Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sunflower5
^
Da, trebalo bi da znaci tako nesto: uspeh, pobedu... u svakom slucaju. :)
Ne obracaj paznju na mene... samo sam ljubomorna sto ne sanjam i ja nesto zanimljivo, a pozitivno. :sigh:
Korisnikov avatar
By mikeli
al bi ovde bilo posla za tumaca snova .....

ja sam sanjao bivse decake, :placko: , kako mi dolaze u goste, a ja se uznemirio,
zasto obojica u isti momenat i to kod mene kuci (a nikad nisu pre),
kratak mi bese san, mozda ce veceras biti nastavak ..... :hipnotizer:
pa ispricam celu pricu ....

samo san ne bih bio san, da nije cudan, brz i kratak ..... :nerd:
Korisnikov avatar
By Madonna
pre neku noć sam sanjao da su svi kablovi ustvari neke zmije u saradnji sa alienima tj kao neki ekstremiteti i guess. i ja presečem jedan i onda shvatim šta su, pa sam krenuo niz ulicu da iskopavam telefonske i ostale kablove i da onako prvljav histerišem :drama:
Korisnikov avatar
By badu
U poslednje vreme stalno sanjam pokojnu baku (to je i normalno jer je umrla pre cirka mesec dana i bacilo me u depru).
A pre neko veče sam sanjala kako me neka aždaja napada kroz terasu, ja sma u kuhinji i gađam je "projektilima" iz patentice (hb vrhovi i "punjenje" za srebrnu gel hemijsku sa šljokicama (sirijusli, šljokicama?)).

A moj najgenijalniji san IKADA (ne zanima me ako to nije tema, ja ovo prepričavam 3 godine, od kako sma ga sanjala):

Imam 5-6 godina, igram se "sirena" u dečijem bazenčiću na naduvavanje i odjednom, poof, trčim maraton i imam tadašnjih 17 godina. Da bih završila svoje, moram na cilju da ukucam šifru u neki automat. I taman da završim svoje, i budem sedma (fav numba kao) drugarica iz tadašnjeg razreda me prestigne ukuca šifru, nasmeši se, i ode.
Oke, ajde, osma sam. Jebemu, štaš sad.
Zakuska posle maratona, patio front version, jedem Jaffa keks, i tamo koleginice sa hora, sprdnja, ja jedem k'o marva i dalje... Svi nestaju. ja sama na toj pizdariji od terasice i, normalno, uplašim se. Ispred te terase (i te same bele kuće) je močvara. Hodam ja po stazi od trave "na močvari", balansiram se da ne upadnem u vodu i stižem do nekog belog mosta. Krenem levo, jer taj put vodi do, božemoj, MTV nagrada koje su se održavale na nekim ofucanim metalnim tribinama, okrečenim u belo... Kad ono, trči Michael Jackson obučen u kostim Pinokia ka meni. Ja se, blago rečeno, userem od prizora, i krenem na drugu stranu (prvobitno desnu) preko mosta ka nekoj šumi. Odatle horda nabrijanih likova, tobože navijača, trči meni u susret. Gledam močvaru, gledam navijače, gledam M.J.-a... Reko', rizikovaću sa navijačima. Odjednom, on urla "nooo noooo" i maše navijačima, uskače u močvaru i ja shvatim da su to njegovi prijatelji koje želi da upozori na nešto.
(!)
Whatevs, screw ya guys, odo' ja na MTV!
Stižem i vidim prizor, tv prenos, HULIHOPTERI, reporter (kineskinja) govori "A catastrophic earthquake... " iiii ne gledam više tv prenos nego sam tamo, gledam razrušene tribine kako probadaju kroz zemlju, ljude kako se "gube" i ja probadam kroz zemlju... Ali nečija ruka me hvata, izvlači na površinu i njen vlasnik me pita "'Esi dobro?", Džekson opet, dame i gospodo. Ja mu odgovaram "Jesam" i on odlazi u trku da nastavi sa spašavanjem žrtava.

Fin.
Korisnikov avatar
By Blady
Sanjala sam da mi je hladno, a i bilo mi je :burka:
Korisnikov avatar
By bu
ne secam se..izgleda da sam i u snu bila pijana..salim se
Korisnikov avatar
By Torry
da se nalazim u Nju Dzerziju i da je to u stvari mali gradic a ne onako kako sam ga zamisljala, i da sam se tek poslednji dan setila da nista nisam slikala, a ja se inace ne odvajam od foto aparata....i da sam htela da umrem jer sam bila jako blizu Njujorka...smrc
Korisnikov avatar
By walt333
jaoj nesto mnogo elpo ali sad ne mogu da se setim sta je bilo toliko lepo da sam pozeleo da se san nastavi.
Korisnikov avatar
By acid drop
ne sećam se.

