Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
gotov je. ne svidjaju mi se teksture al ja ne umem to :rida:

Slika
Korisnikov avatar
By mOwbid
Anhe... mnogo je dobro :wow:
nego... ako ti kupim upaljac, hoces mi pozajmiti olovku? :trep: :trep:
By alexandermagic
Originally posted by 2kune

yap... i zatražiti čokanj rakije...
Nope...Da je to zaista lik proroka i da oživi, cijenim da bi prvo zatražio svoju najdražu ženu, Aišu. Svakako je preminuo u njenim odajama. :osama:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Bese mi dosadno na casu a jedini papir koji sam imao bilzu mene je od nekog peciva iz Tome, bacen u kantu, te ga spasih odatle i:

Slika
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Na Korvinov zahtev: ja mislim da je vrlo bitno da prekucaš ovaj razgovor da bi ljudi skontali poentu :)

and there it is

Anhe: e gle sta sam danas nacrto
Korvin: Vido sam. previše gledaš one razne sajtove sa onim filmićima
Anhe: lol, ali ne ne, crtez ima pricu: gore levo je stvaran svet, stepenice ka suncu koje ne vidi svako vode do raja, a mozes i njima da bacis pogled u pakao sto je sve ostalo
Korvin: doobro
Anhe: a ova baba sa strelom u ustima sto joj je jos kafa vruca i cigara upaljena, ona je tek umrla i moze se desiti da je pekaz vrati u zivot ako je moguce, a ako ne i ako je otisla u pakao, kao sto jeste, onda ce postati jedna od ovih utvari, odnosno njena licnost ce se izbrisati. jel da nastavim?
Korvin: NARAVNO
Anhe: e sad, ova utvara skroz gore. vidis da iz nje izlaze kao neke zice? E, tu cede ono, esenciju duse xD odnosno zivot ali bez licnosti, znaci cistu energiju i to ide do vodke. odnosno nije to vodka, to je flasa energije, pure energija koja pokrece sve ovo ostalo, pokrece pakao i vidis ove ruke u podnoziju vodke? to je ceznja za energijom. kad bi neka od ruku uzela tu energiju, celu, postala bi jaca od djavola, medjutim kurcina
Korvin: ti si novi pikaso, samo ti fale male piše svuda naokolo
Anhe: lol ima pisa, al je mnogo mala, to je onaj covek skroz dole izpod djavola
Korvin: vidim coveka, eno pisice. a zašto nije razapet na mesec i zvezdu? kako si tako religiozno netolerantan!
Anhe: razapet je na krst, ali naopacke. a ima i nekoliko obrnutih krsteva na crtezu: npr nos ovog desnog okvira za naocare ili ova utvara iz koje se trenutno crpi energija ima oko vrata obrnuti krst, i na kasicici koja izlazi iz uveta
Anhe: a ovaj obeseni o cigaru koju pusi ovaj nasmejani odnosno desni okvir naocara pakla, vidis ruke prema njemu? to ga muce. mislim, krenuli jer oko vidi sve tvoje grehove i muci te, kaznjava
Korvin: jako si detaljan što se tiče pakla, jebo raj
Anhe: ma ima tu jos motiva al to nije ni trebalo da pocne tako, nego smo crtali random stvari nas troje. nacrtali naocare, koje tad nisu ni bile naocare, i spajdermena, desno od babe, i onda sam ja uzeo i sve ostalo nacrtao lol
Korisnikov avatar
By Pauceti
Bravo ljudi, keep up the good work :)

Posto nisam crtao odavno evo nekih matorih radova :bicikl:

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By idomeneo
@Eifranloo: uvek je zadovoljstvo posmatrati tvoje radove.. Ovog puta u Tehnikoloru. ;) . :klap: :hug:

Imaginarni portreti bliskih osoba...

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By ganjarolla
totalno mi se poremetio životni ciklus, ovo je jedna od starijih kropirana za ovaj blagdan

ne znam više ni kako se čestita, sve mi je to postalo umobolno, znam da se čestita ali kako šta, smrt, uznesenje kod majke božje oca duha

žao mi je milijardi ljudi umrlih za tu priču

Slika
Korisnikov avatar
By mOwbid
Slika

malo retardirana macka, malopre zavrsila. prvi crtez sa magicnom olovkom. :blentavi:
By Glasnik
mOw, ti sve ovo čuvaj pa jednog dana na aukciju. :D

Maca je prelepa. :up:
Korisnikov avatar
By mOwbid
Eifranloo.. jeste Wacom...
ovaj: Slika
ont:
haemi kul je baba
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 50
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!