Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by poslednjalatica

Ovde se zaboravlja jedna bitna stvar, a to je da se biljke NE HRANE SUNČEVOM ENERGIJOM! Prema tome, ni čovek se ne može hraniti sunčevom energijom (ne znam odakle vam uopšte ideja da može). To je naprosto nemoguće.
Biljke se hrane putem korena, one KORISTE elektromagnetnu energiju sunčevog zračenja za SINTEZU već unete HRANE.
To tvoje kaže školsko znanje staro nekoliko vekova...a šta kaže NOVO saznanje naučnika:

Naš narod kaže gde ima vatra ima i dima!!!

U 19 stoljecu britanci su u Indiji otkrili postojanje jogija koji su navodno imali vise stotina godina, tako su sa velikim interesom zapoceli istrazivati fenomen fantasticno starih i vitalnih ljudi. Ti stari ljudi-jogiji poznavali su jednu od najcuvanijih tajni svih vremena"solarnu jogu" odnosno nacin ili tehniku s pomocu koje se direktnim upijanjem energije sunca, može podmladiti fizicko tijelo. Ljude koji su ovladali mocima manipulacije suncevom energijom nazivaju"oni koji se hrane bozjom manom" Najpoznatiji solarni jogiji 19 i 20 stoljeca su Swami Visudananda, Prahlad Djani, lutajuci svetac Sun-jogi Umasankara i Hira Ratan Manek, takodje lutajuci svetac Sun-jogi koji nesebicno prenosi savremenim ljudima ovo prastaro znanje. Ovaj zadnje nabrojani je prosao ispitivanja NASA, americke agencije za svemirska istrazivanja u trajanju od skoro 2 godine, a nikada ni jedan covjek prije Maneka nije bio podvrgnut tako temeljitim i dugorocnim testiranjima. Zakljucak znanstvenika NASA bio je da se radi o fenomenu, jer su sva istrazivanja pokazala stvarne vrijednosti solarne joge, a neke tehnike su uklopljene i u program za obuku astronauta. Nekoliko naucnika isprobalo je osobno Solarnu Jogu i bili su fascinirani nacinom i brzinom kojom su potaknuli svoje Paranormalne sposobnosti, one su kod svakog covjeka latentne, ali ih je tesko pobuditi, zato mnogi odustaju, jer sve tehnike zahtjevaju dugogodisnji svakodnevni rad, ali ne i Solarna Joga, ona brzo i mocno budi uspavane sposobnosti covjeka, kao i njegovo zdravlje. Primjenom i svakodnevnim vjezbanjem solarne joge, nestaju sva fizicka i psihicka oboljenja u roku od nekoliko mjeseci. Energija sunca i njen dugin spektar boja odgovaraju boji organa u ljudskoj bioplazmi- auri, iscjeljivanje bojom poznata je holisticka metoda i primjenjuje se u SAD, Francuskoj, Engleskoj, Njemačkoj, Srbiji, Hrvatskoj, Bosni, Indiji......!
Tecaj solarne joge kratak je i lako savladiv, te ne trazi nikakve fizicke napore, niti zahteva neke fizicke vezbe posebnog karaktera, samo nesto zelje i volje, kada ste donjeli odluku o promjeni kvalitete zivota, vec ste ucinili pola posla, ucinili ste inicijaciju i evokaciju. Solarna Joga se moze nauciti prakticirati i bez vodstvom nekog iskusnog trenera, gurua ili praktikanta, za sada ne postoje pisana djela o toj u tajnosti dugo cuvanoj tehnici, ali imate dosta uputstava, video materijala, slika za tu praksu.
"Bez sunca nema zivota, svaki pokret svakog zivog bica dogadja se zahvaljujuci suncu"

.
Osvrt na "MELATONIN i PINEALNU ZLEZDU"

Postavljena je dupoko u nasem mozgu i naziva se pinealna zlezda ili pineal glend. Ova malena zlezda je snabdevac endokrinog sistema, i upravlja najvecim delom funkacija u nasem telu. Ona kontrolise i upravlja nasim " telesnim satom" proizvodeci melatonin; hormon koji bi mogao biti najvece otkrice od pronalaska penicilina, i prekidac za kontrolisanje procesa starenja. Pinealna zlezda kontrolise takodje nas ciklus spavanja, promene telesne temperature posebno pri promeni godisnjih doba. Ona govori zivotinjama kada treba da se sele u tople krajeve, upravlja njihovim odrastanjem. Usporava i ubrzava metabolizam, govori im kada da se najedu radi ulaska u hibernaciju, i kada da se bude iz nje na prolece.

Melatonin je hormon koji ne kontrolise samo kada smo pospani, nego nam pokazuje koliko smo stari, kada ulazimo u pubertet, i kako se nas imunoloski sistem bori protiv bolesti. Obzirom da je smestena u sredini naseg mozga, pinealna zlezda nema direktan pristup suncevom svetlu. Nase oci joj salju direktnu informaciju o dnevnoj (suncevoj) svetlostiili kada je ugaseno svetlo i kada je mrak. Sunceva svetlost stimulise pinealnu zlezdu da proizvodi melatonin, po noci kada nema sunca melatonin se oslobadja u nasem telu kada spavamo. Zaslugom pinealne zlezde i melatonina, ljudi su mogli da spavaju po noci i da se bude danju mnogo ranije pre nego sto je bio izmisljen sat ili casovnik.......

Ostatak imate ovde:

http://www.cybermikan-sungazing.org/...nogogodina.htm

..........................................................................................................

Jestivi divlji ( frenetičan ) elektron

Svijetlost je osnovni sastojak iz kojeg potiče sav život, razvija se i ispunjava se energijom.
Svijetlost i zdravlje su nerazdvojivi.
Osobnim ponašanjem uspjeli smo se odvojiti od izvora svijetlosti koristeći fluorescentnu rasvjetu, životom u zatvorenom prostoru, naočalama, kontaktnim lećama, sunčanim naočalama, losionima za tamnjenje kože, jedući meso, hraneći se prerađenom hranom i kuhanim povrćem, mnogi od nas pate od kroničnog nedostatka svjetlosti. Kao i neuhranjenost nedostatak svjetlosti nam uskraćuje potrebni nivo hranidbenih tvari i ritmičko stimuliranje bitno za život potpuno zdravog bića.

