Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
gledala i coupling, genijalni su :D
al kad je jeff napustio seriju, nije bila ista.
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
trenutno gledam grey's anatomy, pretty little liars i gossip girl (jos samo 3 dana do nove epizode:) )
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
Originally posted by Hys.
Originally posted by javolimsamosebe
Originally posted by Anhedonie

Big band theory :love:
mnogo dobra!
odlicna, samo verujem da je big bang :)

Trenutno sam u fazonu enturazh, ali ponajvise House-a koji se sada ponovo prikazuje na fox-u posle par meseci pauze :yay:
haha jeste bang:)
ja ne mogu da gledam nista na tom foxu, sve mi je konfuzno nikako ne mogu da izvalim sta se kad daje, sve se stalno reprizira. zato ja samo na netu
By therealrocknrolla
Trenutno gledam Twin Peaks, a kad zavrsim gledacu ili Life on Mars (UK) ili neku finu australijsku seriju, na primer Always Greener nikad nisam odgledala do kraja, valjda cu naci ispravne i zive linkove.
Korisnikov avatar
By Mars
A što sad svi masovno gledate Twin Peaks?
By therealrocknrolla
Za druge ne znam i bole me brige, a ja sam napravila spisak serija koje nisam odgledala u celosti ili se jednostavno ne secam kraja. Twin Peaks je dosao na red medju prvima jer ima samo dve sezone, pa se brzo skida i brzo gleda, za razliku od recimo Twilight Zone. Nije nikakvo pomodarstvo niti idolopoklonstvo. Linc je solidan, ali daleko od toga da bih mu ljubila stope.
Korisnikov avatar
By Mars
Ništa ne kažem, samo primećujem da ima dosta ljudi koji baš ovih dana i nedelja gledaju..
By therealrocknrolla
Ja imam i neke tripove da vezujem filmove i serije za godisnja doba. Tesko da bi mi leto proslo bez Kalifornikacije, ali zato nikad ne bih mogla da po tropskoj noci gledam X Files, Millenium, Profiler ili neku britansku seriju.
Isto tako, od gregorijanskog pa do julijanskog Bozica sam se nagledala praznicnih horora (Black Christmas; Silent Night, Deadly Night - svih 5 delova...)
Korisnikov avatar
By Mars
Dobra ideja za sledeću godinu. Antidot svemu drugom okolo.
Korisnikov avatar
By Hys.
@egoljupka:

Na FOX-u americkom, House najnoviji se daje tamo, nemamo mi to ovde, nego ja odem na www.sidereel.com pa nadjem linkove gde ima da se gleda.
Korisnikov avatar
By lacky
Desperate Housewives <3
Tree Hill
Charmed
Gossip Girl
90210
Rubi-najbolja spanska serija :)
By Orion
U jednom momentu nema šta nisam pratio a sad ništa.
Poskidah pre par nedelja neke epizode kao da pravim update al' me sve mrzi da 'nastavim' i ne drži pažnju. :zeva:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by lacky

Desperate Housewives <3
Tree Hill
Charmed
Gossip Girl
90210
Rubi-najbolja spanska serija :)
awwwwwwwwwww

awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

awwwwwwwww

aw

bući buć!
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Rubi-najbolja spanska serija
Hmm.. nit' je najbolja, nit' spanska ;)
http://www.youtube.com/watch?v=1fHekPfZCe8 - kad vec gledas "spansko", baci pogled na ovo, jer ovo jeste SPANSKO. ;)

Big band theory
bas sam sad gledao epizodu. Odlicna je! :) Ali onaj pozadinski smeh me ubija. :barf:
Korisnikov avatar
By colorado
Poceo Lie To Me. Nije losa, ali mi nesto ne ide. Mnogo mi se slusa muzika ili peva u poslednje vreme.
Korisnikov avatar
By zachary85
X files S1, Big bang theory S3, Desperate housewives S7, Glee S2, Skins S3, United states of Tara S1 :)
Korisnikov avatar
By Waldorf
Neko gore pomenu Life to Mars (UK). :love: Zajedno sa nastavkom Ashes to Ashes (ova mi je malko draža zbog muzike), definitivno mi ulazi u 5 najomiljenihih serija ikad. Taman i da im je zaplet najdosadniji mogući, davno tako dobrih dijaloga nije bilo.

Pratim... svašta. Svaki dan bacim pogled šta je novo izašlo, pa tako ubijem par sati pauziranja.

Što se pojedinosti tiče, već me skoro 2 meseca drži (ponovna) Little Britain manija tako da gledam to tu i tamo i cerekam se. Poskidala sam neke epizode matorih stikoma Davida Crofta te gledam Hi-De-Hi, Are You Being Served? i You Rang, M'Lord?
Od novih serija, (ima da dobijem bollocking od bas bleu zbog ovoga :kiss: ) navukla sam se na Come Fly With Me, koji kontam da nije svačija cuppa, ali i na (što je mnogo bitnije) MIRANDU!!!! Bridžit-Džonzasto, ponekad bolno blamirajuće, ali meni preslatko! Nije ni čudo što je takav hit. :love:
Korisnikov avatar
By VikiVetar
Skoro odgledao prvu sezonu Spartaka (Blood and Sand), možda nije umjetnost ali preporučujem.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!