Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Prodajem gomilu đubreta pod nazivom “jugo”. Dizajnirao ga je retardirani inženjer, a sklopila grupa pijanih radnika.

Iako ga zove "đubretom", Amerikanac za "juga traži 2.200 dolara
Ovako glasi početak oglasa za prodaju "juga" na poznatom američkom sajtu "Craigslist", namenjenom malim oglasima.

Nastavlja se: "Njegove performanse i upravljanje odgovaraju karakteristikama kolica za samoposlugu od 99 centi. Možete da računate da će se motor upaliti svako jutro isto kao što možete da se oslonite na Bernija Medofa" (koji je prevario na hiljade Amerikanaca i oštetio ih za ukupno 65 milijardi dolara - prim. aut.).

- Konzerva “koka-kole” je izdržljivija od ovog automobila. Vek trajanja 38.000 milja. :smeh: Jedan vlasnik, sva originalna dokumenta, prvi put registrovan 1988, regulisani vlasnički odnosi u Kaliforniji, bez saobraćajnih nezgoda.

Reklamu završava ovako: "Najgori automobil koji biste mogli da posedujete. Ne očekujte da će se kupci otimati o njega. Donesite 2.200 dolara (ili najviše što možete da ponudite) i nabavite parče.... istorije".

Blic
Korisnikov avatar
By IriS
jbt, ja sam vozila jednog mnooogo dobrog... izmedju 100 i 130 se tresla cela upravljačka tabla, ali kad sam prešla 130 umirio se i ko maca, počeo da prede... neverovatan osećaj. :astral2:
obaška što je spala spljašnja guma sa prozora, ali dobro...

vozila sam još nekoliko jugića, ali meni bre to ko biciklo da vozim... tvrdo i neudobno... u takvom slučaju, pre biram biciklo, zbog sedišta :pervert:
Korisnikov avatar
By Tungi
Bese ima i neki film sa Neve Campbell u kom se pojavljuje yugo?:)
Korisnikov avatar
By haemoglobin
pojavljuje se i u filmu The crow, i onom "Umri muski" sa Brusom Villisom
Korisnikov avatar
By unic0rn
jos je dobro prosao jer mu je jugo iz 88me. sta bi tek reko da je iz 93e/94te, sa sve recesivnim delovima i komandama :lol:
Korisnikov avatar
By pochi
pojavljuje se i u filmu nick and norahs infinite playlist. dosada :lol:
Korisnikov avatar
By Burak
Pojavljuje se i u seriji Porodicno blago. :D :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By HARP
Šta god da bilo Yugo se pojavljuje u US filmovima skoro pa kao buba :lol:

''
Korisnikov avatar
By Dominion
zasto vozaci zastave/yuga kad umru idu u raj?
kroz pakao su prosli...

why is it called a yugo?
you-go, the car stays.
Korisnikov avatar
By Mars
Drowning Mona je super komedija.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!