Nobelovac Laureate Dr.Szent-Gyorgi opisao je osnovni životni proces kao mali strujni tok poslat nam od sunčeve svjetlosti. Bez svjetlosti nema zdravlja. Ovaj iskaz je ključ u razumijevanju značaja svježe biljne hrane i drugih načina za unošenje svijetla u naš organizam. Mi smo ljudske fotoćelije sa sunčevom svijetlosti kao osnovnom biološkom hranjivom tvari.

Dr.Szent-Gyorgi govoreći o toku sunčeve svijetlosti koje Sunce isijava prema nama, zapravo govori o visoko nabijenim elektronima koji sudjeluju u prenošenju sunčeve energije u našu submolekularni uzorak bez mijenjanja naše molekularne strukture. Model kvantne fizike počinje prihvaćati (ozakoniti) naš više intuitivan model vegetarijanske hrane kao kondenzirane sunčeve svjetlosti koju unosimo u naš ljudski organizam jedući biljnu hranu. Kada je energija zemaljske vegetacije indirektno unesena u naš organizam konzumiranjem mesne hrane, veći dio bio-elktričnih vibracije energetskog uzorka je uništeno. Energija sunčeve svjetlosti je također uništena u vegetarijanskoj hrani koju kuhamo ili prerađujemo.

Uzbuđujući proboj za mene bila je konceptualna sinteza kako hranom unosimo energiju fotona sunčeve svjetlosti u naše tijelo i kako ga ono koristi. Aludirao sam na taj koncept kada sam govorio o istraživanju dr. Hans Eppinger koji je pronašao da su sve stanice u osnovi baterije koje su pune kada je čovjek zdrav. Kada je čovjek bolestan, baterije se isprazne i jedva funkcioniraju. Značajno otkriće je da samo nekuhana hrana ima mogućnost povećati naboj stanice kao baterije.

Slijedeći korak u razumijevanju metabolizma stanice kao baterije

Pozitivan naboj se energetski hrani kisikom. Negativni naboj se hrani energijom elektrona i fotona ispunjenih sunčevom svjetlošću i skupljeni u vegetarijanskoj hrani. Ova elektronima ispunjena hrana otpušta energiju elektrona kroz Cytochrome oxidddase sistem.Cytochrome oxidant sistem djeluje kao transformator koji energiju elektrona pretvara u ATP. ATP je osnovno energetsko spremište molekule bioloških sistema. Biokemijsko otpuštanje energije ATP je gorivo za sve energetski zahtjevne procese na molekularnom nivou u našem biološkom sistemu.

Elektroni su u biti provučeni kisikom kroz cytochrome oxidant sistem na pozitivan pol stanične baterije. Više kisika u sistemu stvara jače privlačenje. Vježbe disanja, konzumiranje hrane bogate kisikom i život u nezagađenom okruženju bogatog kisikom povećava ispunjavanje naše potrebe za kisikom. Ključ razumijevanja je cytochrome oxidant sistem postoji u svakoj stanici i zahtjeva energiju elektrona da bi funkcionirao. Ta energija elektrona dolazi od biljne hrane koju konzumiramo svježu. Kada je hrana prokuhana osnovna harmonična rezonancija uzorka žive energije elektrona u svježoj hrani djelomično je uništena. Kada jednom razumijemo ovu naučno dokazanu činjenicu logičan slijed je da ćemo konzumirati hranu bogatu elektronima kao voće, povrće, orašaste plodove i sjemenke te proklijala ili namočena zrna.

Dr Johanna Budwig iz Njemačke nosioca diplome iz fizike, farmacije, biokemije i medicine i jedan je od prvih istraživača koje je kombinirao dubinu znanja kvantne mehanike i fizike sa sveobuhvatnim znanjem ljudske biokemije i fiziologije. Ona je zaključila, ne samo da živa hrana bogata elektronima djeluje kao donator snažnih elektrona nego elektronima bogata hrana djeluje kao sunčano rezonantno polje u tijelu koje privlači, sprema i povezuje sunčevu energiju u našem tijelu. Ona tvrdi da su fotoni sunčeve svjetlosti privučeni vibracijom suncu sličnim elektronima u našem biološkom sistemu, osobitu u duplo povezanom elektronskom oblaku pronađenom u našim lipidima. Ti suncu slični elektroni poznati su pod nazivom pi-elektroni. Taj pi-elektronski sistem unutar molekularne strukture ima sposobnost privlačenja i aktiviranja sunčanih fotona.

Ona misli da energija dovedena tim sunčevim fotonima djeluje kao "nati-entropy faktor". Prevedeno terminologijom biologije, entropy znači starenje. Anti-entropy je identično sa obrnutim procesom starenja. Iz točke gledanja kvantne fizike fotoni nikada ne stare; oni imaju brzinu vremena. Sunčani fotoni pronose visoki nivo naloga (anti-entropy energija) u pi-elektrone našeg biološkog sistema.
Što više svjetlosti skupljamo u našem sistemu, to više obnavljamo zdravlje i unosimo energiju koja zaustavlja starenje našeg ljudskog organizma.

Zbog toga, ljudi koji jedu rafiniranu, kuhanu i visoko prerađenu hranu smanjuju količinu sunčanih elektrona koji energiziraju sistem i količinu visoko sunčanih elektrona koji stvaraju visoko elektronsko solarno rezonantno polje. Zahvaljujući Dr. Budwig, obrađena hrana može čak djelovati kao izolator zdravom pritjecanju elektriciteta. Što smo više sposobni apsorbirati sunčeve elektrone, više smo sposobni reagirati, privlačiti i upijati sunčeve elektrone u direktnoj rezonanciji sa suncem, drugim sunčevim sistemima i čak drugim galaksijama. Što smo više u mogućnosti upijati sunčeve elektrone u dublje nivoe kože, manje su mogućnosti za dobivanje sunčanih opeklina i teoretski manje karcinoma kože.

Možda dvije namirnice najbogatije sunčevim elektronima i namirnice koje imaju sposobnost apsorpcije sučevih elektrona su mikroalge spirulina, i AFA dodaje dr. Peter Naydenov, i laneno sjeme u različitim oblicima, uključujući i laneno ulje. Dr. Budwig je izvijestio o slučajevima općeg ozdravljenja i čak karcinoma koji se povukao nakon upotrebe velike količine lanenog ulja koje je povećalo količinu energije elektrona u sistemu i time stvorilo dovoljno raspoložive energije za izlječenje sistema.

