Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

sada, kada se slegla prica u vezi sa logoom mozemo preispitati i druge opcije na Forumu:
invisible Vs. visible

zasto neko bira da bude (ne)vidljiv u listi korisnika, sta to znaci, zasto se odlucujete za jednu od opcija.... ?

diskutujte. pljujte se, ako bas hocete, budite niski i drski prema drugim ljudima bez razloga. kapiram da to tako ide.
Korisnikov avatar
By castor
Meni je bez veze biti invisible. Ili dolazis na forum ili ne.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
da ljudi ne bi pomislili da nemam zivot kad bi me stalno videli :kesa:
Korisnikov avatar
By unic0rn
I ta opcija ce biti trajno ukinuta u skorijoj buduchnosti. :wundy:
Korisnikov avatar
By Burak
Jebo vas ormar ormarski više! Toliko pričate o tome pa kad god otvorim ormar da majicu izvadim, strepim da iz njega neka, kako volite reći - ormaruša, ne iskoči! :opacupa:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by scout_finch

unicorn zeli da postane jos stroziji? :bic: a zaFto?
milicija trenira strogotju :sweet:

jerbo, kada se prespoje forumski nalozi s profilima i ostatkom sajta postojace jedinstvena online lista i ta opcija bi napravila papazjaniju, hochurechi, morala bi da se inkorporira u ostatak sajta; tako da ce biti zatarabljena na neko vreme, verovatno dok ne bude mogla da se komercijalizuje u dalekoj buducnosti. :crveni:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nemam pojma, ne volim da ljudi znaju koliko visim na netu lepeza1

Da li će biti uklonjena opcija, svejedno mi je.
Korisnikov avatar
By svejedno
Zato sto mi je komp ukljucen 24 sata dnevno zbogradi joba a i zbogradi nicega, te su mi 24 sata dnevno ukljuceni i razni sajtovi, medju njima i ovaj, al cesto ga ne proverim satima.

Al sam i dalje, jel, tu. Odn pisalo bi ono 'na vezi' a ja npr fotosopisem ili radim nista.

..

U sutini, jebe mi se i da nisam invizibl, al kao...staznam.
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by Orlando the Lady

zasto neko bira da bude (ne)vidljiv u listi korisnika, sta to znaci, zasto se odlucujete za jednu od opcija.... ?

diskutujte. pljujte se, ako bas hocete, budite niski i drski prema drugim ljudima bez razloga. kapiram da to tako ide.
Tako to ide, tako...

Ja se odlucujem za invisible opciju jerbo volim kad sam neprimentna.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne bih da se neprestano logujem i odjavljujem,a opet da sam danonocno vidljiv online...Ovako samo zatvorim stranicu.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Jeste, sve je to tako, ali ja, brate mili, volim i da stalknem... a da ne mora da se vidi da stalkujem... iako se zna ko su ti ljudi koje stalkujem.
Korisnikov avatar
By mish_beli
Originally posted by Tungi

Ne bih da se neprestano logujem i odjavljujem,a opet da sam danonocno vidljiv online...Ovako samo zatvorim stranicu.
Isto...
Ulogujem se josh rano ujutru i stalno mi stoji u jednom tabu otvoren forum...
Da nisam invisible, ljudi bi pomislili da nemam zhivot van njega :rida:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by svejedno

Zato sto mi je komp ukljucen 24 sata dnevno zbogradi joba a i zbogradi nicega, te su mi 24 sata dnevno ukljuceni i razni sajtovi, medju njima i ovaj, al cesto ga ne proverim satima.

Al sam i dalje, jel, tu. Odn pisalo bi ono 'na vezi' a ja npr fotosopisem ili radim nista.

..

U sutini, jebe mi se i da nisam invizibl, al kao...staznam.
e to.
Korisnikov avatar
By Madonna
invisible sam zbog

Korisničko ime Vreme: What they are currently doing...

šta te boli kurac.
Korisnikov avatar
By Mars
Stvarno mi je svejedno ko šta radi. I zašto to radi.

Ja sam uvek vidljiv.
By Kragi
u principu i kao nevidljiv uvek napisem nesto kad se ulogujem, tako da je providno da sam online - a i poslednju aktivnost je lako proveriti. :D :D
Dugo nisam ni znao da postoji opcija :doh: a onda sam je ukljucio i tako ostalo :D
Nisam ni na koji nacin paranojican, a da imam neki razlog za 'nevidljiv' status- i nemam. :neznam:
By str00ja
Bože, da nije ove teme, ja ne bih ni znao da može da se podesi da se bude invisible :neznam:
Ko zna, do sad svi garant misle kako nemam život i visim na sajtu :drama:
Korisnikov avatar
By Madonna
et mars i hlaef ma ni mene ne zanima, nisam klikno trri puta tamo i to samo dok su dramili što nema te opcije. ali vidiš, dramili su, znači treba nekom. tj mnogima. e meni je to sick i... i... ja neeeću takvu opciju!!!
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by svejedno
U sustini, jebe mi se
i meni je komp uvek ukljucen i ovaj forum (izmadju ostalih) otvoren, a nekad ga i po par sati ne pogledam (pokusavam da sate pretvorim u dane)

nego me ova druga stavka zanima :hyper: :tumble:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Null

et mars i hlaef ma ni mene ne zanima, nisam klikno trri puta tamo i to samo dok su dramili što nema te opcije. ali vidiš, dramili su, znači treba nekom. tj mnogima. e meni je to sick i... i... ja neeeću takvu opciju!!!
a da kazes jedi govna? :radosnice:
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Anhedonie
Originally posted by Null

a da kazes jedi govna? :radosnice:
zbog?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!