Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Pochni od sintisajzera :smeh:
Korisnikov avatar
By Skyen
Prvo nabavi Marka Trajcevica - Osnovna teorija muzike. Moras da se upoznas sa teorijom, pre nego sto krenes na klavir/synth

Kada to savladas, onda googlaj po netu strucnu literaturu vezanu za osnove klavira. Mozes da nadjes i Berklee knjige (cuvenog americkog muzickog faklulteta). Ja imam njihovu literaturu za gitaru, sigurno ima nesto i za klavir. I jedan synth, naravno. Mada mozes i komp synthove (programe), za pocetak, mogli bi da posluze.
Korisnikov avatar
By Mars
Colorado, SAMO NAPRED!
I ja ću za par godina da krenem sa time, ne mogu pre.

Jedva čekam! Da sam sebe pratim dok pevam!!!
Korisnikov avatar
By Dominion
kreni ti od gitare, ima vishe programa i tablatura ;)
Korisnikov avatar
By colorado
Ne volim gitaru.

Hvala Skyen. Ja ustvari imam 2 godine muzicke, ali to bese pre 15 godina... jako se malo secam, pogotovo prakse. Mislim da vise ne znam iz prve ni notu da procitam... I stvarno zelim da naucim, ali pre nego sto nabavim bilo kakvu literaturu za vezbanje, moram da nabavim adapter za sintiku. :/ Gde to da nadjem???
Korisnikov avatar
By KiWi
kupi udžbenik za nižu muzičku i štrebaj kadence.. nema ti druge..
Korisnikov avatar
By Mars
Da li su kadence neophodne za sviranje recimo jazz standarda?
Fly Me to the Moon, The Look of Love, I remember You, Tha Shadow of Your Smile, Devil May Care...

Moj laički pogled na ruke ljudi koji sviraju te stvari, čini mi se da je sve to puno lakše od kadenci i klasičnih dela.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Nemoj da se ogranichavash na papire, uhvatices sebe da napamet shtrebash akorde...Pokushavaj sam da kapirash pravila - po sluhu... Razvijaj feeling...
:klavir:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
samo vežbaj. ali pre toga nabavi klavir i neke dobre etide. :)
Korisnikov avatar
By Katengl
Evo, prodam ti ja svog cimera za 20 din, pa nek' te uci. Simbolicna suma (ne vredi vise, iako je fantastican muzicar).
A zasto mi odgovaramo kad je tema postavljena pre 7 meseci?
Korisnikov avatar
By mOwbid
tesko ces sam nauciti svirati, ako bas nemas pojma :S
pa znas valjda nekog ko zna da svira, i da ti pokaze nesto,
ili da ti pomogne., :j
By Orion
kako je lepo što ljudi brinu pa i posle skoro 4 pune godine od teme daju savete i predloge :sweet:
By Speculum Columbae
Ta, to je bar lako! Pozoveš mene da ti dajem časove! I to besplatno, samo radi larpurlartizma.
Za časove oboe, flaute, frule, rekordera, gitare, mandoline, ukulelea, takođe zoveš mene. Za časove usne harmonike bi morali da improvizujemo, jer to mogu da sviram jedno kada sam pijan, ili drogiran (i jedino tada taj instrument i dobro zvuči).
Poučavam takođe teoriji muzike, istoriji muzike (naglašavam istoriji muzike), harmoniji, kontrapunktu i solfeđu. I dodekafoniji takođe.
Bez motike nema erotike.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja volim coloradove teme, čak i kad ne znam kako da pomognem.

Mislim da je on forumaš sa najviše otvorenih tema u forumima "Razno" i "Hobi". :lol:

Baš ću da proverim.

Nego, ja planiram da si pribavim ćemane, te da obnovim davno zapostavljenu veštinu.
Korisnikov avatar
By colorado
A vid' Rusku sto me proganja po forumu!
Jaaaaav st mi je sad leeeeeeepo.. :D

Batalio sam ja to. Spori su meni prsti.. Secam se jos kad sam u srednjoj ucio korespondenciju. Kucao ja sve bez greske, ali sporo. Tako da za sad klavijaturam samo po tastaturi, a ovo po klaviru cu ostaviti za penziju.. kad dobijem reumu.

Poslednje 2 godine sam posvetio ucenju malo korisnijih stvari, tj. nemackog.

Ich will aber noch Klavier spielen! Dante, kannst Du mich auf Deutsch Klavierspielen unterrichten?? :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!