Kako spirulina i AFA rastu na visokim nadmorskim visinama i toplim predjelima, imaju povećan beta-karoten i druge karotenoide, sisteme enzima i drugih bioloških sastojaka za bolje apsorbiranje pojačane sunčane i kozmičke radijacije. Otkrio sam da uzimajući spirulinu i trljajući se proizvodom Phycotene Cream (proizveden od Dr. Christopher Hills iz Light Force) ja i moji suradnici i dobrovoljci nismo imali problema sa sunčanim opeklinama radeći duge sate pod užarenim nebom u Tree of Life Rejuvenation Center u Patagoniji, Arizona.

Druga su istraživanja pokazala da su spirulina i Phycotene Cream bili uspješni u obnavljanju stanica squamous karcinoma kože i rješavanju pre-cancer squamous cell carcinoma. Druga su istraživanja pokazala da su tri četvrtine ljudi hipersenzitivnih na sunčanu svjetlost (pate od erythropoetic protoporphinaria) bili u mogućnosti povećati vrijeme izlaganja suncu. Tri četvrtine onih koji su poboljšali svoju prilagodbu mogli su se izložiti suncu četiri puta duže. Za one koji razumiju da smo mi ljudske fotoćelije koje često pate od nedostatka svjetlosti, ovo je izuzetno uzbudljiv pronalazak.

Dr. Budwig je također pronašla da kada kombiniramo laneno ulje sa visoko vrijednim bjelančevinama, tri duplo obmotani elektronski oblaci prisutni u svježem lanenom ulji i proteinima, stvaraju bi polarnu mrežu kondenzatora koji čak bolje apsorbiraju, spremaju i prenose razmjenu sunčevih elektrona i pojačavaju sunčevu rezonanciju. Ona često upotrebljava neke vrste ovčjeg sira kao visoko proteinsku hranu za kombinaciju sa lanenim uljem. Kao vegetarijanac koji ne koristi mliječne proizvode, otkrio sam da je pčelinji polen i spirulina savršena visoko proteinska koncentrirana hrana za kombinaciju sa lanenim uljem.

Prema saznanjima moderne fizike i kvantne biologije, po Dr. Budwig, ne postoji druga živa stvar u prirodi koja više akumulira sunčeve elektrone od ljudskog bića. Izgleda da su ljudi osobito povezani sa sunčanom svjetlosti. Sa istom rezonancijom sunčanih elektrona, naša povezanost sa zvijezdama je povećana našom sposobnošću da prihvatimo poklon njihove svjetlosne energije i biokemijski ju preradimo.
Svjetlost je naša pupčana vrpca sa svemirom.

Naša sposobnost da se ispunimo sunčevom kozmičkom energijom ovisi o jedenju hrane koja sadrži visokosunčane elektrone koji su u rezonanciji i privlače sunčeve i kozmičke zrake.
Naše zdravlje i svjesnost ovise o našoj sposobnosti da privlačimo, spremamo i dovodimo energiju elektrona koja je bitna za energiziranje i reguliranje svih životnih sila.
Što je veće spremište svjetlosne energije to je veća snaga našeg ukupnog elektromagnetskog polja, i posljedično više je energije slobodno za liječenje i održavanje optimalnog zdravlja.

Snažno sunčevo rezonantno polje najavljuje evoluciju čovječanstva u dosezanju punog kapaciteta kao ljudskog "sunčanog bića". Svjetlost podržava evoluciju, a nedostatak fotona u našem tijelu sprečava je. Svjetlost i svjesnost su međusobno povezani.
Vraćajući se u nazad do prošlog stoljeća, Rudolf Steiner, osnivač Waldorf Schools, Antropozofske medicine i biodinamičkog vrtlarstva mislio je da dozvoljavajući vanjskom svijetlu da uđe u naš sistem oslobađamo jednaku količinu našeg vlastitog unutarnjeg svijetla. Što više povećavamo sposobnost apsorpcije i asimilacije svijetlosti to više svjesni postajemo. Što se više mijenjamo povećanjem naše apsorpcije svijetlosti to više sami postajemo svjetlost. Ovo je profinjena tajna "svjesne ishrane".

dr. Gabriel Cousens
Sa engleskog prevele Dubravka Trupeljak i Dijana Mihok, Zagreb 2005. godine
Članak pripremila Eli, prosinac 2007.

Sa ovim dokazima ja sam završio SVE močuće rasprave sa ovom osobom na forumu i uopšte. To što on nešto ne veruje a mi imamo prave i validne nauče pokazatelje i dokaze, me uopšte ne zanima.

:sixto:
Korisnikov avatar
By cybermikan
M*O*Ć*N*O!!!

Jutros oko 7:15 sam radio svoj sungazing u trajanju od 30 minuta i posle gledanja kada sam držao zatvorene oči do ovog momenta kada zatvorim oči vidim SVOJE UNUTRAŠNJE SUNCE, kao mali kružić koji sjaji i kreće se u smeru kazaljke na satu. PREDIVNO JE!!!! Samo Sunce sija neverovatno blještavo u moru crvenila (energija) koje vidim. Sada sedim za kompom, zatvorim oči i pomislim "Drago moje Sunce pojavi mi se, i vidim ga" pojavi mi se kada god samo pomislim na njega. NEOPISIVO JE. OVO JE MOJE UNUTRAŠNJE SUNCE!!!!

VIZUALIZACIJE su zaista MOĆNA stvar! Mislim da sam otišao korak dalje u aktivaciji pinealne žlezde ovim doživljajem i da idem ka REALIZACIJI MISLI odn. ka MATERIJALIZACIJI STVARI KAO LOGIČAN SLEDEĆI KORAK (to mi je za sada ne ispitano područije pa se zadržavam oprezno samo na tome "Mislim da")... takođe sada NE SMEM dozvoliti svom egu da podivlja radi ovog JEDINSTVENOG ISKUSTVA mada sam PRESREĆAN njime.

:misici:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by bern
Originally posted by cybermikan
Jutros oko 7:15 sam radio svoj sungazing u trajanju od 30 minuta i posle gledanja kada sam držao zatvorene oči do ovog momenta kada zatvorim oči vidim SVOJE UNUTRAŠNJE SUNCE, kao mali kružić koji sjaji i kreće se u smeru kazaljke na satu.
Dobro jutro, Kolumbo. To se zove afterimage: http://en.wikipedia.org/wiki/Afterimage
Slažem se "fizički" ali kako objasniti činjenicu da mi se pojavi moje unutrašnje Sunce kada god zatvorim oči i pomislim na njega? Kako to objašnjavaš?

Hvala.

