Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Orion
sanjao sam nekog dečaka koji me zamolio da ga povedem sa sobom i ja pristanem i onda moramo neki bazen da preplivamo i ja ga nosim na ramenima al' se on opet malo nagutao vode i ja se uplašio i posle sam ga vratio kući i rekao njeogvoj zloj maćehi da mora biti bolja prema njemu :fairytale: bat ic čru, it did hepn!
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Vidim da i Orion i ja noću spašavamo decu, te preplivavamo nekakvu vodurinu u tom nastojanju.
Ima li još koga da to sanja? Snove na sunce. Stvar je od životne važnosti.
Nemojte posle da se dogodi :freddy: pa da bude kasno.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Da, kao, lezim sa jednom devojkom, ulazi druga, pa i treca,
i kao, lepo nam je,
a onda upada moj komsija sa prvog sa pistoljem u ruci goneci nekog tipa,
za njima upadaju jos dvojica ljudi u crnim trenerkama,
i najednom se okrenem i vidim kako su na zastakljeni deo vrata moje sobe naslonjene sake, mnogo saka,
i najednom staklo prsti, zilioni hrle unutra,
pada luster, urusava se zid
i ja se budim
Korisnikov avatar
By bothways
Ja sam sanjao da me je srpski parlament (!) zaposlio da idem po celoj zgradi (koja je u obliku teatra), od kancelarije do kancelarije i da od sluzbenika, koji su numerisani slovima i brojevima, u rastucem redosledu tih slova i brojeva, skupljam materijale (uglavnom neke istampane papire, ali neki su imali i diskove, a neki su vajali i klesali) koje su ti sluzbenici odradili (zaduzenja koja su im randomly data ranije). :lood:

A na noc kratkodnevnice, sanjao sam pomracenje meseca, koje me se plasilo. Kad sam pogledao u mesec, bio je u delimicnom pomracenju. A onda, kao da je mesec (a valjda i zemlja) primetio da gledam u njega, pomracenje je nestalo za treptaj oka.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
@Orlando

Da to nije bila eksteriorizacija orgazma u snu, tj. orgazma TOKOM sna, ali eksteriorizovanog U snu? (jeb'o nas sve Insepšn)

A btw, sad sam se setila kako je jedan moj drug sanjao da masturbira i da ima qrac ogroman kao balvan (heh), a onda kad ga opiči orgazam, ORGAN krene da mu se rasipa u gomilu kablova koji se prepliću.
Korisnikov avatar
By Galateja
Sanjala sam sopstvenu sahranu. Veoma čudno iskustvo. :hypno:
Korisnikov avatar
By Madonna
retko kad se setim snova a danas dva :wundy:
san prvi: gledam na tvu novi spot od misi eliot, nova pesma koju nikad nisam čuo, a spot je funny, igračke muče bebe, tj. kao zamenile uloge a bebe pizde i onako zbunjeno gledaju :lol: o.O
san drugi: neka pijana nakaza me juri s nožem u ruci a onaj reckavi nož za hleb, u nekom smo bloku, ja utrčim u neki ulaz i legnem na krevet koji je u ulazu i branim se ćebetom.
Korisnikov avatar
By Hys.
Sanjala sam teske gluposti.....kako sam kod jednog para u stanu, a oni zive u drugoj zemlji, i sada, ja skapiram da u toj zemlji je skroz normalno da su cudovista neka tipa elijen napolju.
Ja naskacem na terasu, i pitam se kako su ludi, sto nije sve zabravljeno, jer vidim neko sluzavo cudoviste sa pipcima da 'oce da nas scepa, i drzim ono, a pored mene Drrtty i ja mu govorim da mi da kanap da svezem bravu, a on ko pogubljen u svemiru, i ja pocinjem da vicem da je totalni retard i da mi da jebeni kanap da ne bi svi bili pojedeni :lol:

Nekako sam to svezala, kapiram posle sam razmisljala kada su cudovista mirna da mogu da uhvatim let nazad and get da fuk oot :lol:

E...da!

