Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By dukkehjem
penis :pervert:

salu na stranu, uopste mi na pamet nije palo da muskarce koji se sminkaju okarakterisem kao manje muskarce, samo govorim o sopstvenom ukusu - bez brade (ne prevelike) i grubih pokreta nema nista.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Maskara and co. izgleda privlačno na tamnoputim likovima grubljeg izgleda.
Ostale čini još nežnijim, na šta se ja nikako ne palim.

Puder odobravam jedino usled neotklonivih nepravilnosti kože.
Ruž ne nikako.

Ja inače sažaljevam ženski rod u tom smislu, jer po pravilu moraju mnogo toga da sređuju kako bi izgledale poželjno i privlačno.
Ne vidim poentu šminke na muškarcu.
Od nas se to ne očekuje, zašto bismo sebi stvarali još jednu svakodnevnu obavezu?

Jedino ako neko baš uživa u tome... mada ne vidim kakvo je uživanje moguće u nanošenju raznih veštačkih sranja po faci.
Korisnikov avatar
By Mage
Ne volim ni na ženama, a kamo li na muškarcima :giggle:

Ont: Samo kada je noć veštica :vampir: :mag:
By dukkehjem
Originally posted by Dirrty

Maskara and co. izgleda privlačno na tamnoputim likovima grubljeg izgleda.
Ostale čini još nežnijim, na šta se ja nikako ne palim.

Puder odobravam jedino usled neotklonivih nepravilnosti kože.
Ruž ne nikako.

Ja inače sažaljevam ženski rod u tom smislu, jer po pravilu moraju mnogo toga da sređuju kako bi izgledale poželjno i privlačno.
Ne vidim poentu šminke na muškarcu.
Od nas se to ne očekuje, zašto bismo sebi stvarali još jednu svakodnevnu obavezu?

Jedino ako neko baš uživa u tome... mada ne vidim kakvo je uživanje moguće u nanošenju raznih veštačkih sranja po faci.
Ne moraju da budu vestacke, tj. moze se kupiti prirodna, zdrava sminka npr.
Svakako ima osoba koje u tome uzivaju i ne treba ih sputavati, samo meni, tebi ili nekome trecem to nije popaljivo... al realno ih i za to zabole, ako uzivaju u sminkanju. Verovatno na to i ne gledaju kao na obavezu. Ja sam se tripovao da ce mi brijanje ispod pazuha biti zamorno, ali nije, a mnogo se prijatnije osecam obrijan nego neobrijan.
Onaj deo "od nas se to ne ocekuje" mi nije logican... tj. nekako mi deluje kao uklapanje u stereotipe. Da se od muskaraca to ocekuje, da li bi se sminkao? Ja ne bih. A i svakako smatram da to sta se od nekoga ocekuje nije nikakav razlog da se nesto uradi ili ne uradi.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Šta je danas prirodno?

Jedino ako sam bereš bilje iz prirode i pretvaraš u preparate.
Nešto sumnjam da bilo ko to radi.

Ja npr. obožavam negu tela u vidu mleka, krema.... ali mi čak i to ponekad smeta... previše mi zapuši pore i guši me.
A to navodno koža upije...
Šminku ne bih nosio ni da mi plate.

Što se tiče dela o očekivanjima, pa ne očekuje se, dakle nije korisno ako se radi.
Čista računica.

Brijanje ne bih svrstavao pod isto.
U pitanju je higijena.
By dukkehjem
Originally posted by Dirrty

Šta je danas prirodno?

Jedino ako sam bereš bilje iz prirode i pretvaraš u preparate.
Nešto sumnjam da bilo ko to radi.

Ja npr. obožavam negu tela u vidu mleka, krema.... ali mi čak i to ponekad smeta... previše mi zapuši pore i guši me.
A to navodno koža upije...
Šminku ne bih nosio ni da mi plate.

Što se tiče dela o očekivanjima, pa ne očekuje se, dakle nije korisno ako se radi.
Čista računica.

Brijanje ne bih svrstavao pod isto.
U pitanju je higijena.
Huh, pa ima prirodnih stvarcica...
Ne sminkam se pa ne znam, ali moja tetka se sminka i sve kupuje 100% vegetables 70%organic itd.
Znam za sampone, sapune itd.
Kanu...
Sto se krema tice, imam recepte za piling :pervert:

Hteo sam da kazem da je to "ocekuje se/ne ocekuje se" skroy irelevantna stvar.
Da se ocekuje, ja se opet ne bih sminkao npr.