:zvezdice:
Korisnikov avatar
By cybermikan
DOŠAO JE I NAŠ TRENUTAK DA SE PREDSTAVIMO SVETU!

Sledeći vikend od 02. do 03. 10.2010. (cela 2 dana AKO NE BUDE KIŠE I OBLAČNO) imam snimanje dokumentarni film o meni, sungazingu i sungazerima kod nas na ovim prostorima u realizaciji jedne Holandske produkcije i saradnji državne Radiotelevizije Srbije i Radiotelevizije Vojvodina.

Dogovor sa rediteljem je da se uključe i ostali sungazeri u ovaj naš filmski projekat, te sada pozivam sve koji žele da budu u filmu da dana 03.10.2010. budu u Novom Sadu na PETROVARADINSKOJ TERASI (Petrovaradinske tvrđave) u 17:30h kako bi reditelj mogao da izrežira svaki detalj oko snimanja za vreme našeg zajedničkog sungazinga! Takođe postoji šansa i da neko od vas da intervju šta mu se desilo sungazingom, kakvo je stanje...

Kako sam obavešten ovaj film će moći da otkupe i ostale televizije kako kod nas tako i u svetu pa zaista hajde da učinimo da nas bude što više da se ne obrukamo! Bar vas 30 da bude bilo bi ekstra. Znači to NIJE i NEĆE NIKADA biti nikakvo okupljanje neke sekte nego jednostavno zajednički sungazing jer mnogo ljudi radi zgrada i loših uslova ne može da vidi Sunce u sigurnom satu.

Hajde da svetu širimo sungazing i da se pokrenemo na još viši nivu SVI! Hajde da svima pokažemo da smo hrabri i odlučni da učestvujemo u menjanju ovog sveta. Hajde da pokažemo ljudima kako uživamo radeći sungazing i kako nam je prijatno u društvu našeg dragog Sunca.

Posebno je važno to da ću moći dokazati (na žalost samo na 2 dana) da živim bez hrane, imam dovoljno energije, snimaće me kako vozim bajk, bildujem (krećem ponovo u teretanu), zatim kod oftalmologa pregled da sam zaista spustio dioptriju....

:sunce:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Na snimanju dokumentarca drugog dana, u nedelju ujutro sam video kosmičku PRANU (Ki. Či. Kundalini ili Orgonsku energiju). Izgleda kao male zmijice koje padaju sa neba.... kao naš znak one 2 zmije koje se penju uz štap (kičmu). Preterano je TOTAL!

:)

Samo da kažem da sam Pranu video kako pada sa neba onda kada sam imao scenu snimanja HODANJA BOSIH NOGU PO PESKU. Znači zaista bosonogo hodanje je izuzetno važno za što bolje rezultate. Moja preporuka je da SVI koji mogu šetaju bosi po goloj zemlji BEZ trave i po pesku kada god imaju priliku.

KO živi po FIZČKOM telu on se pokreće okolnostima kojima je okružen.
KO živi po EMOCIONALNOM telu on se kreću u područiju osećanja- Ja osećam...!
KO živi po MENTALNOM telu on se kreće po svom mišljenju- Ja mislim...!
KO živi u DUHOVNOM ili SPIRITUALNOM telu, on samo DELUJE, ZNA i VIDI- Ja vidim!
I onda me pitaju "A kako ti to vidiš?" .....ccccc.

Samo jedan mali dodatak da ne ostanem nedorečen.

Kada ste u DUHOVNOM telu onda vam je um "prazan" i nemate više onakve bure i nalete misli 256.000 u sekundi. Um vam je smiren i umiren jer su te misli koje su prethodile tom stanju bile podprogrami većih mentalnih programa koje ste sami sebi usadili ili su vam neki drugi usadili iste tokom života. Kada puknu ti mentalni programski sistemi nema ništa da aktivira podprograme i onda je vaš um "PRAZAN" ali svakako funkcioniše mnogo više i bolje nego ikad. Vi se pokrećete tada vašim nahođenjem tj. Duhom. Nema puno razmišljanja, samo POSTUPATE i ZNATE bez mnogo analiziranja i vaganja i svaki put donesete PRAVU odluku.

O ovome ću držati uskoro video predavanje...

Primer kako deluju mentalni programi:

Imate dete od par godina života. Ono se igra napolju na -5 stepeni, srećno je, uslikuje, raduje se u snegu... ali, bez jaknice (izašlo je napolje bez svoje jaknice, njemu je lepo tako), međutim vidi ga posle 30- tak ili više minuta majka da je bez jakne i počne da viče "Oblači jaknu jesi normalan prehladićeš se" Dete ne oseća hladnoću, nema potrebe za jaknom ali majka (autoritet) viče na njega i ono ulazi u kuću oblači jaknu i od tada svaki put kada izlazi po hladnoći oblači svoju jaknu da se "neprehladi" i taj mentalni program ga prati tokom celog života....

KO TI JE REKAO DA ĆEŠ SE PREHLADITI AKO IZAĐEŠ BEZ JAKNE NA HLADNOĆU?

PRVO- TVOJ AUTORITET, PRIHVATIO SI TO MENTALNO I PROGRAM JE POSTAO DEO TEBE CEO ŽIVOT.

DRUGO- TVOJ MENTALNI USAĐENI PROGRAM KOJI SE POKREĆE KASNIJE TOKOM ŽIVOTA KADA JE NAPOLJU "HLADNO VREME".

Tako deluju mentalni programi koji nas ZAROBLJAVAJU i OGRANIČAVAJU naš um i naše sposobnosti.

Kada puknu svi mentalni programi vi VIDITE i SHVATITE. Vidite jasno da ste ENERGIJA U OBLIKU MATERIJE, A ENERGIJA NE MOŽE DA SE PREHLADI, NE MOŽE BITI GLADNA, NE MOŽE BITI BOLESNA, TRAJE VEČNO..... A PREPREKA TOM ISPUNJENJU JE SAMO VAŠ UM I VAŠI MENTALNI PROGRAMI KOJE STE SKUPLJALI TOKOM CELOG ŽIVOTA I RANIJIH INKARNACIJA.

Kada se oslobodimo SVH mentalnih programa mi postajemo BEZGRANIČNI nema onoga ovo može da se desi, ono ne..... SUNGAZING JE IDEALNA TEHNIKA ZA PUCANJE PROGRAMIRANJA I ŽIVOTA BEZ IKAKVIH MENTALNIH PROGRAMSKIH SKLOPOVA.

JA SAM SLOBODAN SAD A TI?

