Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Torry
ju Iris... :njami:

uglavnom cutim...i mrzim kada me neko nesto pita i ocekuje da cu da pricam od ranog jutra
Korisnikov avatar
By HARP
Ko dete... i ne volim ono dobro jutrooo... ne odgovara mi se... :budilnik:
Korisnikov avatar
By bu
haha moze tema kakvi smo u pet popodne kad ustanemo
Korisnikov avatar
By nsc
ja sam isti u bilo koje doba dana ili noci, tek ustao ili se spremao za spavanje
Korisnikov avatar
By Incubus
Evo nikakav, moram biti sam da se ne bijem.
Korisnikov avatar
By crni90
Vedar sam, čio, pun pozitivne energije i elana :)
Korisnikov avatar
By 2kune
jedino kurac radi... ostatak ne...
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Torry

ju Iris... :njami:

uglavnom cutim...i mrzim kada me neko nesto pita i ocekuje da cu da pricam od ranog jutra

evo, ima dobrih sat vremena kako sam ustala i jos nisam progovorila...
Korisnikov avatar
By antibiotic
Sto bi rekla Cakana:

" postoji samo jedna stvar koja me sto puta vise ubija od novokomponovanih narodnjaka u cik zore ... optimizam".
Korisnikov avatar
By XerYuS
Kada se probudim, prvo se odmorim malo od spavanja, pa onda pravac kupatilo i wc. Nakon toga kuhinja posto ako ustanem rano (obicno kad idem da radim) moram da pojedem nesto, jer imam osecaj da cu umreti, ne mogu ni cigaru da zapalim dok nisam jeo. :) Dobrih pola sata ne volim da stupim u nikakve verbalne kontakte niti volim buku, ako neko nesto kaze, male su sanse da ce to meni u potpunosti dopreti do mozga.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
kad otvorim oci bar minut blenem u ono sto sam prvo videla, i tegljenje je obavezno. onda mi treba 15 min da dodjem sebi, inace sam jaaaaako pogubljena. sve dolazi na svoje, od priline 20tak min od ustajanja, sa kockicom cokolade i prvim gutljajem kafe. ^^
:cigareta: ide tek mnogo kasnije. trudim se da mi je prepodne zdravo :lol:
i nisam nesto previse pricljiva. pricam ako moram. ali se kasnije u toku dana toga ne secam. :P

sto bi znacilo, da sam ujutru izgubljena ko koza u magli, a nervozna i besna i namrstena i ju fuj bljak samo kad me neko naglo probudi ili fixni kad zvoni. ili neko legne na zvonce. dorucak moze i ne mora, i cesce je da ne mora jer obicno kad mi je vreme dorucka (2-3-4 h od ustajanja) ja onda vec nisam kuci. :)
By Glasnik
Stondirano totalno. Potrebno mi je pola sata/sat ćutanja kako bi mi se digao sistem. -.-
By alexandermagic
Presretan što sam se probudio, jer mrzim spavanje koje kod mene uvijek traje razmjerno kratko, uglavnom 5-6 sati, neovisno koliko sam se ili ne umorio tijekom prethodnog dana. :D

A onda se pažljivo izvučem iz kreveta da ne probudim njega, kako bih si pripravio prvu kavu koju volim da popijem sam i u tišini. Još kad je zima i nije skroz svanulo... :love:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Obicno nemam pojma sta pricam i stvari radim poprilicno nesvesno. Tipa obucem se i onda se zapitam "jbt kad sam se obuk'o?"

I uvek imam utisak kao da kasnim ali to je razumljivo jer, jelte, vaistinu kasnim :lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nervozno, uvek mi je hladno, mrzim sav svet koji spava, a ja ustajem, mrzim jutro, mrzim ptice koje pevaju, mrzim taj optimizam od ranog jutra, mrzim da mi se neko obrati, mrzim kada me neko pita sav usplahiren: Pa sta ti je, bas je lepo jutro? :vezan:
Korisnikov avatar
By blenta
dzangrizav
isto kao i ostatak dana

:indijanac:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Nepodnosljiva.
Ne odgovaram na postavljena pitanja, pogled govori-ubicu te, katastrofa sam... :hvala:
Korisnikov avatar
By *FRAJLA*
Bash sam raspolozena...
I mlatim mnogo...brbljam...
Pustim muziku i...meni lepo...
By Sixto
Naspavan. Svez. Jos uvek nedovoljno zagrejanog procesora pa mi u prvih pola sata mozes trazit' i uraditi sta pozelis.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Napaljen, što nije čudno, ali odmoran i raspoložen (retko!) :awesome:

Obično je obrnuto, ali mene je mnogo lakše voleti izjutra nego kada odmakne dan.

Sixto, samo pola sata? :hmm:
By Sixto
Originally posted by Dirrty

Napaljen, što nije čudno, ali odmoran i raspoložen (retko!) :awesome:

Obično je obrnuto, ali mene je mnogo lakše voleti izjutra nego kada odmakne dan.

Sixto, samo pola sata? :hmm:
Pa da, dok perem zube, plaknem se, i izadjem napolje. Struganje auta me vec dovoljno potera na rad i taman se i makina zagreje pa postignem radnu temperaturu. U tih pola sata ako si me zamolio, uradio, zatrazio il tako nesto dobices, u suprotnom muke zive samnom! :lol:
Korisnikov avatar
By Darling
Uglavnom nadrkana i bolje da me niko nista ne pita.... ali...

Danas sam nasmejana :)
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Uglavnom mi treba vremena da dodjem sebi. Mrzovoljan, volim najvise da sam sam dok se ne razbudim, jer bih ubio nekog. A kad bi neko postavio pitanja, ne bih odgovorio, jer ne bih ni cuo, ujutro mi uvek usi budu zapusene i onda zevam dok se ne otpuse, ali nikako. :tepih:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!