Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Foto Djenka

Fotografiju najskoriju mogucu
1
13%
Fotografiju iz mladjih dana
1
13%
Ne bi uopste stavljao/la fotografiju
3
38%
Neka zajebancija bi bila sigurno
Nema glasova
0%
Nesto peto...
3
38%
By Sixto
Inspirisan pricom od pre par sati u drustvu reko ovo bi bila interesantna tema i jos interesantni odgovori.

Teza je da ljudi kad im se blizi kraj pri odabiru fotografije za izradu na porcelanu koja se metne na spomenik, uvek odaberu neku iz mladjih dana, valjda da ih se secaju u boljem svetlu nego sto su trenutno...

Da imate priliku kakvu bi fotografiju stavili i kako bi voleli da vas se secaju?

Slika
By alexandermagic
Nešto peto...

Svakako želim biti kremiran, a pepeo bi trebalo da se raspe na određenoj lokaciji. :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
moju fotku sa matore a oko i iza mene neku apstrakciju ... arabeske i neki neartikulisani ukrasi
Korisnikov avatar
By unic0rn
Zavisi, jos nije vreme da se otom razmislja. (A i moram da pitam Boz'cu sta je po ovom pitanju valjano ucniti i da je odboga!)

To ionako tesko da moze da zavisi od pokojnika.

Nacelno:
Originally posted by alexandermagic

Nešto peto...

Svakako želim biti kremiran, a pepeo bi trebalo da se raspe na određenoj lokaciji. :lol:

A sto se tice ovakvih preterivanja - stagod da pomaze ljudima da hendluju bol.
(mada se meni chini da na andjeoskom delu kamena, u desnoj ruci ima bejzbol palicu :pucaodsmeha: )

A videh pre par nedelja jedan, iz'escu se sto ga nisam slik'o, ono tipa, Baki Brate Tebra, podigao sebi za zivota spomenik, sa sve svojim portretom, celavom glavom i kajlom.

---
Edit:

E da, ono sa pravim fotografijama i nije tako losa fora. Tacno mozes da vidis kako su ljudi izgledali u odredjenom vremenskom periodu.
Korisnikov avatar
By Mars
Ima nešto tužno u svim onim slikama koje potomci koriste za tu svrhu...iz ličnih karata, pasoša...nekad sa onim okruglim nitnama u uglovima.

Lica sva ozarena (treba biti lep sledećih 5 godina kad nas pandur ili carinik legitimišu)...žene napirlitane, frizure od tog dana. Neko se slikao za vizu, neko (u posebno trgičnim situacijama) - za indeks...tužno.

Mislim da treba imati posebnu fotografiju (takodje sa najširim mogućim osmehom) koja će kad dođe vreme služiti samo toj svrsi i ničem drugom (umrlicu takodje, prvo lice se podrazumeva...)

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Tako bi nešto odabrala i Hajdi za svoj spomenik (samo roze).
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne želim grobno mesto... želim moj pepeo prosut bilo gde!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!