Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Kad bi moj iPod saradjivao sa Last.fm scrobblerom kako treba onda bih imao i dokaz, danas sam Lonely Lisa slusao bar 50 puta :D
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Koliko znam, postoji i scrobbler i za iPod... http://www.last.fm/download#content_ipod

Što se tiče moje last.fm statistike, ovih dana isključivo slušam ovaj album, ali opet ne koliko bih hteo, jer imam milion obaveza, i još učim dosta....

Oui mais... Non - 96 (ovo je velika cifra s obzirom da PLTDV koja mi je jedna od omiljenih ima manji broj slušanja)
Iza je "Diabolique mon ange", koja koliko vidim na raznim sajtovima je najveći favorit sa albuma, i verujem da će biti naredni singl... :D
Korisnikov avatar
By Dégénération
Kod mene na iTunes-u stvari stoje ovako (sabrao je slusanja sa iPhone-a, iPod-a i kompa):
- Oui mais... non (298x)
- Toi l'amour (57x)
- M'effondre (54x)
- Lonely Lisa (54x)
- Moi je veux (51x)

Ostale pesme su ispod 40x

p.s. Coffret collector mi stize za par nedelja :-)
Korisnikov avatar
By Dégénération
Francuski magazin "Paris Match" u novom broju (No. 3211) donosi ekskluzivan intervju sa Mylene Farmer.

Slika
http://www.parismatch.com/People-Match/ ... mer-228031

U ovom "intimnom" razgovoru za pomenuti magazim, Mylene govori o tajni svog dobrog izgleda,
omiljenim destinacijama na kojima boravi, muzici koju sluša, tračevima o sebi itd.
Zaista se može reći da je ovo "prvi put" da je Mylene u javnosti progovorila o sebi.
Rekla je da će sa Laurent Boutonnat-om sarađivati već na sledećem albumu i opovrgla je tračeve da su oni u lošim odnosima.
Korisnikov avatar
By Dégénération
GLASAJTE ZA ALBUM "BLEU NOIR"!!!

Slika
http://www.meilleursalbumetmorceau.fr

U pitanju je glasanje za najbolji album na francuskom iTunes-u u 2010. godini.
Fanovi Mylene su se nažalost tek večeras uključili u glasanje i za sada album "Bleu Noir" nije visoko kotiran.

SAVET: Izbegavajte da glasate za ova dva albuma koja su na slici prikazani na 1. i 2. mestu, jer im svakim glasom povećavate šansu da pobede.

P.S. Možete glasati više puta ukoliko imate nekoliko e-mail adresa...
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Dégénération
Francuski magazin "Paris Match" u novom broju (No. 3211) donosi ekskluzivan intervju sa Mylene Farmer.

Slika
http://www.parismatch.com/People-Match/ ... mer-228031

U ovom "intimnom" razgovoru za pomenuti magazim, Mylene govori o tajni svog dobrog izgleda,
omiljenim destinacijama na kojima boravi, muzici koju sluša, tračevima o sebi itd.
Zaista se može reći da je ovo "prvi put" da je Mylene u javnosti progovorila o sebi.
Rekla je da će sa Laurent Boutonnat-om sarađivati već na sledećem albumu i opovrgla je tračeve da su oni u lošim odnosima.
Tres chouette!
Mislim da je ovo jedini intervju koji sam procitao i koji je 'imao smisla'

kada je Mylene u pitanju

steta sto za album jos uvek ne mogu da kazem da je ni chouette
:snob:
Korisnikov avatar
By Dégénération
Singl "Oui mais... non" debitovao je na 1. mesto francuske top liste singlova (period od 29. novembra do 05. decembra).
To je deseti singl Mylene koji je zauzeo 1. mesto na top listi u Francuskoj.

''

Album "Bleu Noir" legalno je preuzet sa interneta 9 129 puta, što mu je omogućilo da zauzme 1. mesto na francuskoj top listi albuma za proteklu nedelju.

