Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Morgan Le Faye
Ne nikako, verujem da je lov kao i ribolov treba zabraniti i uvesti smrtnu kaznu svima koji pecaju ribice ili love zivotinjice po shumama i poljanama...
Zamalo da pochnem da plachem kada se na rtsu prikazuju hajke na vukove, ili lov na sabljarke..
Ljudima, a ovo kazem bez namere da ikog uvredim koji se bave ribolovom i lovom treba najpre tetovirati jedan target na chelu pustiti ih u shumarak i dopustiti ih da mi ostali ih vijamo ali ne sa sacchmarama :lukavi: nego s tenkovima i boinzima pa da vide kako je jadnim i malim zivotinjicama....

:sekirica: :sekirica: :sekirica:
Apsolutno se slazhem:sw:
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
Originally posted by katarina
A prosiricu odgovor kad se vrnem s sluzbenog zadatka!

Da prosirim.
Vrlo volim da pecam!
:up:
Korisnikov avatar
By spark
ne volim ni malo...
Korisnikov avatar
By spark
Originally posted by Mahnitu
Zato si nervozan :wink:
ma ja sam nervozan jer ne pecam, a ti si majka tereza... :nokti: ne vuci me za jezik...
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Najdobronamernije sam ti rekao....ti vidi :wink:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Obozavam da :peca: ! Za moje napacene nerve nema boljeg opustanja od datog sporta. Cim se prolepsa vreme, ekipica se, sa kompletnom opremom ( stapovi,mamci,rostolj,pivo... ), svakog drugog vikenda potrpa u kola i pravac na unapred isplaniranu lokaciju.
Pored toga sto me pecanje bas relaxira, tu uvek padne i dobar provod i posle dva dana kamperskog zivota u grad se vratim preporodjen i spreman za nove pobede...

Jedini bedak u celoj prici je to sto uopste ne jedem ribu... :zid:
Korisnikov avatar
By 2kune
Kako da ne. Volem ja da pecam. Pravi sam alas sa jadranskih ada... Pecam na moretu, jelte... :blush: Najvolim pecati velike krvolo?ne jegulje koje umeju da ?oveku odgrizu ruku. Jednom sam uspeo da upecam jednu takvu od 28 kila. :zvezda: Lepo se peca celu no? iz ?amca i svašta može da se upeca...
:peca: :camac:
A lepo je i kada se ide sa puškom da se gnjura. Kada ja, iskusni ?ovek-žaba, ugledam pravu ribu ( :sise: ) kažem ja sebi: "ju što je lepa! ju što je divna!" i pozovem je na ve?eru harpunom. :D
:roni:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nisam bio sto godina, ali volim pecanje... moj deda me je uvek vodio kao klinca sa sobom, pa sam manje-više odrastao na vodi, a ?amce imamo od kad znam za sebe. ni meni ne odgovara po pitanju temperamenta, ali se radi o tome da me pecanje neverovatno smiruje... nirvana.
Korisnikov avatar
By Bole
Nikada nisam razumeo ljude koji to vole. Meni je to cisto gubljenje vremena. Ja na taj naci ne mogu da smirujem zivce jer meni je to strasno dosadno. :(
Korisnikov avatar
By HARP
Nekada pravim drugaru društvo kada on ide,ali samo leti,jer on ide i zimi,mislim hvala lepo ali ja tada ne idem.
Stalno ska?em,pri?am,šetam se i dosadno mi je.
Kako može da izdrži da stoji i sedi na jedno mesto ceo sat i da bulji u jednu ta?ku ne znam.
Nije to za žive kao što sam ja,ali volim da idem da se zezam.
Znam da kada smo bili zadnji put pokidao i njegovu i moju strunu,posle je on pecao,a ja samo gledao. :peca: :nope:
Korisnikov avatar
By KiWi
išao sam sa ?aletom kao klinac. Znam strava mesta, jer sam tamo provodio dosta vremena. Samo mi nije jasno kako to nekome može da bude dosadno. Postaviš tri pecaljke na stalkove, dok jednu namestiš na drugoj se ve? nešto uhvatilo, dok izvadiš plen i staviš u ?uvarku, na druge dve su ve? ribice. Ako razmišljate da ?oporativno idete obavezno javite. Najlone koristim šesticu i osmicu (to su oni koje je i moj ?ale koristio), i ne koristim živi mamac. Znam da na crva bolje trza, ali mislim da je zanimljivije sa gumenim varalicama i onim ?upavim ?udima (koje nikada nisam umo?io u vodu :) :) ). ... jedini je bedak što na tamišu bez neke kvalitetnije opreme i dosta predznanja sem crvenperke ne možeš ništa da uloviš :( .. ali dobro.. ionako se bavim ribolovom iz sporta :)