Ps. Velika slova su radi naglašavanja!

Slika
Korisnikov avatar
By cybermikan
Nadam se da će nekome pomoći informacije iz ovog intervjua.

http://www.revijad.co.me/index.php?nivo ... lanak=1508

INSTRUKTOR SOLARNE JOGE, MIROSLAV KIŠ, TVRDI DA GLEDANJE U SUNCE LIJECI MNOGE BOLESTI

Živim od sunceve energije, mlijeka, vode i caja

Kad primamo energiju iz sunca, naš sistem za glad se zatvara, postajemo siti i nemamo staru želju za hranom. Ja više nemam potrebu za unošenjem cvrste hrane, tvrdi KIš

Sunce može da nas lijeci, ali i da nam bude hrana ako u njega gledamo. Ono nije toliko štetno koliko se govori, jer covjek može da živi samo od tecnosti i energije sunca, tvrdi instruktor solarne joge Miroslav Kiš.

Prema njegovim rijecima, poslednjih godina sve veci broj ljudi na našim prostorima shvata blagodat solarne joge.

-Gledanjem u sunce danas se bavi oko sedam do osam hiljada ljudi u Srbiji, u Hrvatskoj oko deset hiljada, u Bosni i Hercegovini 1.500, a u Sloveniji, Makedoniji i Crnoj Gori oko hiljadu osoba. Covjek se, dakle, vraca sebi zahvaljujuci suncu koje nam pomaže da živimo i preživimo, objašnjava Kiš.

Miroslav je upornošcu došao do sopstvenog rekorda.

-Punih 43,5 minuta neprestano sam gledao u sunce. To je rekord kojim se ponosim. Prije nekoliko godina imao sam 115 kg i ogromnu stomacinu, bio sam nezaposleni podstanar. Nosio sam naocare s dioptrijom minus tri i bio celav… Iz svih tih razloga odlucio sam se da pocnem sa sungazingom (solarna joga), razmišljajuci da nemam šta da izgubim. Danas imam 87 kg i osjecam se predivno i fantasticno, imam više snage i enegije nego ikad u životu… Raste mi i nova kosa, što sam povezao s “ispravljanjem” mojih oštecenih gena, tj. DNK, dioptrija mi je 1,5, a moj vid se i dalje popravlja… Na putu sam ka prosvecenju i uživam u životu, kao i u tome što širim ovu predivnu praksu medu našim narodima, kaže Kiš.
On dodaje da vec godinu dana pije samo mlijeko i caj, da se osjeca potpuno smireno i da nema nikakvih zdravstvenih problema.

-Kad vidim picu u izlogu, samo prodem kraj radnje, jer mi je gledanje u sunce pomoglo da suzbijem raniji poriv i glad za hranom, i oni više i ne postoje. Kad primamo energiju iz sunca, naš sistem za glad se zatvara, postajemo siti, i nemamo staru želju za hranom. Ja više nemam potrebu za unošenjem cvrste hrane. Živim samo od sunceve energije, vode i malo mlijeka ili caja kad je duže vrijeme oblacno ili kišovito vrijeme… Ona bolesna želja koju sam ranije imao da požderem sve što mi se svidi polagano je nestala. Ima par ljudi iz Srbije i Hrvatske koji žive na jednoj do dvije vocke dnevno ili samo na par tecnosti kao ja, objašnjava Kiš.

Miroslav dodaje da može svakom covjeku da kaže da ima više energije od njega, zahvaljujuci metodi gledanja u sunce sat vremena prije njegovog izlaska i sat vemena poslije zalaska.

-Sad mogu da trcim jako brzo, a ranije to nijesam mogao. Imam dovoljno energije za bilo koju fizicku aktivnost. Nedavno sam se selio u drugi stan i sve poslove sam sam odradio, iako sam živio samo na tecnosti, tvrdi naš sagovornik.

Poslije konstantnog poštovanja metode solarne joge, Miroslav primjecuje i da je mnogo otvoreniji u komunikaciji s drugim ljudima.

-Sada direktno odgovaram ljudima na njihova pitanja, otvoreniji sam… Družim se sa suncem i uopšte se nijesam otudio, kaže Miroslav.
Gledanjem u sunce poboljšava se zdravstveno stanje. Ciklus gledanja pocinje od deset sekundi da bi se stiglo na 45 minuta po jednom danu.

Miroslav napominje da u podne ne treba gledati u sunce zbog moguce štetnosti po oci…

-Solarnom jogom se poboljšava vid, regulišu tjelesna težina i probavni sistem… Ja sam sve te probleme imao i eliminisao ih, tvrdi Kiš.

U knjizi ”Solarna joga”, koju je nedavno priredio, Miroslav je objavio sva svoja predavanja o ljekovitosti solarne joge.

-Naši stari narodi su obožavali sunce, klanjali su mu se… To je logicno, jer je sunce za njih bilo prozor ka Bogu. Znali su da sunce lijeci, pa su mu oduvijek pripisivali sve najbolje atribute, kaže Kiš.

Miroslav tvrdi i da gledanje u sunce luci hormon srece.

-Kad gledate u sunce u odredenom terminu, nema opasnosti za oci… Neko osjeti boljitak u prvih par minuta, a neko poslije pola sata. Psihicko stanje tada jaca, poboljšava se pamcenje, lijece se mnoge bolesti, a nove se ne pojavljuju. Kad kod ljudi sazri svijest da svako živo stvorenje ima pravo na život, tada ce covjecanstvo biti prosvijetljeno i bogougodno. Covjek treba da se hrani uzvišenom hranom, odnosno svjetlošcu, jer je on sam sastavljen i sazdan od svjetlosti. U svojoj knjizi “Nauka i sungazing” koja izlazi na jesen sve to sam naucno objasnio, kazao je instuktor solarne joge Miroslav Kiš.

D.Stodic
Savjeti

Radi bezbjednog gledanja u sunce treba da nadete prijatno mjesto, odakle možete vidjeti izlazak ili zalazak. Treba da stojite bosi i opušteno da gledate u suncevu loptu golim ocima, bez naocara i sociva. Poslije gledanja, jedno vrijeme držite oci zatvorene sve dok vidite unutrašnje slike, boje… Što duže držite oci zatvorene, rezultati su bolji. Pocnite s deset sekundi prvog dana, nastavite s dvadeset sekundi drugog, treci dan gledajte trideset sekundi i tako do 45 minuta… Pošto dosegnete 45 minuta gledanja u sunce, za 270 dana, radite tih 45 minuta još par dana, pa se spuštajte po minut unazad… Kad dodete na 15 minuta, ostanite koliko možete da izdržite. Sigurni sati su prvi sat od izlaska sunca i poslednji sat suncevog zalaska, savjetuje Kiš.

