Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzi
Zavisi, ali trudim se da misli usmerim na morske talase i sunceve zrake...
ovih dana me konstantno uspavljuje jedan te isti film, nikad da vidim kraj :smeh:
By alexandermagic
Rezimiram protekli dan i da li sam uradio sve što sam isplanirao.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Sunce

Pred spavanje se pomolim da se vise nikad ne probudim. :opatica:
:lol:
ont: mislim '' jo što mi je lepo, i luv sleeping :meda: moram ranije da legnem sutra, treba mi više sna, I NEED MA BEAUTY SLEEP :cupakosu: '' :sweet:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ili se uspavam cim dotaknem jastuk ili krece visecasovno pokusavanje uspavljivanja... premotavam film od prethodnih dana, zamisljam buduce dogadjaje, vecite "sta bi bilo da sam..." pa razni scenariji za dogadjaje koji bi se odigrali da je nesto bilo drugacije, onda kad vidim da mi ne ide uspavljivanje uzmem telefon da malo surfujem po netu, obavezno citam Facebook i Twitter, jer mi je to toliko dosadno da me nekad uspava, ako ne uspe, pokusavam da se uspavam tako sto se mazim, ako n to ne uspe, onda razmisljam sta bih mogla da radim ako sad ustanem... ume to da potraje do vremena za budjenje.
Korisnikov avatar
By bu
igram iks oks na telefonu ;D
Korisnikov avatar
By emo_haos_
pa ja se uglavnom prisećam nekih poprcljivih scena iz glave, ili smišljam neke poprcljive scene. ili samo zamišljam da sam na prostranom krevetiću uz voljenu osobu :volinevoli: a ponekad sam sva u nekakvim brigama :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Hys.
Trudim se da mislim na lepe stvari ili na neke sitkome koji zahtevaju minimum brejncels.

Spavanje i ja nismo prijatelji te ne volim cak ni da razmisljam o uspavljivanju. Kao recimo sada.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
isti slučaj. naročito mrzim "odlazak u krevet". otkad znam za sebe, a bome i pre toga - pričali mi kako sam se oduvek batrgala kad treba zvanično ići na spavanje (najčešće kroz san, pošto bih prethodno već zakuntala na kauču ili fotelji), a izjavu "neću da spavam", sam uvrstila u govorni mi repertoar maltene čim sam progovorila. i kako tad, tako i sad najvolim da se obeznanim na kauču pred tv-om ili nekim sličnim zatupljujuće-sedativskim sredstvom.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
resavam sudoku ili razmisljam o planovima za sutra
Korisnikov avatar
By gossip
pustim radio ili sound of rain and thunder i cekam da zaspim
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
U poslednje vreme, kako dodirnem krevet zaspim, pa i pre toga.

Imala sam periode kada nisam mogla odmah da zaspim i tada bih obicno mislila o nekim meni dragim trenucima ili bih pevusila neku pesmicu u mislima (mada tada u 90% slucajeva nisam mogla da se uspavam)

Volim da spavam, jako.
To je jedino mesto gde mogu da budem skroz opustena, bez ikakvih briga.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa uglavnom razmislim o svemu što se dešavalo o svemu što se dešava i o svemu što će se desiti i nekim vanvremenskim dešavanjima i onda se prevrćem još sat vremena po krevetu pa nekad zapravo i zaspim pre nego što treba da ustanem
By Sixto
Bacim ga u nesvest i odmah sledeceg sekunda kuntam! :D
Korisnikov avatar
By svejedno
ja... ne lezem... dok mi se prilicno ne prispava, odn dok oci ne pocnu da se zatvaraju, prakticno.

nemam, drugim recima, vremena da razmisljam pre nego sto zaspim, jer se u principu samo srucim u krevet kad sam vec u polu-snu.

razmisljam o tim random stvarima ujutru, uz kafu. prvo o snu, onda o svacemu.
By space_oddity
Najčešće odem da legnem kada sam toliko umorna i iscrpljena da zaspem u roku od par sekundi. Tako da, uglavnom mi poslednja misao bude da je udoban krevet ili još uvek razmišljam o neokm zadatku koji sam nažalost radila pre spavanja.
edit- vidim da je i svejedno napisao slično. E baš tako i ja, samo što ne pijem kafu ujutro.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nadogradjujem svoj unutrasnji svet, tamo gde sam sinoc stao
Korisnikov avatar
By antibiotic
^ a da ih ipak napises? Ne moras da ih saljes.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
u poslednje vrijeme volim da pred spavanje zatvorim oci i budem na nekom od mjesta koje sam ranije posjetio. Cesto sam na jednoj divnoj tvrdjavi nad zalivom, i miluje me sunce.
Ako me nesto opterecuje - onda ustanem, poslusam neku opustajucu muziku pa lakse odlutam.
Ovo vazi samo kad idem u spavacu u svjesnom stanju. Ako zaspem uz TV, onda na brzinu perem zube i trudim se da se ne probudim previse :)
Korisnikov avatar
By ToniBaloni
Hehe, u zadnje vrijeme pustim preko mobitela da mi svira neka radio postaja iz Hong Konga pa se cerim njihovom cerekanju <3
By Lovefool
obicno idem na spavanje kada mi se oci sklapaju, a kada to nije slucaj, razmisljam o svemiru, vremenu i prostoru kako se ne bih fokusirao na svoje planove i probleme, jer se onda uznemirim..

ponekad zamisljam kako ruka preko mog stomaka zapravo nije moja :(
Korisnikov avatar
By mean95
obicno mislim o proteklom i buducem danu...nekad kad ne mogu da zaspim zamislim livadu sa cvecem i trudim se da ne mislim ni na sta sem toga, i uvek pre nego sto zaspim kazem u sebi "Bice sve ok"..tako mi onda lakse sve padne :)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2509214#p2509214]Over_the_rainbow napisao:[/url]U poslednje vreme, kako dodirnem krevet zaspim, pa i pre toga.

Imala sam periode kada nisam mogla odmah da zaspim i tada bih obicno mislila o nekim meni dragim trenucima ili bih pevusila neku pesmicu u mislima (mada tada u 90% slucajeva nisam mogla da se uspavam)

Volim da spavam, jako.
To je jedino mesto gde mogu da budem skroz opustena, bez ikakvih briga.
Ovo..
Ili ukoliko se ne uspavam odmah, razmisljam o tome kako ce biti bolje kad odem.
Korisnikov avatar
By Madonna
silujem se raznoraznim sadržajem s interneta dok se ne ukomiram
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!