Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bu
Zna neko nekog da izdaje stan ili kucu za zurke..ili apartman za izdavanje na jedan dan..za zurku..?jel postoje te kombinacije jos uvek?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja sa drustvom trazio preko agencije, tamo nema sanse da ces naci, ne da niko tako, ovako privatno moguce... ja ne znam.
Korisnikov avatar
By bu
zaebano...hehe..naletela sam na vilu neku al za 24h treba 1200 e..de je tu jos i pice. :) ..ko zeli da nam da stan..da ga demoliramo..salim se.. :D ...cu da smislim nesto..valjda ce se naci neko
Korisnikov avatar
By bu
ao de znam..uglavnom..bilo bi extra neki dvosoban stan..trosoban...kolko treba mesta za 30 ljudi max.valjda..znacu sutra sta i kolko treba..heh
Korisnikov avatar
By bu
deni gay zurku oce organizuje moje drustvo..u stanu nekom ili apartmanu.. :) pa sad trazimo nesto za iznajmljivanje.. :D ..bilo je pre tih fora..iznajmis stan ili kucu na 24h
Korisnikov avatar
By *deni*
Aha, znači planiraju se bahanalije...
:bic:
Korisnikov avatar
By *deni*
Takvi, slični skupovi su široko rasprostranjeni u Suboticu.
S tim što tamo vlasnik kuće organizuje žur, bukvalno pretvori za jednu noć svoj dom u kafanu i prima goste, koji plaćaju ulaznicu, kao u bilo kom drugom ugostiteljskom objektu.
U trpezariji se jede, dnevna soba je prostor za đusku, a spavaća je dark room.
:hys:
Korisnikov avatar
By bu
hehe pa ta varijanta :) ..samo sto mi nemamo gde..pa bi da iznajmimo :) i da pravimo zurku :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, kako je moguće da niko, baš niko nema nikakav prostor za okupljanje ?
To mi nije jasno...
Korisnikov avatar
By bu
pa od nas pet sest sto ocemo da pravimo nemamo..jbg..smislice se nesto.. :D ..uglavnom kucna zurka za novu mora da bude :D :kolo:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!