A san pocinje tako sto mi jedna riba na engleskom salje nesto u fazonu kako me nije sramota, kako mogu tako da se ponasam, a ja sam u fazonu :wtf: ali onda saznajem da je to nameravala da posalje novoj verenici Hju Hefnera... :lol:

E, tu rajches lass ja zatim spavasavam od monstruma uz pomoc Drrtija kog hocu da sameljem kolko me nervira ("u ll get us all killeeeeeeeeed!)
By Orion
I feel like a whore when I see you in my dreams
I feel like a whore when I see you in my wet dreams
I feel like a whore when I see you in my dreams
I feel like a whore when I see you in my wet dreams

:zvizdi:
Korisnikov avatar
By erkondisn
nesto da sam lunjao po beogradu s nekim meni poznatim ljudima :dj:
Korisnikov avatar
By Torry
sanjala sam da ima dete, onako mlada, i da mi se udvara

i jos pored toga da drugarica ima porodjajne bolove
Korisnikov avatar
By Torry
u mojim snovima zivis, u mojim snovima pravis lom
i samo tamo jos mogu ljubiti usne i biti tvoj(a)....
Korisnikov avatar
By Tungi
Decko i ja smo pre neko vece legli u isto vreme i sanjali ISTI san:hypno:
Korisnikov avatar
By Mars
Do neverovatnih detalja... :hypno:

Pri čemu ništa seksualno...pa da kažeš - nije čudo, normalno je. Ne...sasvim sasvim drugo nešto.
Korisnikov avatar
By constantine
sanjao sa da sam tetki psovao celu familiju zato sto mi se mesala u posao... u al je plakala... ako kad tura nos tamo gde joj nije mesto!

off: ja volim da preteram ne zameri, ja radim to tetka iz ljubavi :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
^ :hail2:

Ont: Sanjala sam da putujem vozom kroz Sloveniju, i u kupe ulazi moja ...moja.... nesto, i govori kako je pocela da uzima privatne casove pevanja od nekih ruskih Cigana iz kupea mimo nas, navlaci zastore, i uspavljuje me. Ja se budim, a ona mi plete zelene rukavice. :)
Korisnikov avatar
By badu
Bandzidzamp iz Enterprajza na Zemlju.
Korisnikov avatar
By dharmox
Sanjao sam da se usred terazijskog tunela otvorio direktan prolaz do albanske obale i ja, radoznao kakav jesam, krenem tamo, a dečko mi kaže, mani sad Albaniju, zakasnićemo. I nastavimo preko mosta ka Novom Beogradu, a ondak se nađem sam u staroj bigzovoj zgradi preko puta sajma koja je potpuno prazna, a iz liftova vire neki alieni..
Korisnikov avatar
By Torry
kako smo srecne i drzimo se za ruke
Korisnikov avatar
By Hys.
Da sam na letovanju u CG, naravno imam neki problem sa smestajem, ali ne veliki (zacudo) i da sam u maticnoj sa el jaguarom, neka veselijada.
Posle idu muke, ali ovo je jos i najbolji san tog tipa.
A, da, a posle el jaguaru pricam ovaj san (dok jos sanjam zapravo) :lol:
Korisnikov avatar
By EYA
sanjala sam savrsenu kombinaciju vodjenja ljubavi i sexa, onako sve isprepleteno i odjednom... dugoo, dugoooo... bilo je... mmmm... predivno :sunce:
Korisnikov avatar
By EYA
:smeh:

al sam se zato jutros probudila nadrkana jer sam shvatila da je to bio samo san :doktor:
Korisnikov avatar
By Marvin
ja pre neki dan saaavršen san :love:
izmislio sam neki kolač, i onda je recept postao bukvalno planetarno popularan :lol:
a stvarno je bio savršen, ceo san sam ga jeo...
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!