Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
..da ga ne bi proveo uzivajuci.

..

Rece meni jedan sapat danas.

..

Mislim - sapat - nije bila moja misao... zaista nije, vozio sam se tramvajem i nervirao se sto nisam zavrsio nekih 03% necega dogovorenog do veceras..

..i proleti ta misao.

I to - pazite konstrukciju - zivot je, od svih mogucih opcija....LEP... ...te treba uzivati u njemu zbog toga.

..

Nesto se nervirao, manje sam nego opusten i razmisljam o tome - i puf! odgovor.

Sredicu to dogovoreno cim stignem, nece biti problem 24 sata - u svakom slucaju nemam vremena da odradim tih 03% do tada,
a do tada cu uzivam, sto i vama zelim, jel ,)

..

Al nije poenta ta sitnica poput ove - nego sapat je meni rekao recept za sustinu zivota.
Ok, mog zivota.
Jebeno jednostavna recenica, a jebeno istinita & mudra.

..

I evo - ja se tu razmisljam sta je taj entitet hteo da mi kaze, ili taj deo podsvesti, kako vam lakse...taj deo svejednosti te moje..

..al cenim nekako, da mu je poenta ovo:

kada vec postoji toliko dobrih raspolozenja, pored sviiiiih tih losih raspolozenja & stvari u zivotu

i postoji toliko nacina da se iskontrolise raspolozenje - i to, mind u, mnogo zdravih nacina, ne samo drug abuse i to,

zasto ne bi bio u dobrom raspolozenju...

..sta god da se desava okolo.

..

Ja mislim da je to.

Vi kako ocete, lol.

..

I Hys bi mi odje rekla da precenjujem inteligenciju u odnosu na iracionalne emocije & sl, al ja mislim da - da bi emociju mogao da izzzzzzznedopustisdatobomkontrolise, prvo moras intelektom da uhvatis sta tacno treba da se radi.

Onda se ide na ono kako se to radi.

A mislim da sam skapirao kako da izbacim uzaludnu emociju, bar uzaludnu kod mene, zvanu nerviranje, iz svesti.

..

Mislim...ne skroz i ne za sve, dakako, no trudim se....a trud uspeva, cini mi se, kada covek prestane da se trudi.....samo pocne da radi....tako nekako, lol.

Eto, to sam 'teo da kazem.

Lane Gutovic.

..

I srecna nova godina. Svima.

:)

:svejedno:

...

pS. da, hlaef, @ u
.*
Korisnikov avatar
By unic0rn
srechna nova i tebi! :wundy:

nadam se da ne pricas o indolentnosti :chestram:
By Speculum Columbae
Želim svima na forumu da u svom delu knjige sećanja pre koga se malo šta može pročitati, nađu rubriku: Incipit Vita Nova. Počinje Novi Život.

Ce jour de l'an voudray joye mener,
Chanter, danser, et mener chiere lie,
Pour maintenir la coutume jolye
...Que tous amants sont tenus de garder
Korisnikov avatar
By Dirrty
Može biti ali ne mora... ne zavisi mnogo toga samo od našeg stanja svesti.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
samo jos da pojeftine cigare i bice sve savrseno :awesome:
Korisnikov avatar
By Mage
Ja bi možda rekao "previše besmislen... da ga ne bi proveo uživajući" ali kontam poentu.

No, lepo je dok te drži optimizam i lepo raspoloženje... ali nažalost to ne traje večno. Nismo mi operisani ni od bola, ni od patnje, ni od stresa. Svašta čovek doživi za svog života i nad zilion stvari nemaš kontrolu, pogotovo ne nad emocijama. Ono što hoću da kažem je: ne može čovek biti raspoložen dok oko njega padaju bombe i kolju mu komšije i porodicu/prijatelje... to onda nešto nije u redu :lood:

Sve te životne filozofije "na brzinu" su lepe kad nas strefe ali vremenom skontamo koliko su prazne i prolazne. Istina ostaje da smo uglavnom bez ikakve kontrole nad sobom i svojom sudbinom i da nas "vode života" nose kuda hoće, svidelo se to nama ili ne :)

Kako idem stariji, sve više shvatam da odgovra zapravo ni nema, a svaka logika koju pokušam da nametnem životu na kraju zakaže...

No, uživaj while it lasts ;)
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Mage

Ja bi možda rekao "previše besmislen... da ga ne bi proveo uživajući" ali kontam poentu.

No, lepo je dok te drži optimizam i lepo raspoloženje... ali nažalost to ne traje večno. Nismo mi operisani ni od bola, ni od patnje, ni od stresa. Svašta čovek doživi za svog života i nad zilion stvari nemaš kontrolu, pogotovo ne nad emocijama. Ono što hoću da kažem je: ne može čovek biti raspoložen dok oko njega padaju bombe i kolju mu komšije i porodicu/prijatelje... to onda nešto nije u redu :lood:

Sve te životne filozofije "na brzinu" su lepe kad nas strefe ali vremenom skontamo koliko su prazne i prolazne. Istina ostaje da smo uglavnom bez ikakve kontrole nad sobom i svojom sudbinom i da nas "vode života" nose kuda hoće, svidelo se to nama ili ne :)

Kako idem stariji, sve više shvatam da odgovra zapravo ni nema, a svaka logika koju pokušam da nametnem životu na kraju zakaže...

No, uživaj while it lasts ;)
Ma bre Mage, partibrejkeru, ako nije nesto u redu da si ti ok raspolozen i kada oko tebe padaju bombe...mislim, neka nije u redu.

lol

..

Sve te zivotne filoZSofije na brzinu... mislim, neke su i tacne ,)

..

Istina ostaje da nas vode zivota nose dje oce, al imamo kontrolu nad sobom dok nas te struje vode dje oce.

Il bar imamo mogucnost da imamo kontrolu.

..

I tebi i meni su se izdesavale razne neprijatne stvari tijekom zivota....ali ..hm.

Ma..

..heres a song:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nn6iU_c2 ... r_embedded#![/youtube]

..

Srecna nova, Mage .)
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Anhedonie
samo jos da pojeftine cigare i bice sve savrseno :awesome:
cena cigareta da prati cene u okruzenju, ili jos bolje, posto zelimo u Evropu, nek bar cena cigareta bude evropska :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Dzi
Paulo Coelho / 2011./ Don't feel guilty. We deserve all good things that will happen to us!
Korisnikov avatar
By Madonna
oooor:
Originally posted by *deni*

Eh, Popeče, ja sam shvatio da je smisao života gledati što je moguće više da uživamo, a što je moguće manje da se zlopatimo i mučimo.
Mozak treba upotrebljavati samo kad je baš nužno, a poželjno je dobiti i neku psihijatrijsku dijagnozu.
Onda ideš, radiš šta hoćeš i ni za šta ne odgovaraš.
:lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ja to radim jos od onomad...Povezano je tesno sa mojim permanentnim ciljem da uzivam.

Do god nisu neke radikalne stvari u pitanju, da, uglavnom mi je dovoljno da samu sebe poCetim da je to sitnica, i da bi bilo bolje da sam dobro raspolozena.

Pali u velikom broju slucajeva-hajli trejnd hysica :misici:

Srecna nova godina drugari :)
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Dzi

Paulo Coelho / 2011./ Don't feel guilty. We deserve all good things that will happen to us!
soooo true!

Srećna Nova Godina drugari! :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!