Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Ulix
Originally posted by bothways
Originally posted by Ulix
Originally posted by bothways

Devojka je rodjena 1980. godine, sto znaci da ima 30 i po godina i ona je jos uvek na 3. godini studija? I nekog takvog zele da postave kao asistenta? Ovim tempom, postace asistent za, hmm, 10 godina?
A šta, kao da je završila/ upisala fakultet na vreme, to bi bio znak nekakvog kvaliteta ili znanja ili pameti?
:cekam:
Ne, nisam to rekao. To sto si naveo je logical fallacy.
I don't speak English. :snob:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by 4ndr01d

"Osim što je zaštitno lice, Nataša Bekvalac je prošle godine upisala treću godinu studija na Fakultetu za kulturu i medije ovog univerziteta."
A ono je kulturno rekla Segeju (u elektronskom mediju) jer verovatno još nisu došli do lekcije da se to tako ne radi.

To se uči na četvrtoj godini kao izborni predmet.
Korisnikov avatar
By Mars
Mogli bismo da tipujemo ko je sledeće lice Megatrenda!

:klap:
Korisnikov avatar
By Delete
Vi, sa vasim malicioznim komentarima, kolektivno jedite govna! :prst:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Dirrty

Da, ali dajem dupe da niko nije kvalifikovaniji za smer Kultura i mediji, od pevačice!

Nije potrebno da poseduje bilo kakva znanja kada ona to živi!
:apple:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by alexandermagic

Hvala nisam gladan, a taj prst stavi sebi u dupe.
Ne znam da li ti zavidis Bekvalcevoj na smislu za humor, koji ne poseduje, ili bi u ovom trenutku i ona tebi pozavidela na istom.
Korisnikov avatar
By Delete
Nije off da ti kazem da jedes govna...to je tako u stilu nase drage Nate. :prst:
By Glasnik
Student: Izvinite, zbog čega sam pao ispit?
Asistentkinja Bekvalac: Zbog da jedeš govna!

:roflmao:
By Kragi
^ lol lol lol lol

on: :doh: jos Cecu da dovedu da predaje ekonomiju, finansije i biznis :smeh:
Korisnikov avatar
By Olórin
mimo toga moj prvi fax bese medicinski u bgd
gde se jos na prvoj godini znalo ko ce biti asistent (po rodbinskoj liniji)
a kamoli do trece, iako ne umeju da sastave dve recenice

dok su na novosadskom koji je u odnosu na bg (koji je dovoljno los)
neslana posalica jer tamo uspeju da doguraju i do profesure

imao sam priliku raditi na nekom radu sa dve gospodje koje predaju na med ns
od kojih je jedna uverena da tubekulozu izaziva neizlecivi virus
dok druga obara djake koji ne vole gospodara prstenova
jer nas gospodar prstenova uci kako je svet izgledao ranije u praistoriji

dovoljno?
radili zajedno neki naucni rad
iskren da budem priznajem
bio sam picka i samo sam cutao
dok ih je obarala sve zdusno objasnjavajuci
kako su glupi i neupuceni

a ona sto misli da je tuberkuloza virusna
pusi mislim jedno 4 pakle cigara po danu
dok ljudi ulaze i izlaze iz kabineta
h a o s

preselo mi je
Hmm.. Znam da je malo kasno da reagujem ali tek sam danas čuo ovu priču i što je najcrnje od zajedljive tetke sa FABUS-a. Na našu žalopojku o tome kako nam je ostalo malo izopropila u studentskoj laboratoriji on nam ispriča ovo, čisto da nam objasni kako može biti gore. Siti smo se ismejali, jer stvarno nešto gluplje nismo čuli u skorije vreme.

Ruku na srce, mesta na katedrama su hereditarna. Stvarno kvalitetni naučni radnici odmah odu iz zemlje jer u Srbiji su uslovi, što se tiče naučnog rada, očajni i spadne knjiga na 2 slova onda. Tužno ali istinito. Ali ova priča stvarno ne drži vodu jer naši profesori kada bi bili ovako interesantni i pričali na Sindarinskom ili Quenyi možda bi bili draži studentima. Nijedan profesor/docent/asistent/saradnik na nastavi/student demonstrator nije za 4 moje godine tamo imao ijedan ispad kao ove dve profesorke.

