Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By smaug
Meni je ova tema spektakularno zabavna.
Ja ne znam zasto je ista sa lovom i popovima problem kad su oni servis za naplacivanje verskih usluga. U tom smislu, obzirom da su, sto onomad na jednu drugu temu rek'o Avram Izrael, preko nepotrebni - vrlo su jeftini. To jest, ja da se pitam ja bih vas sisala kao ovce. Bas kao pastir svoje stado. Ili ti, da se bolje razumemo, kako bog zapoveda.

@Tungi - ovo je verzija Duska Radovica na ono tvoje 'Bog ti pomogo' :

Na beogradskim trgovima postrojili se automobili, kao za smotru.
Uniformisano lice stoji ispred stroja i vice:
Pomo'z smog, junaci!
Automobili uglas odgovaraju:
Smog ti pomogao!
I tako dalje, u tom smislu:
Ubio te smog! Smog je spor, ali dostizan! To nas smog kaznjava! Videces ti svoga smoga! Smoziju ti majku! Smog te molovao! Budismogsnama!
Korisnikov avatar
By Tungi
Ma sve bi to bilo ok,da pravoslavna crkva u Srbiji,za svoje usluge izdaje i fiskalni racun i da placa porez.

Samo u Srbiji je crkva iznad drzave.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Tungi

Ma sve bi to bilo ok,da pravoslavna crkva u Srbiji,za svoje usluge izdaje i fiskalni racun i da placa porez.

Samo u Srbiji je crkva iznad drzave.
Eee...nije samo u Srbiji.
By the way - jel znas ti koji je age of consent u Vatikanu?

12 godina!

It makes perfect sense, doesn't it?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
@ Tungi

Govori se da ce Irinej uspostaviti neki cenovnik za nasu dnevnu/ godisnju komunikaciju sa Gospodom,
pa ce biti ustanovljen i neki obavezni maksimum.

@ smaug
Originally posted by smaug
Meni je ova tema spektakularno zabavna.
Zabavna, ali spektakularno zabavna? :smirk:
Korisnikov avatar
By smaug
Da. Spektakularno zabavna. As in: zabavan spektakl.
Korisnikov avatar
By Tungi
2,gore-dole.Big deal.

Zasto je neko dete sa 12 godina,a sa 14 vec nije?

Isti taj Vatican barem nije zatvarao u skorijoj istoriji ljude homoseksualne orijentacije zbog bludnih radnji,dok Srbija jeste.Seksualni odnos medju zenama cak i nije potpadao pod "lewd act".
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Orlando the Lady

@ Tungi

Govori se da ce Irinej uspostaviti neki cenovnik za nasu dnevnu/ godisnju komunikaciju sa Gospodom,
pa ce biti ustanovljen i neki obavezni maksimum.

Komunikacija putem satelita.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Mislila sam da joj je samo naslov takav.
So- e-xci-ting, the au-di-ence will- stomp- and -cheer

Okej, ovo je pricica o coveku koji nije stigao ni da postane svesteno lice:
Imali smo veroucitelja, zvali smo ga Boro Satana... taj nam je na casove donosio slike sa ratista, gde je grli sa Ratkom... onda smo ga prokazali i izgubio je posao. :awesome:
Korisnikov avatar
By smaug
@Orlando
A neee. Svaki post je pravo malo remek delo. Not all credit goes to you.

@Tungi
Ma nismo se shvatili...al nema veze. Ne mogu sad. Narocito ne o tome sta je Vatikan u skorije vreme radio a sta nije. Ali for the record - ne slazem se s tim sto si napisao. I samo 'ocu da kazem da Srbija nije jedinstvena ni-po-jednom pitanju.
Korisnikov avatar
By Oziris
Hvala kosmosu pa ne zivim sa mojima, koji po obicaju, "opevavaju" slavski kolac, i ne moram da prisustvujem toj farsi. Meni da se nesto desilo od svih gore navedenih "bisera" sa popovima, ja bih ga/ih 'ladno osamarila i oterala. Organski ih ne varim, lopuze jedne!!!
Korisnikov avatar
By Srklet
evo bas dobih link na jednog koji je skroz ispalio... :hyper:

http://www.zupa-supetar.hr/index.php?op ... 6&Itemid=1

Gay udruge se ne okupljaju i ne paradiraju da bi ispravili svoju krivi seksualnu orijentaciju nego da bi otkrili što više dezorijentiranih ljudi i privukli što više mladih članova te na taj način doveli u pitanje normalni odnos i život u braku.

