Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by KragiNe stedim kintu nego vreme...
E što mrzim te stereotipe iz američkih serija po principu punimo frižider jednom mesečno i onda izlazimo iz marketa noseći 28 papirnih kesa koje guramo u prtljažnik automobila.
i sad ću ja da idem do Rode da bih kupio 6 litra mleka za 15 dana unapred ne bih li uštedeo 50 kinti. jok vala, odem po cigarete u prodavnicu i kupim ako mi treba još nešto. veliki marketi su mi zanimljivi zbog velikog izbora na jednom mestu u smislu raznovrsnosti al baš da se cimam za 15 dana unapred, teško.
Originally posted by mili86
Originally posted by KragiNe stedim kintu nego vreme...
E što mrzim te stereotipe iz američkih serija po principu punimo frižider jednom mesečno i onda izlazimo iz marketa noseći 28 papirnih kesa koje guramo u prtljažnik automobila.
i sad ću ja da idem do Rode da bih kupio 6 litra mleka za 15 dana unapred ne bih li uštedeo 50 kinti. jok vala, odem po cigarete u prodavnicu i kupim ako mi treba još nešto. veliki marketi su mi zanimljivi zbog velikog izbora na jednom mestu u smislu raznovrsnosti al baš da se cimam za 15 dana unapred, teško.
Originally posted by 4NY K3Y
a i kintu, jer kad saberem razliku u ceni za recimo veliki ariel, tabletice u velikom pakovanju za masinsko pranje sudova, i tako te stvari, i te kako postoji nezanemarljiva usteda
(da, uracunala sam i benzin u troskove)
Originally posted by MomoSad kako je bila (i jeste) ova kriza, sa svih strana stizali tako saveti kako da se uštede pare...od onih krupnih, rate, krediti i sl...pa do sitnih fora u svakodnevnom životu...PA JE neka tamo teta rekla kako u kupovinu treba ići sa spiskom i strogo se držati njega......
ljudi izbegavaju da idu u velike nabavke jer kazu da cesto kupe i ono sto im ne treba
Originally posted by haemoglobin87I moji su takvu kupili pre nekoliko dana.
dobio budjavu gaudu (otkrio kad sam skinuo foliju)
Originally posted by OrionSto niste vratili?
Originally posted by ZwezdicaMoji su to po sistemu šteta da se baci, mrzi ih da vrate pa samo skinuli buđave delove i posle u tost.
Originally posted by OrionMatorci su hit potpuni, samo da se nesto ne baci, pa makar i budjavo.
Originally posted by ZwezdicaMoji su to po sistemu šteta da se baci, mrzi ih da vrate pa samo skinuli buđave delove i posle u tost.
Originally posted by Zwezdicajer su radili do 17h a ja sam bio petnaest minuta pred zatvaranje tamo. No, ne iskoristih je vec bacih sve u smece
Originally posted by haemoglobin87Greota bre, lep sir..
Originally posted by Zwezdicajer su radili do 17h a ja sam bio petnaest minuta pred zatvaranje tamo. No, ne iskoristih je vec bacih sve u smece
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!