Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Da, ja sam eleganci i ponosna sam !
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by Hans

Voleo bih da mi neko konačno kaže da nikako nisam njegov tip i to live i da nam date traje 5 minuta. :) Meni se jako dugo niko nije svideo , pa bi eto bilo cool da se i ja ne svidim nekome. :D
Nema pedera koji ti nece naci zamerke, cepidlaciti za neke nebitne stvari i reci ti da nisi njihov tip...?! :shok: Gde ce ovaj (pederski) svet otici... :drama:

Elem, sto se tice teme debelih, sujete, bla, bla, bla, razlikujem ton i nameru tog komentara. Ako ti neko kaze da si se udebljao, ali bez ikakve zle namere, onda mi je to kul.

Ali, ako to neko kaze da bi ti se ismevao, e tada postajem gadan... :lol: (nema veze sa sujetom, meni kada sam smrsao kada sam krenuo u srednju skolu i to jako puno, meni je picilo po zivcima sto su svi to komentarisali i iscudjavali se, i onako hvalili me. Vise sam mislio "nije to za pohvalu. Sada izgledam normalno i to je to. Za pohvalu bi bilo kada bih se napucao u teretani.")

Elem, jedan moj omiljeni primer zlobnog komentara i odgovora je bio jedne ortakinje, sa kojom se dugo nisam video, koja je inace jako, jako krupna. Inace znam da me ne podnosi i nismo se culi predugo vremena, pa mi je njena poruka na MSNu dosla jako iznenadjujuca..

- Ej, cao Korvine sta se radi?
- Evo nista, kako si ti?
- E, bas sam nesto nedavno gledala slike i primetila sam da si se bas udebljao... :) ))
- okeeeej...?
- Moram da idem, caooo...

Nekoliko dana posle, startujem ja nju.

- Ej, gde si Daliborka.
- Eee, cao. Kako si?
- Evo dobro.. Bas sam nesto pogledao tvoje slike.. Jebote trebo pa bas si smrsala...
- Jao, pa zaista? Pa jesam, pa je l se primeti? Jao, pa to je divno.
- Da, da. Apsolutno se primeti. Eto, ja se sada jos malo udebljam, a ti malo smrsas, i onda cemo imati isto kila....

i klepnem blok...

Ne ostajem nikome duzan... :evilgrin:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
šta lupeta ova sanja non stop debeladebela. svašta. i bl isto.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:shamar: ko bre lupeta? ja sam samo realna .. 10 kg imam viska, i borim se za svoje pravo da me svi sazaljevaju

:hvala:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Jao, jedna debela devojka je na Fejsbuku ostavila status ,,Teska sam i samoj sebi", ispod koga sam dopisala ,,Pa to je, Ceco, zato sto si debela" i vise nece da prica sa mnom. :) A nisam bila zlobna.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
jao, mogla sam zaboraviti. i ovo:

,,karam te zguza, karam i sa strane

neću ti ga vadim danima iz đane''
Korisnikov avatar
By el jaguar
Originally posted by Orlando the Lady

Jao, jedna debela devojka je na Fejsbuku ostavila status ,,Teska sam i samoj sebi", ispod koga sam dopisala ,,Pa to je, Ceco, zato sto si debela" i vise nece da prica sa mnom. :) A nisam bila zlobna.
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By starky

naravno,ti si to iz najbolje namere...:gol:
Korisnikov avatar
By Oziris
Kliseirane izjave poput: "Imas najlepse oci/usne/osmeh/whatever koje sam ikada video/la."

:burner:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ne: ti imas divan osmeh, to samo sasvim slucajno ima veze sa opstim mestima.
Korisnikov avatar
By Blady
Ako je za mene, obozavam... bez dalje rasprave..
a ako nije za mene, onda zelim to da ti kazem : "Kako te lepo obozavam" :love:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Jao, setila sam se jos necega!
Dobro, to nije bio sastanak, znale smo se, koleginice smo, i tek smo kao pocele da se... druzimo (?)... setale smo, i, ni od kuda, upitala me: ,,Da li ti masturbiras?" :hypno:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ :kesa:

Ot:

toliko toga ne bih volela da cujem...ali mozda bi bilo lepse pisati o tome sta bi volele da cujemo...
Korisnikov avatar
By IriS
prvi sastanak...

iju, davno to beše :lol:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
mislim da nema stvari koje ne bih voleo da cujem na sastanku sa nekim....zabavlja me svaki izliv mozga koji cujem..no nemam cesto sastanke pa ne slusam niti lepe, niti ruzne stvari
Korisnikov avatar
By IriS
не могу, имам неких неодложних обавеза :maska:
Korisnikov avatar
By EYA

e, o istoj stvari smo pricale ona i ja. Nikada nismo imale prvi sastanak. Imale smo predavanja i vezbe.
I kao treba da izadjemo na taj prvi dejt pocetkom februara. :)
meni su te varijante savrsene.
idite na dejt za valentinovo, kad je je stereotipno, nek bude u fullu :setnja:

lepo se provedite :kiss:
Korisnikov avatar
By Oziris

ne: ti imas divan osmeh, to samo sasvim slucajno ima veze sa opstim mestima.
Ju, hvala ti na komplimentu, koji btw tek DANAS videh :smeh:

On-topic: Na prvom dejtu bi vala mogla da prica i o necem drugom, a ne da se divi mojim punim usnama i divnim, belim zubima. (znam da zvuci narcisoidno, ali desavalo mi se majke mi!!! A kad tako krene, onda postaje kliseirano i smeta mi!)
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!