Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By bu
ovako..da li postoji neka sansa..rupa u zakonu bilo sta..da uspem da uzmem kredit(na kevino ime) za plac i montaznu kucu..koje varijante postoje..saveti itd..nadam se da ima strucnih lica ovde..ja sam danas bila u intesi..i smorili me..jer oni mogu dati kredit ako ja imam stan da stavim pod hipoteku..(to nemam)..ili da nabavim vec gotovou montaznu kucu..i da nju stavim pod hipoteku...al opet nisam te srece niko je trenutno ne prodaje..i problem je ucesce..jer mora da se da ucesce :D ?ajmo predlozi saveti bla bla
Korisnikov avatar
By Evdokija
moj savet ti je da ne uzimas stamebene kredite kod nas.

a to za zalogu je normalna stvar, jer kako ti mislis da banka bude obezbedjena?
Korisnikov avatar
By Tomek
stambeni kredit bez ucesca i/ili hipoteke je nemoguc...

a gotovinski mislim da ne bi bio dovoljan, a i preskup je...
Korisnikov avatar
By bu
jbg..citala sam nesto po netu..erste banka nudi neke varijante..pa idem tamo sutra da se raspitam..:D
Korisnikov avatar
By Tomek
Originally posted by Evdokija

pa i nema gotovinski za stan
gotovinski moze da bude za bilo sta

rekoh da se nikako ne isplati cak i ako bude dovoljno za montaznu kuce
a pomenuo sam ga jer nije potrebna hipoteka
Korisnikov avatar
By Evdokija
teorijski da , ali ja nikada nisam cula, bar kod nas da daju gotovinski bez zaloge za izgradnju ili kupovinu stana.
Korisnikov avatar
By Myself
Bez ucesca, kazi kreditu pa-pa.
Bez parica za papire, procenitelja, osiguranje i sebe i kredita i kupljenog stana (kuce, placa), kazi kreditu pa-pa.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Stambeni kredit ne mozes da dobijes za plac. Dobijas ga za stan ili kucu, ali i onda uz ucesce, ili hipoteku.
Gotovinski mozes da dignes nevezano za nameru, ali nisam sigurna koliko je to pametno, obzirom da ga svi vezuju za evro, a evro je u poslednjih 7-8 meseci porastao preko 10 din. Idi, raspituj se i naoruzaj strpljenjem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!