Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by PopeyePosle će se hvaliti kako je dobio Nobela, a nisu hteli knjigu da mu prime za Ninovu nagradu!
mene uzasava kao nocna mora iz koje se probudis obliven hladnim znojem da se nekim ludim slucajem (mozda ako ziri bude na tripu, sta ja znam) nobel dodijeli miljenku jergovicu (koji je uvjeren da to zasluzuje), to fakat ne znam jel bih prezivio.
Originally posted by Nikodim
Nemoj tako... Uostalom, nije prihvaćen ni Muharem Bazdulj.
Originally posted by NikodimŠteta što doktora Jarića niko nije obavestio da Solženjicin mrtav vec dve godine i da nikako Solženjicin ne može biti najveci živi pisac pa čak i da od Irineja izmole i za to blagoslov.
„Dobrica Ćosić je nesumnjivo najveći živi evropski pisac posle Solženjicina, a najverovatnije i najznačajniji srpski pisac uopšte”, kaže dr Jarić.
Originally posted by SimorJaooo jeeesteee.
Originally posted by Nikodim
Ljubomir Tadić
Jeste, jeste - i našeg predsednika BoTu Dobrica je cupkao na kolenu!
Originally posted by LoniĆirića kad neko nazove piscem, već ga je precenio.
Od živih pisaca potcenjeni su Zoran Ćirić
Originally posted by Loni
Jao što si prestrog Ulixe.
Ne diraj mi Ćirića.
Ja redovno njegove metafore i poređenja prepisujem u jedno blokče.
Zar je moguće da te ovo ne ostavlja bez daha?
PRESIJAVANJE
- Pomislio sam da je pobrkao ,,špansku muvu'' s nekom novom generacijom porcelanskih plombi koje se presijavaju kao Obala Slonovače u podne.
ZNAČAJ
- Srednja klasa u ovoj zemlji gubi na značaju i važnosti kao picajzle u eri epidemije HIV-a.
- Zazvučala mi je kao novooktriveni ženski pubertet.
REČITOST
- Supruga me je pogledala supružničkim pogledom, koji je bio rečit koliko i ničeanski pogled na hrišćanstvo.
IZGUBLJENOST
- Osećao sam se izgubljenije od miša u lavirintu neke futurističke laboratorije.
NADOVEZIVANJE
- Slutnje su se nadovezivale, kao latinski termini u lascivnim poslovicama.
EREKCIJA
- Umesto da ostane diskretni nagoveštaj, postade kopljanik koji se otrgao vrhovnoj komandi i krenuo u solerski juriš bez vidljivog smisla.
- Ponašao se kao da sam ga umočio u visoko koncentrovan irastvor kristalnog meta amfetamina.
VASPITANJE
- Kao da su se razdevojčile u uljudnom vladanju.
REDOVNOST
- Posećuju roditelje redovnije nego popovi parohiju u sezoni krsnih slava.
PIJANSTVO
- Mora da se tako oseća indijanski vrač kad se ušika od vatrene vode pa počne svoj landarajući ples oko totema koji mu stalno šeta kao razlistana vrba na severnom vetru.
TRANSFORMACIJA
- Kao anđeo ljubavi koji se povampirio u anđela osvete.
Originally posted by Lonija imam jednu njegovu knjigu u kući. otvorila, pročitala jednu stranu i momentalno se isfolirala.
Svako mora voleti Ćirića.
Samo što se jedni foliraju.
Originally posted by Lepa KrepaJeste da mu manjka smisao za smišljanje fabule,
Originally posted by Lonija imam jednu njegovu knjigu u kući. otvorila, pročitala jednu stranu i momentalno se isfolirala.
Svako mora voleti Ćirića.
Samo što se jedni foliraju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!