Znamo da je u Kristovo vrijeme vladala pošast gube te da su oboljeli trebali biti izolirani i nastaniti se u Dolini gubavaca. Krist je prema oboljelima od gube bio samilostan i svi koji su došli k njemu s vjerom, liječio ih je od opake bolesti. Suvremeni «gubavci» dolaze Kristovu Namjesniku na zemlji – ne da ih liječi već da potvrdi njihovu bolest kako bi se proširila na sve meridijane i paralele. Zanimljivo da Europska unija ulaže ogromna sredstva da spriječi pandemiju svinjske i ptičje gripe, a ta ista Unija dopušta i potiče da se širi u svim pravcima pandemija homoseksualizma i lezbijstva.

ipak, ovaj dio je vrh:

A svakome je jasno da:

konj ide na kobilu, krmak na krmaču, magare na magaricu, jarac na kozu, vuk na vučicu, bik na kravu, lav na lavicu, ovan na ovcu, pijetao na kokoš, majmun na majmunicu, pa tako redom od komarca do orla

uz male iznimke poremećenih stanja.

:lol: :pop: :lol:
Korisnikov avatar
By (Hilbert)
Ne volim crkvu. Mrzim popove. Bezim od njih ko krst od djavola.
Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Oziris

Hvala kosmosu pa ne zivim sa mojima, koji po obicaju, "opevavaju" slavski kolac, i ne moram da prisustvujem toj farsi. Meni da se nesto desilo od svih gore navedenih "bisera" sa popovima, ja bih ga/ih 'ladno osamarila i oterala. Organski ih ne varim, lopuze jedne!!!
Treba nekako uskladiti tradiciju i ono što je lijepo u njoj sa "kuratom" religijom na našim prostorima. Ne vidim ništa loše da slavski kolač lome dva geja ili dvije lebze na svojoj slavi. Da li je to farsa? To je dugo pitanje, pitanje vjere, običaja, osjećaja itd.

Što htjedoh reći: suviše se braniš, a tu obično ima "više no što sreće oko" :D
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Popeye

ipak, ovaj dio je vrh:

A svakome je jasno da:

konj ide na kobilu, krmak na krmaču, magare na magaricu, jarac na kozu, vuk na vučicu, bik na kravu, lav na lavicu, ovan na ovcu, pijetao na kokoš, majmun na majmunicu, pa tako redom od komarca do orla

uz male iznimke poremećenih stanja.

:lol: :pop: :lol:
aha, za komarca i orla mu je zafalio ženski rod (a očito je za heterobožiju poentu bilo važno da se spomenu), a skont'o je da bi, ako stavi komaricu i orlicu, išao na ruku sotonskim feministicama... pa se odlučio za drugačiji stilski pristup. cleva. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By .L O S T
opelo mom dedi pre dva meseca. na sred opela se svadja sa prisutnima sto niko od njih nije juce dosao na liturgiju, prica o srpstvu, srpskom ponosu, o postu i pricestu kao najbitnijim stvarima na svetu, o mentalitetu..... a nije zato pozvan i placen 5000rsd.

na trenutke sam imao neodoljivu zelju da ga lupim onom krstacom no hajde nije mesto ni vreme za to.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
pa jesi li posle našao prigodno vreme i mesto za krstoterapiju?
By J...
U moju kucu pop nikad nije usao niti ce.

:egzorcist:

A najzanimljiviji dogadjaj u vezi popova je kada sam jednom prilikom usla u dvoriste neke crkve s namerom da malo razgledam i mislila sam da nema nikoga jer je kasno popodne. Medjutim u jednom trentuku izlazi iz crkve cistacica s metlom i nastavlja da cisti stepeniste a za njom pop koji izuzetno grubim glasom uzvikuje "kako sam se danas umorio u pizdu materinu!".

Pomislila sam da ce me verovatno ispsovati i isterati napolje pa da se to ne bi dogodilo, odmah sam izasla sama. :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja sam na sahrani svoga dede prosle godine,upao u neku spiku sa popom,i tako dodjosmo do "Igre staklenih perli" i Hessea,na sta je on odgovorio :"A da,gledao sam to na televiziji"

:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!