Nije štetno

Ljekari cesto upozoravaju na štetnost prevelikog izlaganja suncu…
Miroslav Kiš tvrdi da bežanje od sunca plasiraju ''oni iz farmakomafiologije''.
-Ljekari kažu da Sunce izaziva rak, ali ne kažu da ono i lijeci, jer koža u dodiru sa suncevom svjetlošcu luci izuzetno vrijedan D vitamin koji sprecava rak, dobar je protiv osteoporoze, jaca imunitet i usporava starenje, kaže Kiš.

Spas od gojaznosti

-Stotinu ljudi u Ukrajini gleda u sunce i živi bez hrane. Ako želimo da na svijetu bude mir i da se covjecanstvo ujedini, potrebno je da gledamo u sunce, jer cemo tada svi imati istu suncevu energiju. Cilj solarne joge nije da ljudi prestanu da jedu nego da se narod spasi od gojaznosti, jer se gledanjem u sunce vraca energija, objašnjava Kiš.

Slika
Korisnikov avatar
By cybermikan
Veliki pozdrav sunčani prijatelji,

Imamo i mi naš sungazerski facebook. Mreža je rodena sinoc za oko svega par sati. Još uvek je u doradi ali znam da ce biti mocna mreža za povezivanje svih sungazera i širenje informacija o sungazingu.

http://sungazers.socialgo.com/

59 clanova za SAMO 2h koji su oduševljeni našom sungazing facebook mrežom!

Na chatu sa nekime možete koristiti kameru ili samo zvuk da se vidite ili cujete. Pa to nema ni na original facebook-u ... hehehehe :)

Kliknete samo na link i idete na SIGN UP NOW. Jako lako, prosto a korisno. :)

Hajde da omasovimo naš sungazerski facebook pozivanjem prijatelja!
Dobrodošli :)

http://sungazers.socialgo.com/

Signup today and create a profile!

Vidimo se.

Miroslav Kis- cybermikan

:colorado:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Dugoočekivana i priželjkivana knjiga:

Na VELIKO zadovljstvo svh Vas koji ste me nestrpljivo pitali svaki dan kada će izaći moja knjiga- udžbenik o solarnoj jogi, obaveštavam Vas da će knjiga biti u prodaji od sledeće nedelje.

Više o samoj knjizi imate na ovom linku:

http://www.cybermikan-sungazing.org/nar ... gadvda.htm

Naša jedina i originalna knjiga o solarnoj jogi- sangejzingu je ova dole u prikazu. Bilo koja druga je nezakonita i piratizovana. Pozivam SVE sangejzere da kupe jedinu našu knjigu i time pomognu širenje sangejzinga dalje svuda po Balkanu, Evropi i Svetu.

Za veći i detaljniji prikaz registrujte se na našem forumu:

http://cybermikan-sungazing.nsguru.net/

i unesite copy- paste ovu adresu u vaš browser- pretraživač:

http://cybermikan-sungazing.nsguru.net/ ... 4%2529.png

Ovako će izgledati moja knjiga "Solarna joga- sangejzing"

Slika

Namerno sam izabrao da bude porodica koja radi sangejzing i neka to bude moj mali doprinos tkzv. porodičnim vrednostima.

Tekst koji se slabo vidi u ovom formatu na zadnjoj strani knjige je:

"Ova kontraverzna knjiga otkriva najčuvanije tajne ljudske civlizacije. Ona prkosi zakonima današnjice i ustaljenim običajima ljudi. Izlećite sve svoje bolesti i steknite imunitet, saznajte kako možete živeti samo na energiji sunca duži vremenski period uživajući u takvom načinu života i to samo ako vi tako želite. Doživite pravo i istinsko prosvetljenje, pomoću tehnike gledanja u izlazeće ili zalazeće sunce koja se zove solarna joga ili sangejzing. Solarna joga, tema kojom se bavi ova knjiga naučna je haj tek. tehnologija 21. veka pomoću koje možete probuditi i pokrenuti neograničene sposobnosti koje poseduju vaše ljudsko biće."

Knjiga ima oko 220 strana, POTPUNO je drugačija od one prve a cena će joj biti NIŽA nego kod prve knjige.

Ova knjiga će biti kvalitetnija u svakom pogledu kako po pitanju kvaliteta štampe, lekture, tekstova tako i po kvalitetu korica.

Knjiga će se naći u prodaji tokom sledeće nedelje u SVIM većim knjižarama u Srbiji, Bosni i Crnoj Gori. Za ostale države ako želite da ubacite knjigu u prodaju u vašim državama javite mi se na meil: cybermikans@yahoo.com

Takođe SVE veće robne kuće, maloprodaje i veleprodaje širom cele Srbije će imati našu knjigu.

Ako naručite TRI knjige odjednom direktno od autora na e-mail koji je dole ili na telefon: 062/187 14 06 dobijate na poklon DVD sa našim emisijama, predavanjima, intervjuima...

Facebook nalog:

Ako neko želi da mi postavi pitanje, da komentariše nešto... može me dodati na facebook. Samo neka me nađe na sl. nick:
Miroslav Cybermikan Kiš

:harmonika:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by Orlando the Lady

A kakva je frka to bila sa ID Ezoterija?
Evo ga link. Izvolite čitajte, smejte se i uživajte u gluposti Vladimira Madića, vlasnika ID "Esotheria". Ali onaj deo gde mi preti fizičkom i duhovnom smrću uzmite za ozbiljno obzirom da je isti poznati član satanističke sekte. On je lažni duhovnik u odori samog zla. Neću reći to da ima svest kao groznica od jednog crva.

http://cybermikan-sungazing.nsguru.net/prekid-ugovora-i-saradanje-sa-id-esotheria-i-vlasnokom-vladom-madiem-f48/

:gatara:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Pa sto si se zajebavao sa satanistom?
Ne znam, najbolje bi bilo da kontaktirate tu Vinu i objasnite joj oko cega se kacite.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
kako li će ova privatizacija sunca uticati na sungazing?
može li se očekivati da se registrujete kao udruženje potrošača?
Korisnikov avatar
By Srklet

Slažem se "fizički" ali kako objasniti činjenicu da mi se pojavi moje unutrašnje Sunce kada god zatvorim oči i pomislim na njega? Kako to objašnjavaš?
you're insane.
Korisnikov avatar
By cybermikan
Aaaaaaaaaaaaaaa.... loooooodilooooo.... totalno looodilooo bre! :) )))))))))

Nema MOG dragog Sunca, nema sangejzinga, nema ovo, nema ni ono... pa šta ništa me to nedodiruje niti smeta... biće!!! Ja ću uživati u svojim benefitima koje sam stekao do sad i biću još luđi.... loooodilooo.... kad kažem bre

WoW kako je meni dobro... a vama neka samo curi voda na usta (dok ne završite praksu do kraja).

hehehehee...

