Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By agent-fisher
Tražim cimere/cimerke za stan na Banovom Brdu u Požeškoj, kod Tehnomarketa, tj. jednu stanicu dalje od McDonald's-a.
Stan je prostran, dvosoban, na dva nivoa, stim što je na prvom samo kuhinja, na donjem nivou su dve sobe, kupatilo i terasa. Tražim još tri cimera/cimerke, dakle ukupno bi nas bilo 4 (po dvoje u svakoj sobi) i u tom slučaju krija iznosi 75€ mesečno, a sa računima ne prelazi 100€. Ima ADSL, kablovsku, centralno grejanje.
Javite mi se na mail freyaasaboy@gmail.com, s obzirom da nisam toliko često na forumu. :zastava:
Korisnikov avatar
By mili86
Ima li koga u centru ili na vracaru? ili bar kod usca?
Korisnikov avatar
By IriS
Banovo Brdo je super za život u BGu. ako ne i najbolje.
Korisnikov avatar
By mili86
ali mi je daleko od posla i faxa!!!!!!!!!!!!! :drama:
Korisnikov avatar
By IriS
od BB do Beogradjanke se GSPom stiže za max 15min.
ako ti je to mnogo za BG, onda ok.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
trazim i ja nesto blize centru... banovo brdo mi se bas ne uklapa, a odgovarala bi i cena i konstalacija :sigh:
Korisnikov avatar
By mili86
Pa sta mi znaci Beogradjanka... studiram preko Save...
Korisnikov avatar
By IriS
jbt, koliko ste vi današnja deco razmaženi. :drama:

ja sam živela godinama u studenjaku i svaki dan prelazila pola Beograda da bih stigla na vežbe i predavanja, pa mi ništa ne fali.
Korisnikov avatar
By mili86
Ali ja s fakulteta palim na posao i obrnuto i nemam dovoljno vremena da bih ga gubio u prevozu
By dukkehjem
Originally posted by IriS

:up: :up: :up:
banovo brdo je definitivno najbolje za zivot u bg-u.

edit: sve sto ti treba imas tu, sve banke, prodavnice sportske opreme, zdravu hranu, itd., itt. relativno mirno, a sve ti je generalno blizu, ima klub realnog aikidoa i svasta jos, sredili pozesku, tramvaji ne tandrcu... milina :love:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Super je brdo osim svakodnevnih guzvi kod ade :sigh:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja svakog dana tu plivam, jos sad po kisi... :drama:

:awesome:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Dante
Originally posted by IriS

Nemoj biti nerazumna, najbolji je Dorćol i onaj deo od Kralja Petra i konaka...
jeste. pogotovo ako voliš da gaziš po psećim kakama :bljak: i da nemaš gde da se parkiraš :smug:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by agent-fisher

Tražim cimere/cimerke za stan na Banovom Brdu u Požeškoj, kod Tehnomarketa, tj. jednu stanicu dalje od McDonald's-a.
Stan je prostran, dvosoban, na dva nivoa, stim što je na prvom samo kuhinja, na donjem nivou su dve sobe, kupatilo i terasa. Tražim još tri cimera/cimerke, dakle ukupno bi nas bilo 4 (po dvoje u svakoj sobi) i u tom slučaju krija iznosi 75€ mesečno, a sa računima ne prelazi 100€. Ima ADSL, kablovsku, centralno grejanje.
Javite mi se na mail freyaasaboy@gmail.com, s obzirom da nisam toliko često na forumu. :zastava:

Nego...Jesi ti izasao iz svih onih sranja?:D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ili je Banovo brdo izmesteno negde tako da vise ne zavisi od sajma, mostarske petlje i zeleznicke stanice a pride su iskopali ogroman podzemin parking ispod Pozeske, ili mi ne pricamo o istom Banovom brdu.
Korisnikov avatar
By Blady
^ to je garant onaj stan sto sam sanjala... nesto mi se opet vraca secanje :psiholog:
jos komsinica sa kucacom, to je garant ona tvoja baka iz sna...
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by unic0rn

Ili je Banovo brdo izmesteno negde tako da vise ne zavisi od sajma, mostarske petlje i zeleznicke stanice a pride su iskopali ogroman podzemin parking ispod Pozeske, ili mi ne pricamo o istom Banovom brdu.
:jbg: :ccn:
Korisnikov avatar
By KiWi
Jao ja bih rado živeo sa cimerom/cimerkom, ali postoji realna opasnost da gajbu pretvorim u jebarnik ... cena je veoma veoma pristupačna :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!