P.S. Samo možemo da nagađamo koliko je ljudi nelegalno preuzelo album sa interneta.
Nekoliko internet sajtova sprovelo je anketu za fanove Mylene Farmer, kako bi oni glasali za omiljenu pesmu sa novog albuma.
Kada se saberu svi ti glasovi, lista izgleda ovako:

1. Lonely Lisa
2. Bleu Noir
3. Diabolique mon ange
4. M'effondre
5. Toi l'amour
Korisnikov avatar
By Innamoramento
Eeee, pa sviđa mi se lista... Tih 5 pesama su trenutno moje najslušanije pesme po last.fm-u (ne računajući OMN)...

1. Diabolique mon ange
2. M'effondre
3. Lonely Lisa
4. Toi L'amour
5. Bleu Noir
Korisnikov avatar
By Dégénération
Kod mene na iTunes-u (ne racunajuci OMN) lista izgleda ovako:

1. Lonely Lisa
2. Toi l'amour
3. M'effondre
4. Light me up
5. N'aie plus d'amertume
6. Moi je veux
7. Bleu noir
8. Leila
9. Inseparables (English version)
10. Diabolique mon ange

P.S. Ovo mi je definitivno jedan od najomiljenijih albuma Mylene Farmer. Nemam ni jednu zamerku za album (samo je mozda mogla vise da se potrudi oko omota).
Korisnikov avatar
By Hys.
DEGENERATION-VEC TI JE DATO UPOZORENJE PREKO U2U DA NE STAVLJAS LINKOVE ZA SKIDANJE!
Korisnikov avatar
By Dégénération
Slika

"Bleu Noir" je na mestu broj 1 u Francuskoj (139 176 prodatih primeraka prošle nedelje),
što je i najveći tiraž prodatih albuma u prvoj nedelji u Francuskoj, u 2010. godini.

[size=-1]On je po prodaji nadmšio prethodne albume "Point de Suture" (108 596 primeraka u prvoj nedelji) i "Avant que l'ombre..." (136 318 primeraka u prvoj nedelji).[/size]

Na 1. mestu singlova u Francuskoj je i "Oui mais... non" (14 961 prodatih primeraka u prvoj nedelji).
[size=-1]To je deseti singl Mylene koji je zauzeo 1. mesto na francuskoj top listi, što joj i opravdava titulu francuske pevačice sa najviše br. 1 hitova
("Pourvu qu'elle soient douces", "Désenchantée", "XXL", "Slipping away (Crier la vie)", "Dégénération", "Appelle mon numéro", "Si j'avais au moins...", "C'est dans l'air" i "Sextonik").[/size]
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
U medjuvremenu mi proradilo scrobblovanje za iPod. Medjutim, pre jedno dve nedelje sam zaboravio da ga iskljucim i radio je dva dana bez prestanka. Sad mi je najslusanija pesma Lonely Lisa sa preko 1000 scrobblova :D
Korisnikov avatar
By Dégénération
Američka pop diva Cher (64 god.) na londonskoj premijri svog novog filma "Burlesque".

Slika Slika Slika

Promotivne fotografije za koncerte u pariskoj dvorani Bercy 2006. godine i dolazak na NRJ Music Awards 2009.

Slika Slika Slika
Korisnikov avatar
By Dégénération
Slika

"Bleu Noir" već tri nedelje ruši rekorde na francuskoj top listi albuma i još uvek se nalazi na mestu broj 1.
[size=-1]On je postigao uspeh albuma "L'autre" iz 1991. godine, koji je takođe tri nedelje uzastopno bio na mestu broj 1.[/size]

Singl "Oui mais... non" je ove nedelje zauzeo 2. mesto na top listi singlova u Francuskoj,
što je prouzrokovano nestašicom ovog singla u muzičkim prodavnica
(jer je singl izašao u ograničenom tiražu).
Korisnikov avatar
By Dégénération

Dodela NRJ Music Awards-a biće održana 22. januara u Kanu.
Za sada je potvrđeno da će dodeli nagrada prisustvovati:
Mylène Farmer, The Black Eyed Peas, James Blunt, Usher, Enrique Iglesias, Nicole Scherzinger, Christophe Maé, Jenifer i dr.

