pa slicno, da ne kazem isto jel'te.
mada, zenama cesce popustim oko nekih sitnica koje meni nisu bitne; i tad se osetim kao da JA imam vlast i da sam dominantija a ne kao papucarka (kontam da se mnoge osecaju suprotno, ali je evo ovako).
sa muskim to redje, zbog soc. uticaja verovatno borim se za prevlast (i tako nekad) koja po patrijarhalnom difoltu ide muskarcima; prema njima sam cesce i hladnija i kuckastija, ali ne strateski vec mi to dodje prirodno, vise me nerviraju.
(inace, uvek volim da vucem konce, ali onako iz potaje
. sve (muske i zenske) pustam da blebecu i mlataraju rukicama, ali na kraju bude po mom
).
ocekujem..isto..
mada muskarci jednostavno..cine da se ostim sigurnije,stabilnije, ne znam kako to da objasnim (mozda opet soc. uticaj); i nekako im vise verujem u smislu da kad se zakace, duze se drze.
a sa zenama mi je opet nekako uzbudjlivije, zanimljivije, ko tobogan- highs are higher and lows are lower. i ma koliko se igralo fer i iskreno, bez drame itd., kad premotam film, zene (pa i ja) cesce taktiziraju, rade pasivnu agresiju, igraju igrice itd.,a da nisu toga ni svesne (mnogo puta). i mislim da vise uzivam u sexu sa zenama i onda sam i bolja u istom. sha znam.
edit: mada, ne znam ni kakva sam ja 'manifestna' bisexualka kad sam u poslednjih 7 godina zelela/imala samo 1 vezu sa likom?? (mada je ona pre toga trajala 6 god.- sa muskarcem)
sve ..samo sa zenama poslednjih godina, a i imala sam asex fazu od 2-3 god. iz koje izadjoh relativno skoro (pre pola god?).
kod mene ima bas svega.
tako da iako odgovorih na ovu temu, inace se
NE DEKLARISEM po pitanju sexualnosti.