Ne svodim brijanje i sminkanje pod isto, samo me loze vikend brade :love:
i to sam cisto uygredno dodao
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by Mage

Ne volim ni na ženama, a kamo li na muškarcima :giggle:

Ont: Samo kada je noć veštica :vampir: :mag:
Ma ja mislim da ti uzivas da se sminkas, pa stoga jedva cekas Noc vestica. :giggle:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam inače kao klinac voleo da stavljam karmin na obraze, kao rumenilo :awesome:

A šminkao sam se par puta za maskembal u školi.
Izigravao sam devojčicu, kao svaki normalan peder! :lol:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Duku, a da zujnes te recepte na u2u?

ont: ja koristim puder, zovem ga "dobro jutro" - jer je odlican za pokrivanje jutarnjih podocnjaka i kolutica od neprospavane noci. Ako to spada pod sminku - da, sminkam se.
Sve je stvar ukusa, i toga kako sta kome stoji.
Korisnikov avatar
By Insorcer
Uglavnom nosim pigmentnu kremu na licu i bezbojnu maskaru, no umem se naviksati...zavisno od prilike i raspoloženja.

Ne znam da li se pod šminku može navesti to da farbam obrve i trepavice?!

:ogledalce:
Korisnikov avatar
By Mars
Gde li je onaj klip....mnoštvo nešto minuta što traje a na njemu je tip koji se šminka...stavio bio neko...

Ne umem da ponovim šta je sve stavljao na sebe ali je bilo impresivno, obilato propraćeno njegovim komentarima i objašnjenjima zašto trenutno koristi to što koristi, zašto mu je to u flašici/tubici favorit a ne nešto drugo itd.
By XanaX
kad sam upisao faks, počeo sam se i "kao " pomalo šminkati, zapravo, malo popraviti facu tekućim puderom i sl. Onda me uslikalo jednom i izgledao sam ... ono, ne zombi u faci, nego sivi kadaver...

Zatim dok sam imaoo dečka, on je volio šminkati me, ništa pretjerano, bio je dobar u tome, i meni je bilo fun.

Sada, ako se obrijem 8a moram, jer ako propustim jedan dan, naredni se moram klati žiletom), i to je dosta. I malo poštucam one vražije dlake ispod nosa (ne, ne dlake iz nosa, nego one što rastu ispod nosa, a koje raiser obično samo malo uhvati...).

A općenito, nekima odlično stoji 8nevezano uz spol), drugima opet , baš, i ne...

Dodatak - evo jedne fotke iz gothic perioda s tekućim...

Slika
Korisnikov avatar
By HPLC
Stavim: YSL Teint Parfait

Citiram: By GlamourSaturday, 3 March 2007
"It seems YSL can do no wrong when it comes to skincare. This complexion enhancer gives the face a gorgeous, transparent finish and with its extra-supple elastic texture, it glides on to create a flawless 'second skin'. See it to believe it."

Odlican je. NeMoZzeTTePogre si ti :)

http://www.glamourmagazine.co.uk/beauty ... nt-parfait
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Mars

Gde li je onaj klip....mnoštvo nešto minuta što traje a na njemu je tip koji se šminka...stavio bio neko...

Ne umem da ponovim šta je sve stavljao na sebe ali je bilo impresivno, obilato propraćeno njegovim komentarima i objašnjenjima zašto trenutno koristi to što koristi, zašto mu je to u flašici/tubici favorit a ne nešto drugo itd.

''

jel ovaj? iako nije, mozda moz' da pomogne ;)
Korisnikov avatar
By simarrgL*
lol undetectable i subtle :lol:

jbt ja u zivotu nisam imala tu kolicinu sminke na licu
Korisnikov avatar
By LilithDaScar
Kao prvo, da li imate ideju da je u 99% slučajeva ono na šta se ložite u filmovima, serijama, spotovima, u časopisima i gde god našminkano koliko je moglo biti?! Ne mogu da i ovde vidim tekstove poput "to nije balkanoštagod" i "ja se ne ložim na to".

I što je najgore, da vas našminka profesionalni šminker, pali biste na dupe koliko je šminka moćna stvar kada dodje do korekcija lica.

Ovo o čemu se ovde priča nije šminka nego.... Nešto drugo... Nebitno. Šminka za muškarce je kompleksna oblast koju izučava scenska šminka. Zato što se predostavlja da muškarci ne nose dnevnu ili večernju šminku. Ali i kada sam bio mali pretpostavljalo se da muškarci ne nose roze i ljubičaste patike a pogledajte 30% današnjih Nike modela.

Nemojte zaboraviti da nas taj isti pogled na svet drži 10 godina iza sveta... Promenite to kod sebe pa očekujte to i od desničara. :zastava:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!