Kažeš da si pisao rad sa njima ali kako u prvoj godini i zašto u Novom Sadu? Od kada studentska naučna sekcija postoji Nastavno-naučno veće je propisalo da student mora da ima položen ispit da bi pisao rad iz te oblasti. Rad iz patologije provući kao histološku studiju nije neki problem ali na ''belo'' pisati rad van matičnog fakulteta?! I nisam shvatio šta si radio na njihovom ispitu? Ako ti nije glupo, deder reci kako se zovu ili mi barem pošalji na u2u. Stvarno želim na sledećem kongresu da slušam radove njihovih studenata. Ko zna, možda ga napišu Tengwarom lol

Izvinjavam se na nekromansiji i podizanju ove teme ali koliko god mi nisu pojedini profesori dragi ovako nešto stvarno se ne dešava na mojoj Almi Mater već je materijal za Unseen University. :shrug:
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Natasa Bekvalac nije asistent na Megatrendu niti joj je to iko ponudio. Ona je potpisala ugovor o reklamiranju Megatrenda, a rektor je tom prilikom u saljivom tonu rekao da ce jednog dana mozda biti i asistent na osnovu cega je novinar Blica izvukao idiotski naslov : ''Natasa Bekvalac asistent na Megatrendu''.

Spisak profesora i asistenata na tom fakultetu kao i njihove biografije i popis naucnih radova koji su ih kvalifikovali za posao profesora ili asistenta moze se procitati OVDE.
Korisnikov avatar
By Kittrie
^ true.
though, bombonice hun',
ljudi su takve budale pune predrasuda i ne interesuju ih cinjenice
koliko slatki tracevi ,podjebavanja, i izvrtanje istine,
{govorim generalno} sto se vidi i na ovoj temi.
radimo svoje sa osmehom i ne osvrcimo se na informativno itd. "ogranicene" ljude.
{govorim tiho i nosim psa sa sobom. :lol: }

zavrsila sam megatrend
(mada mi doucavanje tamo deluje veoma privlacno, mozda i inostranstvo, wienna mi je na 1. mestu sad.. ako novac dozvoli..),
i naslusala se toliko notornih gluposti oko istog.
buduci da ja ZNAM kako se tamo funkcionise,
nista od gorenapisanog me ne dotice.
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
O da, ismevanje je nekima dusevna hrana cak i kad pojma nemaju o cemu pisu. Vidim da neki misle i da asistenti obaraju studente:
Originally posted by Glasnik88

Student: Izvinite, zbog čega sam pao ispit?
Asistentkinja Bekvalac: Zbog da jedeš govna!

:roflmao:

Osobe koje su zaposlene kao asistenti na bilo kom fakultetu, drzavnom ili privatnom, su mladi ljudi, a cesto i tek svrseni najbolji studenti ili u najboljem slucaju mladi naucnici.O njihovoj strucnosti ili o vezama prilikom zaposljavanja se moze raspravljati, ali znanje studentima ne prenose asistenti vec profesori.
Ne znam zasto bi biografija ili naucni ugled profesora Megatrend univerzitata trebalo da bude predmet sprdnje.
Ni medju profesorima ni medju asistentima Megatrend univerziteta nema estradnih licnosti. Jedina pevacica koja je i profesor je operska pevacica Dragana Jugovic del Monako.
By Sixto
Asistenti prenose znanje studentima, u protivnom bi bili kao i tetkice koje ciste hodnik.
Korisnikov avatar
By zelenabombonica
Originally posted by Sixto

Asistenti prenose znanje studentima, u protivnom bi bili kao i tetkice koje ciste hodnik.
Ja mislim da profesori ciste hodnike, asistenti prenose znanje, tetkice polazu ispite, a rektori brisu tablu. Eto jesi zadovoljan. :P
By Sixto
Nikad ne gledam da budem zadovoljan ili nezadovoljan tudjim zivotima. Imam svoj.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!