijanja :yes: ) niti izvuci deblji kraj u toku tog procesa, pljuvanje je jedno od tih fluidnih :awesome: nachina. a ako u konfliktu direktno involvirani objekat upucene pjuvachke pak se odluchi da potom fizichki reaguje, akcenat pochinjene agresije je na njemu/njoj jer moze uzvratiti pljuvanjem (a ne htede).

neko (ne mislim na Glasnika jer je on mica maca :mazi: ) reche pre da ne zna pljuvati :smeh:
ni ja ne znadoh dok me nije nauchio zivot.
vec'ma na tlo, dochim, manje na.... one koji zasluzishe. :)
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da me jeste neko pljunuo, ne secam se, ali mi sve nesto kroz maglu da se to jeste desilo.
Da li sam uzvratila, nemam pojma.

Inace protiv toga sam skroz, odvratno mi je da se neko pljuje, mislim, kakav je to gest?
Skroz retardirano, kapiram kada bi me neko pljunuo da bi m zviznula samarcinu.. jer ne razumem sa kojim pravom moze neko da me pljune, a da mu nista nisam uradila.

Ne pljujem druge, niti bih ikada uradila.
Korisnikov avatar
By Blady
^ al realno, i da ima razlog, mada ne znam koji moze da bude, s obzirom da se ne pljujem, zveknula bih mu/joj samarcinu.
Korisnikov avatar
By gossip
pa deshavalo se slucajno tokom konverzacije ali da me neko namerno pljune to jos uvek ne...i nadam se da nece...
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493667#p2493667]Blady napisao:[/url]^ al realno, i da ima razlog, mada ne znam koji moze da bude, s obzirom da se ne pljujem, zveknula bih mu/joj samarcinu.
shamarchina je vec agresija tvari u solidnom fizichkom stanju na drugu tvar u solidnom fizichkom stanju :giggle:
kod pljuvanja se moze reci da se radi bar o manjem stepenu agresije jer se chini transportacija :awesome: tvari u technom (a nezarazenom, pod vrlo vaznim uslovom da pljuvach/ica nije domacin nikakvih zaraznih patogenih klica koje obitavaju mu/joj u telesnim tekucinama) fizichkom stanju na tvar u solidnom fizichkom stanju.

eto, necu da dushim vishe :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!