verovatno ništa zanimljivo.
Korisnikov avatar
By acid drop
vijolinu.. kao neki slučajan susret. njen osmeh i moj zabezeknut pogled.
Korisnikov avatar
By Mars
Ulaz u Musee d'Orsay, ne stojim u redu nego hodam uporedo...i vidim ispred sebe MLADOG Jeremy Ironsa u nekoj kožnoj jakni, mršav i gura kolica sa detetom...i javlja se ljudima koji ga prepoznaju ispred njega.... Ja uzbudjeno kažem nekom pored mene sa kim sam (ne znam ko) "Daj mi aparat! Daj mi aparat!"...i dok se on otpetljava da ga skine sa ruke i one pertle...ja se u snu pitam "A šta li će mi aparat kad ja inače ne jurim ljude da ih slikam u takvim situacijama, kad srećem selebritije..."

I tu se probudim.

A u stvari me zbunilo što je on bio mlad i što sam krenuo da se pitam da li sam se ja to vratio u prošlost, njegovu, moju...uopšte...
Korisnikov avatar
By el jaguar
....samo cu nabrojati ko mi se sve u san usnio...gospodjica devokica(cest gost),zena joj Gejl,moja gopodjica i ja!san bolje da ne prepricavam..
:lol:

e kakve ja ludece sve sanjam!
Korisnikov avatar
By LittleRed
razgovaram sa koleginicom koja kaze "danas ce plata, sutra akontacija...a onih 100 evra sto treba da dobijemo preko, ne znam kada ce tacno da isplate"
Korisnikov avatar
By m..
krojcberg, opet. ide to tako, iz dana u dan.
Korisnikov avatar
By mOwbid
da imam vaske :nesiguran:
i umesto sampona dali su mi herbicid :hypno:
By faxsimil
Nocas sam sanjao, ludacki san!

Ja, Boris Tadic, i jedna moja drugarica, shikamo pelinkovac, pricamo o Kosovu i tako sve do jutra....da, cak smo i duvali! Ludacki san!
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by el jaguar

....samo cu nabrojati ko mi se sve u san usnio...gospodjica devokica(cest gost),zena joj Gejl,moja gopodjica i ja!san bolje da ne prepricavam..
:lol:

e kakve ja ludece sve sanjam!

Ja te sanjala prekjuce! Ne moze da omane da mi ne svrnes stono kazes, cest gost.

Neka muka je bila, uvek isti san, ja bi' tamo da stignem, ali sve me nesto sprecava itd itd...nisam se niz Lovcen spustala ipak...

Ali cinim' se da je i tvoja sorela u snu bila :nerd: Ma razni neki ljudi, neke feste, ali muka ista neka...

:lood:
Korisnikov avatar
By taurus
Sanjao sam da po azbucnom redu jashemo Unicorna a ja tek T...
Korisnikov avatar
By Galadriel
Sanjala sam da letim na zmaju kao iz avatara kroz maglu u bojama i onda me zove neki glas da ni on ne moze vise bez goriva tj. da moram da sidjem da nesto pojede.

Ostavila sam caletov auto sinoc praznog rezervoara. :D
Korisnikov avatar
By jukie
:kafa: glupost
mi smo kao na nečemu gde ima švedski sto i ja izaberem neki jako lep pečeni batak i stavim na tanjir, i odlučim da uzmem nekog pirinča i pokušavam da ga jednom rukom zagrabim nekom viljuškom ili nečim sličnim što nije pogodno (jer mi je u drugoj ruci tanjir sa batkom), a ono ne ide jer je to ona rastresita vrsta pirinča pa se svako zrno razdvaja, i u tom trenutku me neko probudio mobilnim
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ulazim sa ženom u neku katoličku crkvu, gde me "preuzima" stara opatica u civilu i daje mi tablu-slagalicu sa nekom vrstom kockica za jamb, da saberem sve tačkice. I ja krenem, ali te kocke su tako sićušne i ima ih bezbroj, pa se još i umnožavaju. I tako ja sabiram, očajavam, nikad kraja tome, a opatica za to vreme vodi nekakav konspirativno-zaštitnički razgovor sa mojom ženom, od kog razaznajem jedino: "Nije ona za tebe."

Žasu. :drama:

Posle sam sanjala i nekakvo jezero u koje uskačem da vadim neku decu. A u jezeru kit ubica, samo dobroćudan. Čak nisam bila sigurna ni da li je pravi il' od gume. Ako je bio od gume, verovatno jeste bio dobroćudan. :lol:
Korisnikov avatar
By Torry
neka druga a ne ona

kao neko drustvo se skupilo i sa njom se prvi put vidim van svakih protokola, cak je i pricljiva vise no inace...
i nesto svratili kod nje kuci..zivi drugacije nego sto sam zamisljala....i nosi periku.....

jel nocas bio pun mesec pa sanjam gluposti?:zev2:
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!