Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bas bleu
but in the meantime, krepo, i'll wrestle you for the title. evo, biraj u cemu.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by bothways

Necu. :durenje:

Hocu pop-science kviz koji ce na osnovu odgovora da mi iscrta sam sliku. :awesome:
lencugo :lol:

Nulin, Drtijev i Krepin su :awesome:

@Struja - aww ista nam je tacka na poslednjoj liniji :radosnice:
Korisnikov avatar
By bas bleu
ja alergicna na lesnike... that would give you unfair advantage.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ok, just plain chocolate-flavoured chocolate would do.
By str00ja
U čemu je poenta ovog spektruma kad ste svi na nekim krajevima... ili crtate kurčeve po njima :lol:
By str00ja
Jeste, samo si je str00ja budala spičio pravu dozu muževnosti na spektrum :wundy: a inače ste svi ono, nefem, macho, akt, sport, fem stop :lol:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by str00ja

Jeste, samo si je str00ja budala spičio pravu dozu muževnosti na spektrum :wundy: a inače ste svi ono, nefem, macho, akt, sport, fem stop :lol:
evo ja nisam :D
Slika
Korisnikov avatar
By Anhedonie

U čemu je poenta ovog spektruma kad ste svi na nekim krajevima... ili crtate kurčeve po njima :lol:
Ja sam na krajevima za ono za sta sebe vidim na kraju. Mislim, bioloski sam skroz musko (XY) i tako se i osecam.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera

hahahahahahahha.........

mrskoća svega mi.... :wundy:

najbitnije je ipak to da je bothways muževniji od nas trojice zajedno... :wundy:
By str00ja
Originally posted by 4ndr01d

evo ja nisam :D
Slika
e dobro je, sad mi je lakše :wundy: al ozbiljno, red je videti i ovako nešto kad već postoji spektrum. Zanimljivo skroz :D
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by KorvinOdAmbera

hahahahahahahha.........

mrskoća svega mi.... :wundy:

najbitnije je ipak to da je bothways muževniji od nas trojice zajedno... :wundy:
Pa dobro, jedino tako kriva izgleda normalno... elegantno. Mozda treba malo ulevo da ide, ali onda bi se kriva izlomila. A to nije lepo.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ Interpolacija kroz tri tacke? Izlomljena kriva yeah right.
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Slika

Valjda ce da se ocita slika. Prvi put sam upload-ovao na neki image hosting sajt, pa ne znam kako sve to funkcionise.
Korisnikov avatar
By jukie
Biological sex, shown on the top scale, includes external genitalia, internal reproductive structures, chromosomes, hormone levels, and secondary sex characteristics such as breasts, facial and body hair, and fat distribution. These characteristics are objective in that they can be seen and measured (with appropriate technology).
E pa cvrc, veličina grudi nije linearna muško-ženska karakteristika. Bearovi koji kipte od testosterona imaju velike grudi zbog veće količine masnoće. To jednostavno zavisi od tipa građe tela (Rodni nikada ne bi razvio nikakve grudi ali Del bi, i valjda i jeste? a ne može niko da mi kaže da je Rodni muževniji od Dela)
Korisnikov avatar
By jukie
Pa većina ljudi i jeste na nekim krajevima... ja na prve tri stvari sedim u krajnjem desnom uglu (sem ako pod muževnim ponašanjem ne smatraju pljuvanje po ulici, cuganje piva ispred samoposluge, dobacivanje seksualno uvredljivih reči ženama, tučenje gejeva itd.; onda odoh ulevo; ali to mi više izgleda kao klasne razlike)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!