Hehehehee pa da bre. Šta će vam droge, alkohol i ostali bakraći kad imate vaš seratonin i onda ste ovako ludi kao ja! Ideš gradom ovako lud na melatoninu i seratoninu i samo uživaš... ljudi te gledaju kako si brz, jak, pokretljiviji a tebe baš briga. SVE TI JE JEDNO, SVE JE OK I SVE JE ONAKO KAKO TREBA BITI.

LOOOODILOOO BRE. NEGO ŠTA NEGO LOOODILO!

Jaoj šta gube ovi loderi što ne rade sangejzing???'

LOOOODERRRRI .... :) )))))))))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... osećam kako mi vibrira celo telo i kako su sve čakre podivljale. Okreću se 2653 obrtaja u sekundi.... loodiloo bre... nema opisa, nema reči samo looodlilooo... :) ))))))))))))))))))))))) E, sad će i gospodin Shiva da počene sa svojom žurkom u mojoj glavi, pozvao je i uvaženu Sahti koja se polako počinje penjati.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... jeaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... uf!

Ovo se drugačije ne može opisati... looodilooo total!

Zaključi sam... i više nego živ!!!

Melatonin+Seratonin+Dopamin+DMT i imaš pravi light show u glavi sa telepatijom, emaptijom, viđenjem budućnosti i totalnim loooodlilooom.... kako je meni lepo bree... Volim sangejzingggggggggg...

:angel: :cvetduga: :redaljka: :kupanje: :mag:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by Lepa Krepa

:noob:
lelele bre ženo ali si ti negativna! Pa ovo je tema o solarnoj jogi i iskustvima... od početka dajem svoj doprinos ovoj temi... e, si neka negativna baš

:domino:

:vijaca:
hehehhehee looodiloooo....
Korisnikov avatar
By bern

A kakva je frka to bila sa ID Ezoterija?
Evo ga link. Izvolite čitajte, smejte se i uživajte u gluposti Vladimira Madića, vlasnika ID "Esotheria".
Ne radi ti link.

A koje je on "sekte" član? Samo nemoj reći OTO, please :lol:

I zar ne bi trebalo to da si u hibernaciji or something? Da trošiš naslage sala prije no okopni snijeg?
Korisnikov avatar
By cybermikan
KUNDALINI...... Haro haaaa nammmmm... KUNDALINI...... Haro haaaa nammmmm.... KUNDALINI..... Haro haaaa nammmmm.... OOOOOOOOOMMMMMMMMMMM...... Podiže se Kundaliniiiiiiiii......... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...... EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.......... AAAAAAAAAAAAAAAAAA.......... AAAAAAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE......... KUNDALINIIIIIIIII.......

Mantra by Mikan

Ps. Postao sam mantropisac.... ))))))))))) hehheheheheheee...... looodilooo bre!

hehehhee ))))))))

Ahhhhhaaaaa.... SAMO 3h spavanja i dosta je.... auuuuuuuu breeeeeeeee pri ovakom naletu energije NEMA SPAVANJA MNOGO samo looodiloooo okolooo po gradu, fejsu i internetu....

Buuuuf!

))))))

TO JE MOJE SUNCE!!!! NIJE TVOJE BRE!!!! Ne dam MOJE SUNCE nikome.... ))))))))))))))))))) SUNCE- SUNCE- SUNCE.....
By alexandermagic
Originally posted by bern

I zar ne bi trebalo to da si u hibernaciji or something? Da trošiš naslage sala prije no okopni snijeg?
:lol: , pa i nema više sala, barem je konačno smršao.

Ahhhhhaaaaa.... SAMO 3h spavanja i dosta je.... auuuuuuuu breeeeeeeee pri ovakom naletu energije NEMA SPAVANJA MNOGO samo looodiloooo okolooo po gradu, fejsu i internetu....

Buuuuf!

))))))
Mmmm, pravi primjer duhovno pročišćene osobe s višim stupnjem vibracije, oslobođene materijalnih stega. Bre! :love:

Nego što ćemo s ovim i kakva su tvoja razmišljanja na temu:
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=44122

Do tell. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mariška

KUNDALINI...... Haro haaaa nammmmm... KUNDALINI...... Haro haaaa nammmmm.... KUNDALINI..... Haro haaaa nammmmm.... OOOOOOOOOMMMMMMMMMMM...... Podiže se Kundaliniiiiiiiii......... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...... EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.......... AAAAAAAAAAAAAAAAAA.......... AAAAAAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE......... KUNDALINIIIIIIIII.......

Mantra by Mikan

Ps. Postao sam mantropisac.... ))))))))))) hehheheheheheee...... looodilooo bre!

hehehhee ))))))))

Buuuuf!

))))))

TO JE MOJE SUNCE!!!! NIJE TVOJE BRE!!!! Ne dam MOJE SUNCE nikome.... ))))))))))))))))))) SUNCE- SUNCE- SUNCE.....

Aaaaaaaaaaaaaaa.... loooooodilooooo.... totalno looodilooo bre! :) )))))))))

Nema MOG dragog Sunca, nema sangejzinga, nema ovo, nema ni ono... pa šta ništa me to nedodiruje niti smeta... biće!!! Ja ću uživati u svojim benefitima koje sam stekao do sad i biću još luđi.... loooodilooo.... kad kažem bre

WoW kako je meni dobro... a vama neka samo curi voda na usta (dok ne završite praksu do kraja).

hehehehee...

Hehehehee pa da bre. Šta će vam droge, alkohol i ostali bakraći kad imate vaš seratonin i onda ste ovako ludi kao ja! Ideš gradom ovako lud na melatoninu i seratoninu i samo uživaš... ljudi te gledaju kako si brz, jak, pokretljiviji a tebe baš briga. SVE TI JE JEDNO, SVE JE OK I SVE JE ONAKO KAKO TREBA BITI.