Jedino je bedak što ne idem zbog društva, jer oni ne vole da nose duboke gumene ?izme, koje su obavezne (ako želiš da uloviš nešto više od par grana ili limenki)
Korisnikov avatar
By Nestao
joj...meni to tako bezveze!
nikada nisam voleo staticne stvari!
a i treba da obujem one cizme...plus!!1

Neka fala
By Бреее!!!
samo jednom u zivotu bio na pecanju ... bilo mi dosadno ! :(

nije to za mene, koji voli dinamicnost ! :lol:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Moa
Prekjuce sam dobila neku zelju da idem na pecanje jer sam pre dok sam bila mala uvek isla sa jednom osobom na pecanje i bilo nam je super.Nazalost,ta osoba nije vise medju zivima vec dosta vremena pa sam htela da se podsetim kako je to ici na pecanje.Nisam otisla na kraju jer ne bih znala da se snadjem sama verovatno navikla sam da idem sa njim,plus ne bi mi bilo zanimljivo.
By Markky
Pa nisam ljubitelj ali sa bicsim deckom sam stalno isao.
By Çâðê_DUP
Pecala sam samo na moru,
i to OBOZAVAM!!! Jer me jako
smiruje da, dok sam na nekoj
usamljenoj, zabacenoj uvali
gledam u more. Pecanje mi tu dodje
kao neki cover up, jer da ne drzim
taj stap u ruci, izgledala bih
poprilicno autisticno.
A jedna od davnasnjih zelja mi je da
makar uzivo posmatram lov na sabljarku.
(Ako vec necu moci ja da je lovim).
By Çâðê_DUP
Ja bih pecala isklji?ivo kao Lisa Simpson, bez mamca i udice. Naro?ito bez udice. :(
By Çâðê_DUP
Ha ha ha.
"Nuke the wales!"
"But why???"
" I don't know. Gotta nuke
som'ing"
Korisnikov avatar
By colorado
postoji li ista dosadnije od toga???
By Gost
Meni nije jasno zašto svi pod
"pecanje" podrazumevate onako
penzionerski hoklicu i buðenje u 2 am?
Ja sam išla u lov na lignje vršama, i
bilo mi je ekstra zabavno. Da ne govorim
kol'ko mi izgleda primamljivo kada gledam
na TV-u lov sabljarki (i baš bih volela da se
nekad naðem meðu posadom na takvom brodu.)
Korisnikov avatar
By Kittrie
sta znam...
secam se da sam kao mala znala neke stvari, razlikovala vrste , duzine i svrhe odredjenih stapova, tata je imao kolekciju, pa smo ga seka i ja cesto pratile na tim putesetvijama.

ali, joj, kad sam trebala zive crvice da stavljam na udicu, bas bljak.

vise volim da pravim rostilj u nekoj prirodi :)
By жњ
OBOZAVAM! :ribica: :camac: :peca:

samo sto nisam vec godinama. kao klinka se nisam gadila ni da nabodem crvica na udicu, a znala sam kako i da otkacim upecanu ribicu. uglavnom sam lovila one male ribice (zaboravila sam kako se zovu) koje je tata posle koristio kao mamac. jednom sam uhvatila babusku od nekih pola kile :D

imam veliku zelju da probam pecanje na moru, ali nema sanse da za to koristim zive mamce :bljak:
By Gost
Originally posted by GrMi_ZEka
OBOZAVAM! :ribica: :camac: :peca:
imam veliku zelju da probam pecanje na moru, ali nema sanse da za to koristim zive mamce :bljak:
Zeko nikad ne reci bljak... kad bi znala
kako špari?i idu k'o ludi na posebnu vrstu crvi?a...
Korisnikov avatar
By Zenica_boy
Pecanje jos nikada nisam probao,mada svi govore da je to ravno samubistvo,narocito sto se samo ceka,ali znjuci sebe.......ja mogu cekati od jutra do mraka,pa ne vidim da bi mi to predstvaljalo neki ozbiljniji problem:trep:
By PticaNeka
Kako god, po meni je pecanje ubijanje iz zadovoljstva. Zbog cega je potrebno ubiti par riba da bi se neko opustio, ili oraspolozio?.... Ne znam. Nisam sigurna da se slazem sa tim, kako to neki kazu, sportom. OK, ako je situacija takva da je to potrebno da bi se prezivelo i zbog gladi, ali ovako, da neko mora da zabacuje neku udicu, dok sedi pored vode, a da mu sama ta priroda nije dovoljna za opustanje i uzivanje, ne razumem. :(
Korisnikov avatar
By boja71
Svaki slobodan dan koristim za pecanje.Nezamenljiv je osecaj kad na stapu imas ribu 2kg. i adrenalin proradi.Kolena ti drhte,srce hoce da iskoci...
Korisnikov avatar
By HARP
Da li volite da PECATE? Zamenite slovo P slovom K :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!