''

Mylene Farmer je nomivana u kategoriji najboljeg frankofonog ženskog izvođača.
U ovom trenutku, još se ne zna koje su pesme nomonovane za pesmu godine, jer će za njih gledaoci glasati u toku programa, putem SMS poruka.
Glasine navode da će Mylene izvesti na sceni pesmu Oui mais... non, u pratnji dosta plesača.

Slika
GLASAJTE ZA MYLENE NA ZVANIČNOM SAJTU NRJ-a:
http://nrjmusicawards.nrj.fr/votes-3373 ... ie/?cat=34
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Francuski DJ Guéna LG, pre nekoliko dana je na internetu objavio svoj remiks pesme Oui mais... non.
Da li Mylene priprema objavljivanje novog singla Oui mais... non sa novim remiksima?

''
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Francuska televizija TF1, emituje teasere najvećih muzičkih hitova u pauzama svog programa (između emisija).
Tako se od ove nedelje teaser za spot Oui mais... non emituje nekoliko puta dnevno na ovoj televiziji.

''

Na francuskoj top listi albuma, Bleu Noir je ove nedelje zauzeo 3. mesto po prodaji,
kao i singl Oui mais... non koji se ove nedelje nalazi na 3. mestu top liste singlova.

Slika Slika
Korisnikov avatar
By Dégénération
Krajem decembra, preko 5000 čitalaca francuskog gay časopisa "Têtu" glasalo je za najbolji album i singl u 2010. godini.
Titulu najboljeg albuma u 2010. poneo je novi album Mylène Farmer "Bleu Noir", koji je osvojio 34% glasova.
[size=-2]Na drugom mestu je Alizée sa albumom "Une enfant du siècle" (20% glasova), a na trećem mestu "Aphrodite" od Kylie Minogue (10% glasova).[/size]

Slika

Kada se radi o singlu 2010. godine, velika borba se vodila između Lady Gage i Mylène Farmer.
Naime, "Alejandro" je odneo pobedu nad pesmom "Oui mais... Non" sa samo 1% razlike u glasanju (15% naspram 14% glasova).
Treće mesto je ponovo zauzela Kylie Minogue, sa pesmom "All the Lovers" (11% glasova).

[size=-2]Ceo članak na francuskom jeziku možete pročitati na zvaničnom sajtu čaopisa "Têtu":
http://www.tetu.com/actualites/culture/ ... sont-18635[/size]
Korisnikov avatar
By Dégénération
Mylène Farmer je u petak popodne privatnim avionom doputovala u Kan, kako bi prisustvovala ceremoniji dodele NRJ Music Awards-a.
Njen boravak u Kanu je bio u potpunoj tajnosti. Samo se zna da je u petak uveče u 20:30h napustila predsednički apartman u Carlton hotelu,
kako bi snimila nastup za pesmu Oui mais... Non. Black Eyed Peas i Mylène su morali da snime svoje nastupe iz tehničkih razloga,
ali su i sinoć izveli svoje pesme pred publikom. U televizijskom prenosu kombinovan je snimak sa direktnim prenosom.
Mylène je sinoć bila u izolovanom prostoru sve do svog nastupa i napustila je Kan po završetku ceremonije.

Slika Slika Slika

Na veliko iznenađenje svih, Mylène nažalost nije dobila nagradu za najbolju frankofonu pevačicu godine.
Tu nagradu je osvojila zvezda u usponu, Jennifer. Ovo se prvi put dogodilo da je Mylène prisustvovala dodeli nagrada, a da nije bar jednu dobila.

Međutim, ono što je sve sinoć oduševilo, jeste fantastičan nastup i izvođenje hita Oui mais... Non,
koji je imao istu scenografiju, koreografiju i kostime kao u muzičkom video spotu.

''

''

P.S. Na internetu se šuška da će pesma Bleu Noir uskoro biti objavljena kao drugi singl sa istoimenog albuma.
Korisnikov avatar
By Innamoramento
I bez te nagrade, 2010. je bila jedna veoma uspešna godina za Mylene... :D
Što se tiče drugog singla, sviđa mi se da to bude BN...
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!