Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by spliffHahah...to ti je zapravo složeno pitanje i općenito "Bog" ili "Bok" je glup pozdrav, ali ušao je u upotrebu jer je dotadašnji "zdravo" za novu "demokratsku" vlast bio suviše komunistički....no eto, "bok" se udomaćio pa ga svi koristimo, manje-više.
bok i tebi
e imam ja jedno pitanje?
jel bok ili bog?
na hrtu je bog, al' koliko ja se setjam kaze se bok
Originally posted by taurusNe znam taurus, to ćeš morati sam otkriti, ja uvijek zastupam tezu da je sve do pojedinca
a koji bolje sisaju djoku ovi sto kazu bok ili ovi drugi bog?
Originally posted by IriSPa ja koliko znam, taj pozdrav i jeste nastao od reči Bog (kao "god", jelte). I da, kao što kaže jukie, na nivou je ćao ili hi, onako neobavezno se javiš nekome ili otpozdraviš.
meni s bok više dojmi.
bog me i dalje asocira na crkvu :nedokazana:
Originally posted by str00jaMa...bolje da asocira na bok nego na crkvu
A ako bog asocira na crkvu, mene bok asocira na bok, bočni deo tela jelte
Originally posted by EnRagetako je
Originally posted by str00jaMa...bolje da asocira na bok nego na crkvu
A ako bog asocira na crkvu, mene bok asocira na bok, bočni deo tela jelte
Originally posted by EnRageja sam u rijeci redovno slušao bok još '81-kad sam bio prvi put...
Ja se sjećam da je popularizacija "bok" počela krajem 80-ih u popularnoj dječjoj emisiji Limačijada, ali smo ga prihvatili tek negdje 1992. "Bog" su znale govoriti babe po Dalmaciji, ali iz razdoblja prije rata pamtim uglavnom "zdravo" i "ćao".
Negdje krajem 1991. taj "bok" se polako počeo uvlačiti i svi su se počeli tako pozdravljati, ali naravno, kad pozdravljaš starije ili nekoga koga manje poznaješ ili kad ulaziš u trgovinu onda kažeš "Dobar dan"
Originally posted by jukie
U TV Vrtiću mislim da koriste Bog, samo što to mnogo brzo promrmljaju "Bogkdjecopišitenam" i mašu i ide odjavna špica
...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!