Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

Korisnikov avatar
By Heartkiller
Srećna svima Nova 2011-ta godina!!!
Doduše sa malim zakašnjenjem...
:jelka:

''

:dance:
Korisnikov avatar
By Dina
Simore, Heartkiller,
i vama sve najlepse u Novoj godini :kiss: :kiss:

Mazi,
srecan Badnji dan mada ne moze da udje iz Cg ovde ali videce vec :smiling:

I ostalima koji slave takodje srecan i Badnji dan i Bozic :)

Vestice naravno danas ne slave :dina: ali idemo kod mojih na posnu veceru...
By Bombina
e,da svima srecna nova godina i jucerasnji bozic,iju tote i simore ljuuubiiim :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Dina,ajoooj kako da nisam pisala suvise o Totu i Simoru,nemogu da verujem brzo leti,vec sam spremam lekciju,odmaram i odlgedala bi filmove,jurnjava,da bi naucila corel drawu i indizajnu o graf.programe pitanje da li neko zna,bas zanima me
Korisnikov avatar
By Seaman
Caosss :yay:

Srecna svima NOVA GODINA, BOZIC i sl, vjesticama ne cestitam ;)

Jutros sam stigao u Beograd. Nije mi se jos dolazilo ali mora se. :)

Tipakmo sjutra, umoran sam. :zev:

Harti, Dina, Bombi i ostali :kiss:
By Bombina
bas ste vi zdravi,zivi ste ,imali ste veselu noc
By Bombina
danas sam bila haoticna drugi kolokvijumi sam imala :evil:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
:proviruje_da_vidi_ima_li_nekoga_u_kaficu:

:D

:kiss:
Korisnikov avatar
By Dina
Ns Beckie :yay:

Bas si me iznenadila... dugo te nije bilo... Kako si ti?

Bombi,
kako su prosli kolokvijumi?

Ja sam nocas jako malo spavala, citala neku knjigu skoro do ujutru... i sad ne znam kako cu da ucim :hypno:

Kuvam kaficu, mozda ce doprineti da se malo rasanimo

:kafa: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Cao, da, evo me nazad, sta cu ... there's no place like GS :)

I ja sam jako lose spavala sinoc... ali bar da je razlog isti kao tvoj... Bas tu kod mene su pustali vatromet i bacali petarde citavu noc... A bila sam tako umorna, da nisam mogla ni da ustanem i radim nesto... To je valjda najgore - kad ti se ocajnicki spava a ne mozes od buke... fuj...

Inace sam dobro, stvari se malcice smirile, posao krenuo laganije... ranije sam radila 6 dana u nedelji i zaista nisam imala vremena ni za sta... no, sada me cekaju neke druge obaveze - najpre studije, koje sam zapostavila jer nisam imala vremena , a onda i neke druge stvari - jedan projekat koji treba da organizujem, itd...

U svakom slucaju, sve po starom, uvek imam neke obaveze, sto je u neku ruku i dobro, iako bih naravno volela da imam i malo vise vremena za sebe i neke stvari koje radim kao hobi... no, dobro, "sve ce to narod pozlatiti" :)

Cega ima novog na forumu? Imam utisak da sam totalno van desavanja, ali paradoksalno, i da se nista nije promenilo... :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
I kod mene uvek obaveze... Jos Maze nema pa moram i ovde da radim... uh... :mete: :kafa: :palacinke:

Za forum, sta znam... ja ga ne napustam ali manje odgovaram, tu i tamo... Cini mi se da je neko vreme bio u negativnoj fazi, pa sam i iz tog razloga manje pisala... Nesto napisem, pa budem prinudjena da se petljam sa kojekakvim doskocicama i tome slicno, onda se uzdrzim od pisanja, imam pametnija posla :cita: E sad ipak imam utisak da ta negativnost prolazi, kao da jedan lep komentar povuce drugi, treci, pa se razni ljudi raspisu... i eto lepse atmosfere :grouphug: Tako da mi je i stoga drago sto si opet ovde Ns Beckie, posto tvoji postovi svakako doprinose lepoti gs foruma :)

Jos kad bi se Maza probudio i posetio kafic :pop: :flaming: Bar da premaze ove palacinke sa dzemom, eurokremom i tsl :palacinke:
Korisnikov avatar
By mish_beli
Neko je spomenuo palachinke? :meda:

