Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Novogodisnji hard core sex. Dovoljno... :veverica:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by *deni*

Višak kilograma.
:nazalost:
Baš!
Samo što smo mi imali Božić ispred a tene još i to čeka :lol:

Elem, kod nas nije običaj da se poklanja za Novu, već za Božić ali eto, frendovi su nam poklonili na izlasku kuglicu za bor, made by Kraš u kojem su bile Bajadere :bljak:
Ja ne volim Bajadere ali ajde de, poklonjenom konju se ne gleda u zube ai oni su se ipak lijepo sjetili :yes:
Korisnikov avatar
By Madonna
aw baš si se potrudio kiwi. kako slatko.
evo ontopic: brdo slatkiša da ih gledam i zato se sad sladim tuđom mukom i suzama :vampir:
Korisnikov avatar
By taurus
vino staro 25g i odmah sam ga otvorio da bi dobio ono sto najvishe volim u rekordnom roku :blentavi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jao, Stripi, pa kako ne voliš slatke bajadere ? Ja volim i bajadere i prasetinu i alkohol i sve što sam mogao sam strpao u usta ovih dana, a slavim i jedan i drugi Božić, i Novu godinu i Srpsku Novu godinu i Kinesku Novu godinu.
Sad sam jedna krofna.
:piggy:
Korisnikov avatar
By IriS
Kiwi, Deda Mraz ne postoji :balon:
Korisnikov avatar
By *deni*
A da, to sam zaboravio.
Dobio sam i tu neprijatnost da me prinudno vode u nusprostoriju gay kluba u Subotici i teraju me da brišem sve napravljene fotografije iz memorije foto aparata, iako na njima nije postojalo ni jedno poznato lice, već sve sami anonimusi sa teškim kompleksima.
Grozota od novogodišnjeg poklona.
:bljak:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
paket sundjera i nekih traka za masazu
2 l domace sljivovice
teglu slatkog od sumskih jagoda
poljubac
Korisnikov avatar
By Burak
mučninu i glavobolju prouzrokovanu miješanjem piva i domaće rakije lozovače od 50 gradi. Ipak morao sam jer je na vrhuncu atmosfere negdje oko 3 iz zvučnika zagrmila Usnija i njena pjesma Ja sa juga ti sa severa koja me u srce pogodila pa sam exirao sve što je tada predamnom na šanku bilo. :opacupa:
Korisnikov avatar
By *deni*
Joj, Burak, i ti bi morao malo da se uzdržavaš, nije to lepo baš tako raditi...
:opatica:
Treba se malo uzdržavati.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
materijalno - nista

al su mi zato proradili muzicki i deciji kanali na sugavom tv-u pa mi to dodje ko poklon :yay:
Korisnikov avatar
By bothways
Pidzamu, parfem, stipaljke ( :D ), sapune... sto je vise nego sto sam ocekivao. :)
Korisnikov avatar
By Waldorf
Dobila Pacman šolju na kojoj se pojavljuju ona čudovištanca kada se sipa vruća tečnost.. :love:
Korisnikov avatar
By sunflower5
Šal i rukavice, jednu interesantnu sveću i čokoladu. :bouncy:
By str00ja
Ništa. :nikomenevoli: :tražimsponzora:
By Hans
Nove krpice. :)
Novog dečka. :love:
Volju da budem bolji u onome u čemu sam najbolji i sl. :)
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by *deni*
Jao, Stripi, pa kako ne voliš slatke bajadere ? Ja volim i bajadere i prasetinu i alkohol i sve što sam mogao sam strpao u usta ovih dana, a slavim i jedan i drugi Božić, i Novu godinu i Srpsku Novu godinu i Kinesku Novu godinu.
lepe zelje i cestitanja, puno poljubaca, tonu kolaca, dzemper-duksericu - znate ono kao polurolka sa rajsferslusom do pola grudi :dm:
Korisnikov avatar
By Incubus
Neke brendirane krpetine(koje ću da poklonim, A. mojne da se ljutiš), bocu Zvečevo brandy-a i paket hanuta-e :)
Korisnikov avatar
By dharmox
Poljupce, vino, slatkiše, sex i srebrni privezak za ključeve u obliku mog psa Slika mora da je juvelir oteglio muda do patosa dok ga je napravio :pucaodsmeha:
By faxsimil
glavobolju
esarpu od prijatelja
knjigu od Sunca
chaj iz Sirije
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!