Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by mirth
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by mirth
^Lol, da, zvuci tako drvosechasto
A po ovoj temi se sve samo siroti muskarci lome i sekiraju oko toga kako ce zanimanja tih jadnih zena zvucati nakaradno...
čista empatija.
evo još jednog primera iste:
'Nevjerojatno je kako su žene nasjele na priču o kondomu. Njega je izmislio muškarac samo zato da može nesmetano uživati, a ženama su ga prodali pod krinkom njihove emancipacije!', smatra omiljeni svećenik mladih, Damir Stojić.
Nijedan muškarac, kaže, nema moralni legitimitet da uđe u ženu ako je ne voli i s njom ne želi provesti život. Kontracepcija, pak, tvrdi, uništava brakove jer ''žena zna da nešto nije u redu čim se betonira njezina plodnost''. Nema tu, nastavlja, žrtve, jer da je ima, muškarac bi ''proučio partneričin kalendarić s bojama'', čime bi savršeno upoznao njezino tijelo, a osim toga, čežnja od desetak dana suzdržavanja još bi ih više zbližila.
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/ ... tml?pos=n0
Kakve mi ti samo gresnike nudis!
Za mene je apsolutni i neprikosnoveni autoritet jedino Fra Vatroslav Frkin. Covek zna!
more, taj tvoj vatroslav piše u ženskom rodu i još kaže da ima muža...
on je sigurno homosapjens neki i nije božiji nego sotonski jel da je odboga nebi muža imao pupupu ne može on fra damiru ni prismrdit.
:božicajurić:
btw, što nemamo mi ođe smajli :božicajurić:?
Ju! Ovamo se hvali kako je cedna i postena hodala bez poljubaca do braka, a onda krade vatroslavu patent i u zenskom ga rodu prepisuje!
E sad sam stvarno sve videla!
A jeste sve to on pisao, evo u mene knjizica kraj uzglavlja stalno.
I onda ti zenama daj pravo da se zovu potrosacicama, ili kako god. I po internetima da pisu.