LOOOODILOOO BRE. NEGO ŠTA NEGO LOOODILO!

Jaoj šta gube ovi loderi što ne rade sangejzing???'

LOOOODERRRRI .... :) )))))))))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... osećam kako mi vibrira celo telo i kako su sve čakre podivljale. Okreću se 2653 obrtaja u sekundi.... loodiloo bre... nema opisa, nema reči samo looodlilooo... :) ))))))))))))))))))))))) E, sad će i gospodin Shiva da počene sa svojom žurkom u mojoj glavi, pozvao je i uvaženu Sahti koja se polako počinje penjati.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... jeaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... uf!

Ovo se drugačije ne može opisati... looodilooo total!

Zaključi sam... i više nego živ!!!

Melatonin+Seratonin+Dopamin+DMT i imaš pravi light show u glavi sa telepatijom, emaptijom, viđenjem budućnosti i totalnim loooodlilooom.... kako je meni lepo bree... Volim sangejzingggggggggg...

:angel: :cvetduga: :redaljka: :kupanje: :mag:
Dopamin, dopamin, jašta! (F20 - F30, my guess :psiholog: )
Korisnikov avatar
By cybermikan
E*K*S*K*L*U*Z*I*V*N*O

Samo na našem sajtu direktna NAUČNA potvrda tvrdnji Sanmastera Hire Ratan Maneka:

Naučni dokaz da se starenje može USPORITI ili čak ZAUSTAVITI!

http://www.cybermikan-sungazing.org/san ... rtnost.htm

Deo navoda:

Tekst omogućio:
Sanjogi prof.biologije Savić Nenad, Palić, Subotica, Srbija

Dramatika života

Tek pre tri godine (1998) naučnici su utvrdili da telomeraza igra odlučujuću ulogu u deljenju ljudskih ćelija. Pri svakom deljenju, jedan deo telomeraza se potroši. Najkasnije posle 75 deljenja zaliha je iscrpljena, ćelija izumire. Naučnici u Teksasu sada su, međutim, došli do saznanja da se odumiranje ćelije može sprečiti dodavanjem telomeraze. U laboratorijskim uslovima, uvođenjem telomeraze zaustavljeno je izumiranje ćelija!

Živeti, znači stariti. Od trenutka kad smo došli na svet, starimo. Starenje je nemenljiv sastojak našeg života, ali je istovremeno i osnov naših pojedinačnih sudbina. U smislu evolucije, starenje kod ljudi je svojevrsna pojava, jer Homo sapiens (savremen čovek prim. prev.) živi duže od gotovo svake vrste sisara na ovoj planeti.
No, zašto ćelije, organi i delovi organa tokom života smanjuju svoje funkcije i na kraju odumiru, do danas je čak i za nauku delimično ostalo zagonetno. Hormoni u tome - toliko je bar izvesno - igraju ključnu ulogu. Kad telo proizvodi manje hormona, tad starimo.
Tako se dolazi do pitanja: može li čovek da pomeri tačku od koje počinje starenje time što bi jednostavno nadomestio nedostajuće hormone? Da li je, čak, moguće i to da se zauvek ostane mlad? .... Ostatak teksta samo na našem sajtu....

Komentar Sanjogi instruktora,
Miroslava Kiša- cybermikana:

Ovo istraživanje je objavljeno pre 12 godina i po toj objavi nije mnogo odjeknulo u javnosti. Preneli su ga neki pisani mediji i sve se zaustavilo na tome. Međutim ono danas ima novu snagu. Ćelije za svoje gorivo za rad koriste hormon melatonin koji luči pinealna žlezda ili epifiza. Melatonin se luči uveče po mraku kada spavamo ali samo ako smo ispunili najglavniji uslov a to je da smo primili dovoljnu količinu sunčevog svetla po danu preko očiju. Na taj način se po danu luči iz pomenute žlezde seratonin odnosno hormon sreće i zadovoljstva koji potiče lučenje melatonina u periodu od 2-3h ujutro u najvišim granicama.
Melatonin pomaže povećanu telomerazu ćelija. Stoga je logično zaključiti da povećane količine pospešuju uspešnije mnogo brojniju telomerazu nego kada su u pitanju manje količine melatonina. Kako starimo sve nam se slabije luči melatonin a ćelije nemajući svoje pogonsko gorivo lagano izumiru.
Sa izumiranjem ćelija izumire i naše tkivo, koža i ostali organi. Taj proces se zove starenje. Povećanim primanjem sunčevog svetla preko očiju i radi lučenja hormona seratonina po danu a noću melatonina koji je ključni faktor pri telomerazi, čovek je u stanju da drastično uspori ili čak zaustavi propadanje svog organizma, odnosno starenje.
Konačno na ovaj pomenuti način možemo sa sigurnošću dokazati tvrdnje Sanmastera Hire Ratan Maneka da se povećanim primanjem sunčevog svetla (sangejzingom ili solarnom jogom) usporava starenje ili se čak zaustavlja a telo se podmlađuje...... Ostatak teksta na našem sajtu...

http://www.cybermikan-sungazing.org/san ... rtnost.htm

:cvetduga:
Korisnikov avatar
By bern

a Dopamin?
Ma pusti dopamin... Ja mislim da je Sajbermikan otkrio orgazam... konačno. Možda je gledao u sunce ili ga zamišljao u vrijeme otkrivanja, ali ko je "Šiva" i koliko je tu i čijih ruku bilo i GDJE...?*

*Za odgovor konsultavati temu "Omiljeni porno klip"
Korisnikov avatar
By cybermikan
Slika

Miroslav Kiš- cybermikan video čestitka za 2011 godinu

LINK: http://vimeo.com/18380777

http://www.youtube.com/v/b_vh9bFG5IA

Srećna vam 2011- ova iluzija od nove godine jer vreme je BESKONAČNO i ne može se ograničiti na godine, vremena, mesece, dane....
ali smo mi ljudi uspeli da ga ograničimo u našoj percepciji shvatanja 3D sveta radi svojih sebičnih ciljeva i potreba.
Vreme je KONSTANTNO a sadašnji trenutak, SAD je samo jedan delić u toj beskonačnosti.
Kako god bilo, želim vam puno našeg toplog Sunca a sve ostalo ćete dobiti gledajući u njega po HRM metodi kako mi to preporučujemo.

SREĆNA KONSTANTNA 2011. GODINA

S´poštovanjem i solarnom ljubavlju Sunjogi instruktor: Miroslav Kiš- cybermikan
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!