:bicikl: Evo ja cu da ih premazhem ;)
Korisnikov avatar
By nsBeckie
beli misu, ti ih premazi a ja cu da ih pojedem :njami:

:lol:

pozdrav svima...
evo malo kafe :kafa: :kafa:
ja necu kaficu, nego toplu cokoladu... to mi je sad novo omiljeno toplo pice - narocito topla bela cokolada :mljac:
Korisnikov avatar
By mish_beli
:D jao mozhe :)
Odoh po krem :) a ti naruchi belu toplu chokoladu ♥
Korisnikov avatar
By Dina
Uh ostala samo jedna chinka, Beki i Mish beli sve pojele... ovu poslednju cu ja :njami:

A Mazi ko je kriv kad kasni :P
Korisnikov avatar
By Seaman
Maza jede cokoladu od 200 grama :D

Vikend, odmaranje :)
Korisnikov avatar
By Dina
Uaaa sad cu da uzmem keks iz Nemacke... :happy: Ali ponudicu i vas, posluzite se...
Korisnikov avatar
By Dina
Gledam... Ana elimisana... :farewell:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
nije valjda :( vec?!
ja jos nisam krenula da pratim tenis, ali sad cu... :)

pozdravcic svima
:kafa:
By Bombina
dobar dan,kako da nisam dolazila,zauzeta sam bas,bas jurnjava poslednji kolokvijum je zavrsen,rrezultati od pocetka ispita pa cu znati koliko imam preostalo.pozdrav ns beckiu,prelepoj dami cujem da si obaveza i pisajuci itd, drzis njih pravila
Uskoro idem u Bosni,vec sam spremna.
Jednostavno sam cula tenis,ko predao,ko pada
strasno isto kao rukometu
Pisem sa Dinu ,prati svemu,Mazu sam pisala jedan put,zaboravljen je,mislim da je uvrteo nekoga ugledao lepoga mladica,nije valjda
E,da cekam uskoro da zavrsim

:eevil:
By Simor
Ja bih rekao da je i Kafić uhvatila svetska ekonomska kriza te da je poremećen odnos ponude i potražnje. Zato ja donosim svoje pivo, pa da Tot i ja nazdravimo, pre svega, vlasnicima Dini, šire poznatijoj kao Dinojka, i Seamanu, a onda i ostalim gostima.

Slika
Korisnikov avatar
By Tot
Vidim Seaman ne služi više ovde šumadijski čaj. I bolje da se ne zabetonirate.

:pivce: :pivce: :pivce:
Korisnikov avatar
By Dina
:lol: Simor me uvek slatko nasmeje :) Ja sam nesto bolesna :hypno: Ne previse, ali dovoljno da mi sve tesko pada... tako da je lepo sto ste krenuli sa samoposluzivanjem :)
Korisnikov avatar
By Tot
Evo stiže jedan čajić da brže ozdraviš. Doduše, skuvan samo jednom rukom, pošto je druga imobilisana, pa će valjda biti dovoljno ukusan. :smeh:

A evo i sam ću se pridružiti u pijenju čaja, pa sam čak zabeležio trenutak dok ja uživam u njemu:

Slika

:balerina:
Korisnikov avatar
By Dina
:lol:

Bas ste mi ulepsali dan... Hvala Tote :jutro: Uh bas mi je zao sto se mucis sa rukom :hug: Proci ce i to...
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Tot

Evo stiže jedan čajić da brže ozdraviš. Doduše, skuvan samo jednom rukom, pošto je druga imobilisana, pa će valjda biti dovoljno ukusan. :smeh:

A evo i sam ću se pridružiti u pijenju čaja, pa sam čak zabeležio trenutak dok ja uživam u njemu:

Slika

:balerina:
:smeh:

super fotka :smeh:

Tote, sta ti se desilo sa rukom? :(
By Bombina
dobra vecer,ns beckie takodje,sta je sad,sa totem? kakva ruka su spominjali? Je li slomljen?
danas sam prosla,bio je najbolji dan,bila sam kod kume na kafu,pa cajic
odmorila sam se zbog ucenja,nema vise samo jedan treba uciti po accessu
ja se nadam sledeci petak da obilazim vidim ekipicu ..uskoro cu gledati filmovee dao prijatelj mladje sestre ,dao je sest filmova
By Bombina
tote,kako ti je?sta ima novo? dugo nismo cule,kad cemo na caj? evo ja zavrsavam se do cetvrtog,mogao si nama na caj?
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!